Arama sonuçları: *

1. D

150 Bin TL Bandında Gaming Laptop Önerisi Lazım

Taşınılabilirlik sorun değil tabletim ofis boy işleri görüyor sürdürülebilir ve güçlü bir laptop arıyorum 1788900238 Bilgisayarın beni üzmeyeceği takdirde görece yüksek fiyatlar ödemeye hazırım,ama sizce bu modeller uzun süre beni götürür mü aynı zamanda kendi yapay zeka modelimi de eğitmek...
  2. D

Haklısınız, o zaman kullanıcı yorumları olumluysa bu fiyat bandında Vector tercih etmek daha mantıklı oluyor dediğiniz gibi ben araştırmalarım ona göre yapayım o zaman.
  3. D

Vector söylediğiniz gibi daha mantıklı bir tercih ama kalbim biraz raiderdan yana yani donanım olarak daha kötü evet ama 18 inch olması ve daha iyi bir malzeme kalitesi beni çok cezbediyor öneriniz ne olacaktır şimdi normal sistem düzecek olsam fiyat performans oranını önemserim ama uzun süreler...
  4. D

Render almak ve oyun oynamak için kullanacağım eem okuyorum ama yapay zeka alanında da kendimi geliştirmek istiyorum bu nedenle minimum 5070ti bakıyorum aklımdaki modeller...
  5. D

Yani yerleşik bir düzenim olmayacak o nedenle taşıyabileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var bende laptop kullanmak istemem ama hayat.d
  6. D

Beni uzun süre yüzüstü bırakmaması çok önemli düşük ram ve depolama önemli değil yükseltebilirim
  7. D

25-30k sistem önerisi

İşlemcinin amd olması gerek geri kalan parçalar pek fark etmiyor. Fiyatı olabildiğince düşük tutmak istiyorum ama bu durum sistemin özelliklerine bağlı. Eliniz değmişken 27 inç monitör tavsiyesi de yapabilirseniz çok sevinirim.
Geri