Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Dün elime ulaştı Castor Harman versiyonu. UUDD olarak kullanıyorum ve bu ayarla 7hz Zero 2 eğrisine benzer frekans eğrisine sahip oluyor. Genellikle uçlarını pek beğenmiyorlarmış ama üstündeki M uçlar tam oturdu. Nova 5 kullanıyorum çoğu zaman ayak sesleri hangi kattan geliyor anlayamıyordum...
  2. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Castor Pro Bass(Siyah) versiyonu da indirime gelmiş gözüküyor önceden sadece gümüş versiyonu vardı. Oyunlar için gümüş olan yani harman, bass severler için siyah öneriliyor sahnesi dar ve aşırı basslı olduğu için oyunlarda yetersizmiş. Frekans eğrilerine buradan baktım. İncelemelerde çoğunluk...
  3. M

Shein indirimli ürünler

Evet ama gelecek ürün eğer sepette yazan gibi gümüş ise harman sürümü gelecek gözüküyor diğer satıcıların indirim yapmasını beklicez artık. Diğer ürünlerde de açıklamalarda tutarsızlık var ama en azından resimli olarak da belirtmişler
  4. M

Shein indirimli ürünler

Açıklamada hem gelişmiş bass yazıyor hem renk Gümüş hangisi doğru acaba tek indirimli KZ Castor Pro ürünü olunca emin olamadım.
  5. M

Piyasada 3060’lı LAPTOP neden YOK?

80W RTX4050 100W RTX3060 performansında çalışıyor. Güncel işlemciler sayesinde zaten CS,LoL,Valo tarzı oyunlarda daha iyi FPS alıyor ve DLSS4 Frame gen ile 3060ı zaten AAA yapımlarda da geçiyor. 3060 bahsettiğiniz diğer modellerden daha önce kullanıldı ve muhtemelen üretimi durdu. 2021 HP Omen...
  6. M

❌İndirim Bitti! MSI MAG 256F İPS 180Hz 1ms F/P MONİTÖR 4.369TL

300 nit yazan laptopumla aynı hatta daha parlak diyebilirim. 400 nit olmadığı için HDR400 sertifikası yok ama max parlaklık 250 nit değil kesinlikle
  7. M

1790TL 🔥 Rampage Zenith Pro 4K Beyaz Oyuncu Mouse

4k apartı kutu içinden çıkıyor. Sadece 1k modunda kullanabileceğimiz mini 2.4ghz dongle yok. Bazı markalarda tam tersi oluyor. VXE R1 serisinde harici dongle almak gerekiyor. İçinden sadece 1k dongle çıkıyor.
  8. M

Yakın zamanda mediamarkttan alan birisi kutu açılışında mini dongle çıkmadığını söylemiş. Rampage kaldırmış yeni ürünlerinde. Ama başka sitelerde hala gösteriyorlar mediamarkt dahil. 2.4ghz kullanmak isteyenler 4k dongle kablosuyla bağlayıp kullanmak zorundalar. Harici olarak mini dongle satışı...
  9. M

Aynı satıcı(Nethouse) PttAVMde de satıyor. Faizsiz 3 Taksit imkanı var. Ordan alınır mı sizce? Apex bekliyorum stoklara girmesi için ama işlemcim zaten kötü 8K kullanamıcam.
  10. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

11.11 indirimleri tarzında indirim gelir mi TEMU'ya aliexpress gibi? Tekrar stok gelmesi için bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum.
Geri