Arama sonuçları: *

1. Ömer_Faruk

ATX AM4 anakart önerisi

AM5 geçeceğim galiba işlemci r5 7500f almayı düşünüyorum anakart ve ramde kararsızım corsair ramler iyi diye duydum elimdekileri satabilirsem 1 ay sonra geçebilirim.
  2. Ömer_Faruk

ATX AM4 anakart önerisi

Am5 geçmek için en kötü elimdekileri satarsam 18 20k tutuyor ve o kadar harcamak istemiyorum bilgisayarı oyun ve günlük işlerde kullanıyorum ama eskisi kadar çok kullanamıyorum bu yüzden sadece hep değiştirmek istediğim parça olan anakartı değiştirip bırakacağım. Yoksa şuan sıfırdan içini...
  3. Ömer_Faruk

ATX AM4 anakart önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi ATX AM4 bir anakart almayı düşünüyorum. Sistemimdeki anakartı değiştireceğim. İstediğim özellikler: -Çift M.2 veya daha fazla slotu olması. -ARGB portu olması(iki tane olursa iyi olur) -Type-C portunun olması ve kasanın önündeki portu da aktif etmek için type e portu...
  4. Ömer_Faruk

Xiaomi note 11s Format ekranında kaldı

Hocam ekranda cihazı yeniden başlatırken ki Mİ yazısı var sadece. 1 gün boyunca öyle kaldı ve şarjı bitip kapandı. Telefon yurt dışı ve açtırmak için o kadar para veremem. 1719954632 Yeni rom atmayı düşünüyorum.
  5. Ömer_Faruk

Xiaomi note 11s Format ekranında kaldı

Telefonum yurtdışı telefonuydu ve eski telefonumun imei sini attırmıştım. Yeni telefon aldım ve bunu babama vermek istedim. Muhtemelen işlemli olduğu için bu sıkıntı oldu. Ne yapmalıyım?
  6. Ömer_Faruk

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

Hocam burda 1 yıllık emek var.
  7. Ömer_Faruk

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

8. Ömer_Faruk

Cyberpunk 2077 480 TL'YE DEĞER MI?

Oyunun ana hikayesi kısa yan görevler ile uzuyor bence alınmaz gerisini sen anla. 1699004053 Korsan kurulum çok basit belli başlı sitelerden yüklersen sıkıntı yok.
  9. Ömer_Faruk

3000TL bütçe ile kasa önerisi

@MuratTheFounderOfGariban Hocam size daha öncesinde psu sormuştum ve önerdiğinizi aldım memnunum bu sefer kasa önerir misiniz? 😅
  10. Ömer_Faruk

3000TL bütçe ile kasa önerisi

3000TL bandında beni üzmeyecek görüntüsü güzel bir kasa arıyorum. Sonradan sıvı soğutma alacağım. Hava akışının güzel olması önemli. Şu anki sistemim: Ekran kartı: MSI Ventus 3X RTX 3070. İşlemci: Ryzen 5 5600X. Anakart: MSI B450M-A Pro Max. Power: High Power Super GD+ Series 750W 80+ Gold...
  11. Ömer_Faruk

Rtx 3070 ve Ryzen 5 5600x li sisteme PSU ve kasa önerisi

tamamdır size tekrardan ulaşırım ben sağolun
  12. Ömer_Faruk

ben alana kadar muhtemelen zamlanır 1 haftalık ara tatilde dükkanda çalışıp kazandığım para ile alacaktım yani bayramdan hemen sonra diyebilirim neyse hallederim bir şekilde 1680622348 ilgilendiğiniz için sağolun 1680622469...
  13. Ömer_Faruk

hocam bunlara baktım ama amerikan tipi priz ile geliyorlarmış ve dediğiniz gibi atx olmayan kasalar içinmiş çoğu kişi anakart güç kablosunun yetmemesinden şikayetçi 2000tl ye çözebilirsem sizin önerdiğiniz highpowerı çözmeye çalışayım
  14. Ömer_Faruk

hocam fiyatı 1500tl bandında dediğim gibi önerir misiniz?
  15. Ömer_Faruk

Çözüldü✓ Sata SSD ye format sonrası bir şey indirirken kapanma sorunu

geçen gün psu konumda denk gelmiştim size konuda sizi etiketlesem bana 1500tl bandında psu önerir misiniz??
  16. Ömer_Faruk

Hocam taktığım kabloda sondaymış 3 tane fan bağlıydı aynı kabloya şimdi ayrı bir kabloda dediğiniz gibi yaptım düzgün çalışıyor sağolun
  17. Ömer_Faruk

Hocam sata kablosunu sök tak yaptım ama güç kablosunu denemedim deneyip yazarım tekrardan
  18. Ömer_Faruk

Elimde Sandisk SSD Plus 480gb bulunmakta 2. disk olarak kullanıyorum format attıktan sonra ssd yi sildim format ekranında CristalDisk Mark ve İnfo ile test ettim hızları normal sağlığı %88 de steamdan oyun kurarken ya kurulum yarıda kalıyor 500mb 1gb felan indirip yada diski windows yeniden...
  19. Ömer_Faruk

Öncelik PSU kasayı sonra da değiştirebilirim o zevk meselesi ama elimdeki PSU ya bilgisayarcı arkadaşıma test yaptırdıktan sonra bir kaç ay içinde eline alman mümkün dedi içindeki kondansatörler den küçük olanı elektrik kaçırıyor
Geri