Arama sonuçları: *

1. B

4060 Sistem satmak istiyorum

Değerlendireyim bunu sağolun
  2. B

Mesela ne kadar fiyat koymam gerek
  3. B

Teşekkürler
  4. B

Anladım teşekkür ederim
  5. B

Max 26-27 diyorsun sanırım
  6. B

50k felen düşünmüyorum açıkçası
  7. B

10k niye zarardayım onu anlamaya çalışıyorum fiyat belirleyebilsem sizden yardım istemezdim
  8. B

35k aldığım sistem nasıl 26 oluyor onu anlamaya çalışıyorum yardımcı olursanız
  9. B

280hz monitör var en altta yazdım
  10. B

Kanka toplam 35k aldım ne saçmalıyorsun? 1748201372 @WhoCares sen ne düşünüyorsun
  11. B

7-8 ay oldu herşeyin etiketi üzerinde ve garantisi var. Kutu,fatura duruyor. İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran kartı: Geforce rtx 4060 galax Anakart: Asus b550m-k Ram: Kingston beast black 2x8 3600mhz Cl 18 SSD: Kingston 1tb nv2 Soğutucu: Thermalright assassin spirit 120mm 4x6 ısı borulu Kasa...
  12. B

Yardım Stock soğutucu fiyat ?

Teşekkürler konudan bağımsız bir sorum var pcyi parça parça satsam daha pahalı mı eder sence yoksa hazır olarak mı vereyim R5 5600 - 4060 sistem
  13. B

Yada bilgisayarı satarken yanında hediye mi versem bilemedim
  14. B

AMD stock soğutucum var sadece kasanın içinden söküp kutuya kaldırdım hiç kullanılmadı bunu kaç paraya satarım İşlemci: R5 5600
  15. B

Yardım Hazır sistem aldım lütfen yardım

aslında soğutucu falan hızlı çalıştığında oluyor sadece bu. Sistem ilk açıldığında bütün parçalar aynı anda çalışıyor ve son güçte çalışıyor sadece o zamanlar oluyor. Yani tahminim olarak sanırım fanların birisinin vidası güzel sıkılmamış. Dediğiniz şeyi de deneyeceğim. bu arada Windows 11...
  16. B

cha2 hangisi oluyor kasanın önünde 3 tane fan var onların birinden ses geldiğine eminim cızırtı sesi geliyor
  17. B

pc ilk açılışta kasanın önündeki 3 fanın olduğu yerden ses geliyor aslında ilk açılışla alakası olmayabilir soğutucu hızlı çalışmaya başladığı zaman da ses geliyor titreşimden dolayı olabilir ama kasanın önündeki fanlardan ses geldiğine eminim ekran kartından geliyor sanmıştım değilmiş
  18. B

Valla çok teşekkürler ya siz olmasaydınız yapamazdım doğru düzgün kaynak da bulamadım biostan da kontrol ettim bir problem yok gibi windows 11 deneme sürümü kurmuşlar yeni farkettim sanırım lisansa para vermeden de yapılıyor onu da hallettim mi hazır sayılırım her şey için teşekkürler :)
  19. B

böyle mi olacak yani ikisinide birbirine bağladım sanırım oldu çalıştırıyorum
  20. B

2 tarafta da logo var nasıl yapacam anlamadım l
Geri