Arama sonuçları: *

• Users: Henry
  • Order by date
  1. H

MacBook M.2 Pro oyun oynarken fan ayarlari

Onerdiginiz bir fan kontrol uygulamasi var mi? Oyun oynarken oyle bir uygulama kullanmama gerek var mi? Bana uygulama ve onerdiginiz ayalarlari soyleyebilir misiniz?
  2. H

Mac yavaş ındrıme hızı

Model: M.2 Pro 16 GB. Windows'a gore inanılmaz dusuk indirme degerleri alıyorum. Ornek tarayicidan bir şey indirince veya bir uygulama indirince. Internet gayet iyi. İndirme disinda herhangi bir problem yok. 1GB dosyayı 40-50 Dk'da indiriyor. Windows'ta tas catlasin 5 dakikaydı.
  3. H

Az RAM kullanan Antivirus önerisi

Kaspersky alacağım sanırım. 1728395782 Cok detaylı yazmişsin teşekkürler.
  4. H

Az RAM kullanan Antivirus önerisi

Mac'te kullanacagim, sistem yormayan, az RAM kullanan bir ücretsiz bir de ücretli antivirüs öneribilirsiniz.
  5. H

Laptop için RAM yükseltme

Peki 16 + 4 nasil olur?
  6. H

Ram'ler sorunsuz dual channel olarak calisir mi?
  7. H

4070 Ti super ryzen 5 7500f darboğaz yaparmı?

2K'da yapmaz. 1728046640 Cok az yapar, eger butcesi yoksa yukseltmeye gerek yok. Farketmez bile darbogazi.
  8. H

Elimde ASUS Vivobook (Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5-3500U 2.10GHz 8GB DDR4 256GB SSD 15.6” FullHD FreeDOS Notebook - incehesap.com) var. Bu laptopu babama verecegim. Ancak biraz kastigi icin RAM yukseltmesi yapip oyle vereyim dedim. 8 GB RAM var, 4 GB slotta, 4 GB'i ise dahili...
  9. H

Windows'a MacOs kurmak

Windows laptopuma macos kurarsam duzgun calisir mi? Islemci ultra 9 185h - 32gb ram.
  10. H

Asus Zenbook 14 OLED nasildir?

Peki bu fiyata ne onerirsiniz? 1727483949 Google canavari diyorsunuz da herkes gaming laptop almak zorunda degil. Bu fiyata (gaming laptop disinda) nasil daha performanslisini alabilirim? Rog zephyrus desen fiyatlar cok daha yuksek, macbook desen bu fiyata m2 air 16gb falan var. Google canavari...
  11. H

Asus Zenbook 14 OLED iyi mi?

.
  12. H

Oyunla pek işim yok.
  13. H

Yurdışından alacağım.
  14. H

Isınma sorunu var mı bu modelin?
  15. H

Peki m1 pro 14 inç - 16gb 512gb ssd mi yoksa zenbook mu?
  16. H

Oyun çok önemli değil ya oynatmasa da olur. Laptop nasıl sizce?
  17. H

https://shop.asus.com/tr/90nb11r1-m00pe0-asus-zenbook-14-oled-ux3405.html?utm_source=youtube&utm_medium=pr&utm_campaign=24q1-mesutcevikreview-tr&utm_content=UX3405-mesutcevikmdf-review Üni için kullanılacak. Bu fiyatı daha performanslısı var mı? Gaming laptop dışında. Gaming laptop mu almak...
  18. H

Yurtdisindan alacagim. Yasadigim yerde s15 oledi bulamadim. Aradaki farklar nedir?
  19. H

Bu fiyatlarda daha iyi bir islemciye sahip bir laptopa sahsen denk gelmedim. Gaming laptop istemiyorum. Bu fiyatlarda bu laptop gibi yuksek ramli, tasinabilir, guclu islemcili bir laptop var mi? Daha performanslisi var mi? @xTURANN hocam?
  20. H

https://shop.asus.com/tr/90nb11r1-m00pe0-asus-zenbook-14-oled-ux3405.html?utm_source=youtube&utm_medium=pr&utm_campaign=24q1-mesutcevikreview-tr&utm_content=UX3405-mesutcevikmdf-review Herhangi bir kronik problemi yok degil mi?
Geri