Arama sonuçları: *

1. P

İnternet sorununu nasıl çözerim

Dostlar selam modem sürekli kopuk kopuk çalışıyor ve başka odaya geçince bağlantı kopuyor 45 mbps paket yani berbat bir performans sünüyor bende yeni Masaüstü pc aldım ne yapmamı önerirsiniz
  2. P

Ben şöyle Modemin 2-3 yan odasında Pc yi takıcam uzatma kablosuna sonra yanına bu re305i takcam re305 dende masaüstüne Ethernet kablosu vercem Kullanıcam ya 30 mbps falan bile olsa olur ya 25 falan bile kurtarır yeter ki oyun oynatsın
  3. P

Harbi mi kanki yüzümde güller açtı 1732286033 Harbi mi kanki yüzümde güller açtı
  4. P

Masaüstüne nasıl bağlamayı düşünüyorsun bu cihazı
  5. P

Türk telekomdan Süper Onlıne gecilir mi

Yani sorun firma da değil altyapıda
  6. P

Türknet İyi midir Alınır mı

Ya bugün gelmişler eve ben yokken e burda sıkıntı yok ki demişler telefon wifiya bağlanmamış bile şimdi yani küfür edicem bak
  7. P

Ya kafayı yedik kardeş pc aldık internet yok pc yi iade etmeyi düşünüyorum napacam bilmiyorum
  8. P

Dostlar Türk Telekom ile çok sorun yaşıyorum bu tarifeye geçsem düzelir mi Türknet bize yardımcı olur mu? Kurulum nasıl oluyor yeni modem mi getiriyorlar acaba?
  9. P

Türk telekomdan Süper Onlıne gecilir mi

Dostlar selam evimde modemin dibinde 45 mbps çeken internet 4-5 mt öte de 2-3 mbps lere düşüp kopuk kopuk çalışıyor bu nasıl düzelir hadi düzeltmiyorum diyelim Superonlıne geçilir mi ?
  10. P

Öneri verseniz diyorum
  11. P

Ya valla yapamam hocam bize kablo döşemeden yapabileceğimiz bir çözüm lazım
  12. P

Evin içerisi nasıl kanka Kablo kanalları falan var dimi ben istemiyorum işte bunu kablo kanalı cart curt istemiyorum
  13. P

Dün akşam gözüm döndü ondan dolayı iadeye niyetlendim. 1732259537 Ethernet girişi bulunuyor mu
  14. P

Aldığın hız ne ağa gözünü sevim zaten hız alamıyom 2-3 mbps lere düşüyor böyle kopuk kopuk geliyor internet 1732258371 Aldığın hız düşer demişin ya neyden bahsettin anlamadım
  15. P

Şu işe yarar mı https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-re305-300mbps-867mbps-dual-bant-kablosuz-ac-range-extender.html 1732254457 Ya bak bendede Wi-Fi özelliği yok ben Masaüstünü taktığım uzatma kablosuna Bu Attığım...
  16. P

Lütfen yardım modem dibinde çeken internet odamda çekmiyor

😂 Tamm kardeşim kaybol şimdi
  17. P

Yok halledemedik muhtemelen kablo çekeceğiz
  18. P

Modemi odama taşıdım işlem tamam dayıcım
  19. P

Hmm yani kabloyu çek sus diyorsun 😂 peki
  20. P

Zaten laptopum var ki bilader ben kablosuzdan bahsediyorum siz Ethernetli test diyorsunuz harbi forumda 1 tane bilen adam yok soruyom cevaplayabilecek yok çok daraldım cidden iade edicem en iyisi iade edeyim sizde rahatlayın bende rahatlayayım
Top Bottom