Arama sonuçları: *

1. Yahyahbp

Oyun Projem - Depth of Space

teşekkür ederim hocam
  2. Yahyahbp

haklısınız hocam, Unreal Engine geçmek daha iyi olur 1741730343 düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam
  3. Yahyahbp

aslında hocam mobil yerine PC üzerine çıkarıp çıkarmamak arasında kararsız kaldım, başlangıçta mobile çıkarmayı düşünüyordum, fakat forumlarda insanlar PC için çıkarmamın daha iyi olacağını söylediler, yabancı forumlarda da paylaştım ve oyunu beğendiler, aynı şekilde onlar da oyunu PC için...
  4. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam, bu arada daha önce oyunun hikayesini paylaşmamıştım şimdi paylaşmak istiyorum. Normalde uzaylıları hep düşman varlıklar olarak gördük. Bilim-kurgu filmlerinde ya da video oyunlarında hep uzaylılarla savaş halindeyiz. Ama ben kendi oyunumda farklı bir konu işliyorum...
  5. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam, size de başarılar dilerim
  6. Yahyahbp

evet hocam, birçok kişi UI hakkında geri bildirimde bulundu, UI ile ilgili düzeltme yapacağım, teşekkür ederim 1741553050 hocam öncelikle oyuna olan ilginizden dolayı teşekkür ederim, daha önce de yazdığım gibi, projeye ara verdim çünkü Blender için derslere başlayacağım, yaklaşık 3 aylık...
  7. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam
  8. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam
  9. Yahyahbp

obje etkileşimleri ekledim, ayrıca silah hissiyatı ekledim, ancak şu andan itibaren projeye ara vereceğim çünkü Blender için akademik derslere başlayacağım, 3 aylık eğitim programım var, bu esnada projede yine birkaç UI ve optimizasyon ayarı yapacağım ama çoğunlukla Blender'a odaklanacağım
  10. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam
  11. Yahyahbp

Unity oyun motorunu kullanıyorum, 3D modeller için Blender
  12. Yahyahbp

hocam bazen eklediğim sistemleri silip yerine başka sistem ekleyebiliyorum o yüzden tam yüzdelik yazamam, ama ne kadar ilerlediğimi fotoğraf ve kısa video atarak göstereceğim
  13. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam
  14. Yahyahbp

çok teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için
  15. Yahyahbp

Unreal Engine 5 ile yaptığım korku oyunundan yeni ekran görüntüleri

güzel duruyor hocam, başarılar dilerim
  16. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam
  17. Yahyahbp

hocam oyun ücretsiz olacak, oyunda Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca dilleri mevcut
  18. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam
  19. Yahyahbp

kusura bakmayın hocam görmemişim, ekran kartım çok yüksek bir model olduğunu pek sanmıyorum NVIDIA GeForce 720M, laptop kullanıyorum, ama yakın bir tarihte başka bir laptop alacağım çünkü artık mevcut laptobum bir müddet sonra artık projeyi kaldıramayabiliyor, şu anda elimde olan imkanlar bunlar
  20. Yahyahbp

ilk dönemlerde YouTube ile öğrendim arayüzü, tabi ChatGPT kullanmak da yardımcı oluyor, ama tabi size kalmış, ister video ile izleyerek öğrenebilirsiniz, ister ChatGPT tarafından yazılanları okuyarak öğrenebilirsiniz
Top Bottom