Arama sonuçları: *

1. L

Oyunlarda FPS değerlerim neden çok düşük?

Merhabalar ben bir sistem aldım sistemi aktarıyorum. Bu sistem ile neden düşük fps almaya devam ediyorum lolde mesela dk 20den sonra 130fpslere düşmekteyim hatta daha fazla nvidia app deki gameplay driver güncel onun dışında neler yapmalıyım bilmiyorum sıvı soğutma da taktırdım ardından daha...
  2. L

5070li hazır sistem önerisi

5070 istiyorum ya bazı kendimce sebeplerden ötürü
  3. L

5070li hazır sistem önerisi

Merhabalar, 5070 li hazır sistem almak istiyorum bütçem 65e kadar çıkabilir max olarak(monitör almayacağım). Önerileriniz var mı yoksa yeni bir pc toplama videosu gelmesini mi beklemeliyim( yılbaşına kadar elimde olmasını istiyorum bilgisayarın) Önerileriniz var mı acaba?
  4. L

Yardım Dispatch Türkçe yama

Merhaba arkadaşlar, Dispatch oynamak istiyorum. Türkçe altyazılı oynamak daha iyi olacağını düşündüğümden yazıyorum.(Türkçesi maalesef steamda yok). Bu yüzden hangi siteden türkçe yama yüklemem daha sağlıklı olur. Çünkü son zamanlarda birtakım modlar yamalar yüklerken sıkıntı yaşanan virüs...
  5. L

1500tl civarı mekanik klavye önerisi

1500tl civarı tercihen beyaz beyaz yoksa da önemli değil. Klavye önerebilir misiniz. Yine tercihen red switch blue olsa da sorun olmaz ama Şimdiden teşekkürler.
  6. L

Yardım Yurt dışı telefonum kapandı

Merhabalar, benim 13 pro max var ve süresi geldiği için kapandı bunu açtıran yerler mevcuttu sanırım nasıl açtırabilirim?
  7. L

Instagram arkadaşlar kısmı yok

tamamdır teşekkürler
  8. L

şu an düzgün mü yani sende, kaydettiğim postlar sekmesinden girsem dahi gözükmüyor maalesef
  9. L

Merhaba, telefonumda instagramda reels kısmında arkadaşlarımın neler beğendiği kısmı yok 1 ay önce falan vardı ama artık yok güncel durumda uygulama ve iphone 13 pro max kullanıyorum. Açık gözüküyor ayarlar kısmında neden gözükmediğini çözemedim
  10. L

Yardım 13 PRO MAX Mİ DÜZ 15 Mİ ALMALIYIM?

15 ile 13 pro max arasında kaldım nedeni ile beraber hangisini almam konusunda yardımcı olur musunuz?
  11. L

40000kya hazır sistem önerisi

bekleyeceğiz o zaman yapacak bir şey yok teşekkürler
  12. L

incehesapta olanın ekran kartı markası çok sıkıntı oluşturur mu peki
  13. L

4070 süperli hazır sisteme ihtiyacım var önerileriniz ne olur acaba
  14. L

BU PC ALINIR MI ACABA?

hocam dlss fsr makarası çok fark yaratıyor mu
  15. L

30.000tl ddr5 hazır sistem önerisi

merhaba acilinden pc almam gerekiyor. 1tb ssdli 32gb ramli 30kya kadar pc ne önerebilirsiniz?
  16. L

BU PC ALINIR MI ACABA?

https://www.itopya.com/phoenix-4060-v3-amd-ryzen-5-8400f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gef_h27606 işlemciyi 7500f rami goodram irdm 16gb 6000MHz CL30 DDR5 single kit ramden 2 tane ssd olarak MLD M500 Ultra 1TB gen 4x4 (7000MB okuma/4700MB yazma) almayı planlıyorum toplam...
Geri