Arama sonuçları: *

1. Jokster

işlemci çekirdek sıcaklıklarındaki farklar

hocam bilgisayarı alalı 6 ay oldu 2 hafta önce bu şikayet üzerine servise yolladım orda temizlik ve macun değişimi yapıldığı söylendi
  2. Jokster

işlemci çekirdek sıcaklıklarındaki farklar

arkadaşlar msı vector gp68hx 13v modelini kullanıyorum. msı uygulaması üzerinden işlemci sıcaklığı 95 gösteriyor. girdiğim her oyunda ekran kartı sıcaklıkları maks 70 çıkarken işlemci sıcaklığım 95 olarak gözüküyor. farklı uygulamalarda streess testi yaptığımda da sadece 2 çekirdekte 95...
  3. Jokster

Çözüldü✓ İşlemci Isınma Problemi

SORUN ÇÖZÜLDÜ!!! servise gönderdim ve parça değişimi yapıldı şimdi aynı ortamda aynı durumda yaptığım stress testinin farkı ektedir.
  4. Jokster

MSI Vector GP68 HX 13V Kullanıcıları buraya

hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın garanti süreci nasıl işledi neler yaptınız ürünü garantiye göndermek için bende ısınma problemi yaşıyorum işlemci 95 dereceyi görüyo basit bi oyunda orta yarlarda bile garantiye göndericemde garanti formu falan bulamadım
  5. Jokster

occt de de aynı tüm çekirdekler 90-95 arası windows formatladım tüm driverları baştan kurdum muhtemelen donanımsal bi sıkıntı bakalım servisle iletişime geçmeye çalışıcam daha önce hiç garantiden servisle uğraşmadım da nasıl yapılır bilmiyom msı sitesi çok karmaşık nasıl talep oluşturacağımı...
  6. Jokster

bios güncellemek sorunumu çözer mi sizce ondan böyle bi sorun olabilir mi
  7. Jokster

rampagenin 4 fanlı soğutucu standı var altında
  8. Jokster

izmirdeyim yetkili bayisi yok garantiden çıkmasın diye burda gösteremiyorum kargolamam gerekiyo onada güvenemiyorum kargoda başına ne gelir diye çaresiz kaldım öyle 1725477250 hep böyle akşam gündüz klimalı odada
  9. Jokster

MSI VECTOR GP68HX 13VH-208TR I7-13700HX 16GB DDR5 RTX4080 GDDR6 12GB 1TB SSD 16" FHD 144Hz W11 Notebook model laptopa sahibim. Abdullah Youtube videosunda çok övmüştü hoşuma da gitmişti. Fakat şöyle bi sıkıntım var hangi oyuna girersem gireyim orta ayarlarda bile CPU sıcaklığım 95e dayanıyo...
  10. Jokster

MSI Vector GP68 HX 13V Kullanıcıları buraya

arkadaşlar bende de msı vector gp68 hx 13v modeli var i7 13700 olandan. sorunum windows uptade'te x64 için Windows 11, version 23H2 Üzerinde .NET Framework 3.5 ve 4.8.1 için2024-05 Toplu Güncelleştirmesi (KB5037591) ve 2024-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 23H2 05 Toplu...
  11. Jokster

DA sistem 7000 TL'ye alınır mı?

bence 8k ya alınmaz ram kapasitesi ve hafızası çok düşük zamanın varsa az daha beklemeni tavsiye ederim
  12. Jokster

harici harddisk virüs temizlemesi

arkadaşlar öncelikle merhabalar. Yıllar önce aldığım taşınabilir hard diskimde çok fazla virüs var. Önceki laptopumda baya sorun çıkarmıştı. Şimdi tekrar ihtiyacım oldu kullanmam lazım fakat yeni bilgisayarımda Microsoft'un kendisi dışında bir virüs programı yok ve kullanmakta istemiyorum. Bu...
  13. Jokster

Donanım Arşivi v3.5 sisteme sahibim Sistem kendini kapatıyor ve sürekli fps düşüşleri yaşıyorum

kanka sorun şu amd lik bi durum yok ortada stress testine soktuğumda ne işlemci ne ekran kartı hiç bi soeun göstermiyo 5 saat testini yaptım oyunlarda da özellikle warzone da çok güzel performans alıyorum pcde donma ve kapanma oyunlarda olmuyo masaüstünde beklerken ya da youtube de bişey...
  14. Jokster

Donanım Arşivi v3.5 sisteme sahibim Sistem kendini kapatıyor ve sürekli fps düşüşleri yaşıyorum

CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa kasa bu psu markasını bilmiyorum ama 550w 80+ sertifikalı
  15. Jokster

radeonu sürekli güncel tutuyorum bu voltajları bi deneyeyim ve az önce ssd testi yaptım okuma 499.76 yazma 298.87 çıktı okuması normal fakar yazmada büyük bi kayıp var gibi sorunum bundan da kaynaklı olabilir mi acaba
  16. Jokster

Sürücü Sürümü 20.45.35.03-210217a-364232E-RadeonSoftwareAdrenalin2020 1614440760 Sürücü Sürümü 20.45.35.03-210217a-364232E-RadeonSoftwareAdrenalin2020
  17. Jokster

İşlemci: Ryzen 5 1600 Ekran kartı: Msı armor rx570 4 gb oc edition Anakart: Gigabyte b450m s2h Bellek: 8+8 Gskill Ripjaws 3000 mhz cl16 SSD:Toshiba OCZ TR200 480gb yukarda yazmıştım ama görülmedi sanırım
  18. Jokster

İşlemci: Ryzen 5 1600 Ekran kartı: Msı armor rx570 4 gb oc edition Anakart: Gigabyte b450m s2h Bellek: 8+8 Gskill Ripjaws 3000 mhz cl16 SSD:Toshiba OCZ TR200 480gb
  19. Jokster

Arkadaşlar herkese merhaba. kasım 2019 da DA v3.5 sistemi almıştım. Uzun süredir işimi gördü memnundum fakat arada nadirde olsa sistem donup kendini kapatıyodu. Sistemde önce ekran gidiyo ses gelmeye devam ediyo ama 5-6 saniye sonra seste gidiyo ardından ekran kartının fanı turbo modda gibi...
Top Bottom