Dostlar selam modem sürekli kopuk kopuk çalışıyor ve başka odaya geçince bağlantı kopuyor 45 mbps paket yani berbat bir performans sünüyor bende yeni Masaüstü pc aldım ne yapmamı önerirsiniz
Ben şöyle Modemin 2-3 yan odasında Pc yi takıcam uzatma kablosuna sonra yanına bu re305i takcam re305 dende masaüstüne Ethernet kablosu vercem Kullanıcam ya 30 mbps falan bile olsa olur ya 25 falan bile kurtarır yeter ki oyun oynatsın
Dostlar Türk Telekom ile çok sorun yaşıyorum bu tarifeye geçsem düzelir mi Türknet bize yardımcı olur mu? Kurulum nasıl oluyor yeni modem mi getiriyorlar acaba?
Dostlar selam evimde modemin dibinde 45 mbps çeken internet 4-5 mt öte de 2-3 mbps lere düşüp kopuk kopuk çalışıyor bu nasıl düzelir hadi düzeltmiyorum diyelim Superonlıne geçilir mi ?
Aldığın hız ne ağa gözünü sevim zaten hız alamıyom 2-3 mbps lere düşüyor böyle kopuk kopuk geliyor internet
1732258371
Aldığın hız düşer demişin ya neyden bahsettin anlamadım
Şu işe yarar mı
https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-re305-300mbps-867mbps-dual-bant-kablosuz-ac-range-extender.html
1732254457
Ya bak bendede Wi-Fi özelliği yok ben Masaüstünü taktığım uzatma kablosuna Bu Attığım...
Zaten laptopum var ki bilader ben kablosuzdan bahsediyorum siz Ethernetli test diyorsunuz harbi forumda 1 tane bilen adam yok soruyom cevaplayabilecek yok çok daraldım cidden iade edicem en iyisi iade edeyim sizde rahatlayın bende rahatlayayım