Arama sonuçları: *

1. I

Çözüldü✓ BU SISTEM NASIL 38.000 TL CİVARI TUTUYOR FUL SIFIR SISTEM LIMIT 45.000

ben :) çok bilgim yok o yuzden burada bı paylaşım yapayım dedim :) 1727884292 Çok teşekkür ederim deneyeceğim
  2. I

İphone 15 pro max alınır mı? ?

Biliyorum :) Araştırdım 1 2 saat en kötü şuan ki telefonumu 8 ay sonra wifi taşıyıcısı olarak kullanırım artık whatsapp ve discord üzerinden aradıgımız için insanları normal arama oldugun da android telefonu kullanırım tek sorun yaratıcak şey :) 1 power bank taşımak olacak oda olsun 70 k lık...
  3. I

yanıt için teşekkürler Ssd hızı ve limiti fazla ram hızları ve gb fazla onun dısın da kasa ıstedıgım turden hazır sistemlerde genellikle dusuk ssd ve ram oluyor 1 2 geliştirmede 5 6 k oynuyor fıyat hazır sıstem almak yerıne tek tek daha yuksek ozellıkler almak ıstedım ( ssd ram konusunda )...
  4. I

her yıl yenileniyor kanka mesela 8 ay kullanım suresı varya kalan 4 ay uzatırsan onuda kullanırsın uzatmassan yenı yılın ocak 1 de sıfırlanır sure kullanmaya devam edersın
  5. I

Beyler ıphone 15 pro max yurt dışı almayı dusunuyorum bu cuma alacagım birini buldum 8 ay kullanım suresı varmış kalan 4 ay sureyı 2 bin lira vererek açtırabılıyormuşuz kullanan ve bılgı vermek ısteyen olursa sevınırım
  6. I

İtopya siparişim kayboldu

Umarım en kısa sürede sorunun çözülür kankam bu sipariş kısmın da kaybolsa bile ödediğin yöntem de veya en kötü e posta da bi bildiri vardır
  7. I

EKRAN KARTI : XFX SWİFT 319 RX 6900 XT İŞLEMCİ : İNTEL İ7 11700K ANAKART : ASUS PRIME H610M-K 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart İŞLEMCİ SOGUTUCU : Aerocool Cylon 4F ARGB AE-CC-CYLN4F İşlemci Soğutucu RAM : G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 Mhz CL32...
Geri