Arama sonuçları: *

1. Yahyahbp

Oyun Projem - Depth of Space

Hocam oyunun çıkışına daha zaman var. Ama demo/test çıkarabilirim. Demo yayınladığım zaman buradan paylaşacağım.
  2. Yahyahbp

Teşekkür ederim hocam. Umarım oynama fırsatını yakalarsınız.
  3. Yahyahbp

Hocam paylaştığım görüntü modelin tam hali ama küçük detaylar olmadan. Modelin köşelerine yumuşatma ayarı yapacağım, materyallerine biraz daha detay ekleyeceğim. Oyunu mobil için yayınlamayı düşünüyorum. Proje tahmini 2027 yılının yazı veya son aylarına doğru biter (kesin tarih değil ama şu anki...
  4. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Uzun zamandır bir şey paylaşamadım, en son geliştirdiğim silah modeli biraz uğraştırdı beni 🫠 Pherantom adında bir sci-fi türünde silah. Bir tür ışın silahı. Silahın orta kısmında bulunan mavi cam kısmında particle system bulunacak, şu anlık model aşamasında olduğundan...
  5. Yahyahbp

Karşıtlıklar konusu :)

Sex ve paradan daha iyisi yoktur :D
  6. Yahyahbp

Blender 3D hocam.
  7. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Sci-fi türünde büyük bir bilgisayar modelledim. Oyun içindeki bazı kapılar, bu bilgisayarlar kullanılarak açılacak. Bunun gibi birçok büyük sci-fi bilgisayar modelleme planım var. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
  8. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Birkaç saatlik bir modellemenin ardından sci-fi türünde bir kutu modeli yaptım. Ayrıca, oyundaki bu tür kutu modellerin fiziğini (ateş edince vereceği tepki, ele alma, taşıma vb.) gösteren kısa bir video da paylaşacağım. Model ve mekanik hakkında ne düşünüyorsunuz? Geri...
  9. Yahyahbp

Teşekkür ederim hocam. 1772033564 Teşekkür ederim hocam.
  10. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. 3 günlük bir modellemenin ardından yeni bir sci-fi drone modelledim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
  11. Yahyahbp

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam. Şu anlık modelleme ile uğraşıyorum, yaptığım tüm modelleri paylaşıp geri bildirimlerini alarak modelleri daha da geliştirmeye çalışıyorum.
  12. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. 2 günlük bir çalışmanın ardından sci-fi türünde bir raf modeli oluşturdum, Bu rafların arasında, oyun içerisinde bulunan silahlar ve envanterler bulunacak. Sizce nasıl görünüyor? Model hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.
  13. Yahyahbp

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Modeli Unity'e aktardıktan sonra ekleyeceğim.
  14. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Drone modelinin son ve renklendirilmiş halini paylaşıyorum. Drone modeline Unity üzerinden birkaç sistem ekleyeceğim (ateş etme, oyuncuyu algılama, hareket sistemi) Unity üzerinden eklediğim sistemler ile beraber, drone'un nasıl bir sisteme sahip olduğunu görebileceğiniz, oyun...
  15. Yahyahbp

Teşekkür ederim hocam. 1768996756 Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam. Demo için net bir tarih veremiyorum, şu anlık modelleme ile uğraşıyorum, ancak silahların sistemi, ateş etme hissiyatı, oyunda etkileşime girilen nesnelerin nasıl olduğu, düşman yapay zekası, düşman ragdoll sistemi...
  16. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Geri bildirim üzerine drone kanatlarını daha da büyüttüm. Güncel halini paylaşıyorum, ayrıca kanatların önceki ve şimdiki halini kıyaslayan bir görsel de bırakıyorum.
  17. Yahyahbp

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam.
  18. Yahyahbp

Arka kanatlar mı hocam? Yoksa yan kanatlar mı?
  19. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. 2 gün boyunca sci-fi türünde bir saldırı drone modelledim. Drone'un modellemesi bitti, geriye yalnızca renklendirmesi kaldı. Öncesinden sizlere modeli göstermek isterim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
  20. Yahyahbp

Daha önceleri bu oyunu görmüştüm hocam, ben de kendi projeme benzetmiştim UI açısından.
Geri