Arama sonuçları: *

1. Conican

2000 TL m.2 SSD önerisi

Şu sizin attığınızla aynı mi https://app.hb.biz/6bQSO8m9UFTi
  2. Conican

2000 TL m.2 SSD önerisi

Bu fiyattaki en iyisi bu mu . Alıyorum 1730991747 Attığım laptopa uyuyor mu bide
  3. Conican

2000 TL m.2 SSD önerisi

https://app.hb.biz/XDQQBT4m2rY8 Bu laptop için 2000 TL altı 1tb M2 SSD bakıyorum. 1500 TL ye iyi bir şey varsa önerebilirsiniz. Yoksa 2000 TL birşeye de bakabilirim
  4. Conican

38.000 TL laptop önerisi

Benim attığım Acer nitro 5 in kronik sorunu falan varmı . Bunlar mı daha iyi o mu
  5. Conican

38.000 TL laptop önerisi

40 bin TL bu
  6. Conican

38.000 TL laptop önerisi

En fazla 38k . Arttıramam. Oyun oynamak ve ders çalışmak için arıyorum. Isınma ya da kronik sorunları olmayan bir şey arıyorum. Ben alttakini buldum ama pek araştırmadım kötü mü benim attığım https://app.hb.biz/luGUKmT2t3Ks Bir de pil ömrü çok kısa olmazsa iyi olur .
  7. Conican

16 gb DDR3 ram önerisi

Daha orjinal olduğunu kontrol etmemissin öneri yapıyorsun
  8. Conican

Razer barracuda x gürültü engelleme açma

Chatgpt ye sordum . Güvenmiştim :(
  9. Conican

Aktif de var diye biliyordum . Sağolun
  10. Conican

Bu kulaklıkta gürültü engelleme yok muydu. Telefon uygulamasında öyle bir ayar bulamadım
  11. Conican

16 gb DDR3 ram önerisi

Aynı linkten mi aldın .orjinal mi emin misin
  12. Conican

16 gb DDR3 ram önerisi

Evet 1729518442 Eskiden Kingston ram almıştım . Velet olduğum için sahte olduğunu anlamadım . Tramvamdır . Sahte olmasın lütfen. 1729518964 Siz önericek misiniz
  13. Conican

16 gb DDR3 ram önerisi

Çoğu ram sahte . Okulda 8 ay 8 yıl gibi geçiyor . Asosyal olmak kolay değil :) . Sahte olmadığını düşündüğünüz bir link atar mısınız
  14. Conican

16 gb DDR3 ram önerisi

8+8 kullanıcam ve elimde ram yok . Şu anki ramler bozuk . Sahte olmayan bir şey olsun yeter 1729518105 8 ay sonra .
  15. Conican

16 gb DDR3 ram önerisi

Ankart: m5a97r2.0 İşlemci:FX 6350 Bilgisayarı 8 ay sonra değiştiricem o zamana kadar kullanmalık orjinal 16gb DDR3 ram önerebilir misiniz . Bütçe en fazla 1200 TL . ikinci el almıyorum . Site güvenilir olursa iyi olur sahte ram falan çıkmasın .
  16. Conican

Nasıl pilot olabilirim .

Yolcu uçağı pilotu olmayı düşünüyorum. Askerde pilotluk yapsam görevim ne olur .
  17. Conican

Nasıl pilot olabilirim .

Askerde havacklık okuyunca türk hava yolları na geçilebiliyormu . Sağlık acayip zor derken nasıl yani ?
  18. Conican

Nasıl pilot olabilirim .

Şu anda 10. sınıfım, fen lisesindeyim. Pilotluk okumak için ne yapmalıyım. İnternetten araştırdığımda düzgün bir bilgi bulamadım . Pilotluk eğitimi kaç sene sürüyor ve ücreti ne kadar . Ücretsiz okuyabilmek için askerde havacılık bölümü kazanmak gerekiyormuş galiba . Detaylı bilgi verirseniz...
  19. Conican

2500 TL (KESİNLİKLE CIZIRTI SORUNU OLMAYAN) kulak üstü kulaklık önerisi

Nasıl . Alt tarafı cızırtı olmasın istiyorum . Müzik kalitesi de orta seviye . 1728728699 Bu fiyatta en iyisiyse 1 ay sonra alıcam . Fiyatı artar mı acaba . Bu da cızırtı yaparsa bir daha kulaklık almam artık :) İki kulaklık alıp iade ettim cızırtı yüzünden.
  20. Conican

2500 TL (KESİNLİKLE CIZIRTI SORUNU OLMAYAN) kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçe 2500 TL . 50 kuruş arttıramam . Kronik olarak cızırtı problemi olmayan , müzik dinlemek ve oyun oynamak için kulaklık arıyorum . mikrofona gerek yok. Bluetoothlu olmasını istiyorum ama kabloyla bilgisayara da bağlayabileyim. Müzik kalitesinin üst seviye olmasına gerek yok . Ortalama bir şey...
Geri