Arama sonuçları: *

1. Vangera

Yardım Aula f75 aldım bazı küçük sorunlar çıktı

arkadaşlar aula f75 klavyeyi az önce aldım ama ilk ziraat bankasından denedim sanırım kartın troy kart olması ve trıyun yurt dışına kapalı olmasından dolayı onaylamadı sonra iş bankasından satın aldım ama hesaptan para çekilmemiş klavye 835 tl ye geldi bana 835 tl lik blokaj koymuş sonradan...
  2. Vangera

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

arkadaşlar klavyeyi az önce aldım ama ilk ziraat bankasından denedim sanırım kartın troy kart olması ve trıyun yurt dışına kapalı olmasından dolayı onaylamadı sonra iş bankasından satın aldım ama hesaptan para çekilmemiş klavye 835 tl ye geldi bana 835 tl lik blokaj koymuş sonradan çekecek...
  3. Vangera

epomaker'a orjinalliği hakkında mail attım bilgi veremiyoruz dediler
  4. Vangera

indirim ne zaman biter anca 2-3 güne alabilirim klavyeyi
  5. Vangera

Aula f75 almalımıyım

bozulursa sorunlu gelirse iade etmesi gözümü korktuyor
  6. Vangera

Aula f75 almalımıyım

sanırım f75 i alacağım
  7. Vangera

Aula f75 almalımıyım

fazla fps tarzı oyunlar oynayan birisi değilim dediğim gibi oyunda oynarım ama daha fazla olarak yazı yazıyorum şuda beni tereddüte düşürdü youtube da hipyo tech diye bi adam yabancı plastik kalitesini felan kötülemiş biraz klavyeyi o biraz kafamı karıştırdı
  8. Vangera

youtube da yabancı adam kanalının adı hiypo tech mi öyle birşeydi sanırım
  9. Vangera

Aula f75 almalımıyım

merhabalar klavye almayı düşünüyorum aklımda olan modeller wraith w75 akko 5075bp gibi modellerdi biliyorum bu klavyeler auladan çok daha üstün özellik olarak ama fiyat olarak aula çok iyi bir yerde temuda yurt dışında olduğu için emin olamadım sorun çıkarsa felan iadesi zor olur diye bazı...
  10. Vangera

bunu gördüm ama emin olamadım bazı yerlerde kötü eleştirmişler plastiği kalitesiz vb ve sorun çıkarsa iadesi felan uğrarştırır emin olamadım açıkçası
  11. Vangera

Temu, gümrük, soru ve yardım

gümrükten geçmiş türkiye içi teslim yapacak firmanın kargoyu teslim alması bekleniyor diyor
  12. Vangera

Wraith w75 mi akko 5075bp mi almalıyım

klavye almayı düşünüyorum w75 fiyatına göre gözel özellikler sunuyor ama olumsuz yorumlar gördüm tuşlar takılı kalıyormuş gibi vb bu yüzden akko da alabilirim karar veremedim hangisini alacağıma sizin görüşlerinizi merak ettim...
  13. Vangera

Güç kaynağım patladı

Evet 1730647588 Bilgisayarlar hakkında bilgisi olduğum kanısına nerden vardın acaba? Yani bu şekilde konuşmana gerek yok 1730647659 İnsallah hocam
  14. Vangera

Güç kaynağım patladı

Öncelikle herkese merabalar 30 dk önce oyunda lobideydim bi anda pc kapandı ve güç kaynağından ses, koku ve ışık çıktı şalterler attı güc kaynağım antec 650w sonra kasanın bütün kablolarını söktüm 5dk sonra eğer tekrar bir şey olursa müdahale etmenin daha kolay olcağı bir köşeye geçirdim ve güc...
  15. Vangera

zorin os kuruyorum çalışmıyor

zorin os u windows 11 ile dual boot yapmak istiyorum kuruyorum windows m2ssd de zorin os u ayrı bir ssd ye kuruyosum her şey yolunda kurduktan sonra yeniden başlatın diyor başlatıyorum please remove the installation medium, then press enter diyor enter a basıyorum ama olmuyo seçme ekranı gelmiyor...
Geri