Arama sonuçları: *

1. X

Çözüldü✓ Masaüstümü Dizüstümü Almalıyım?

Ben hala hazır sistemler daha ucuza geliyor diye biliyordum. Ekran kartsız 31K'ya toplamışsın. Piyasa ne durumda bilmiyorum ama 7500F 5060 Ti'lı pc 36K'ya satılmış, 7500F 9060 XT'li pc 31K'ymış. Bilemiyorum bana toplamak daha pahalı gözüktü
  2. X

Çözüldü✓ Masaüstümü Dizüstümü Almalıyım?

İnsanlar genelde masaüstünün parçalarını ayrı ayrı almıyor, hazır sistem alıyorlar. Masaüstü genelde ethernet kablosu ile kullanılıyor, ama eğer sen wifi kullanacaksan da 300e 500e usb portuna takılan wifi aletlerinden alırsın gayet sıkıntısız kullanırsın. Parlaklığı o anki ortamın ışığına göre...
  3. X

❌İndirim Bitti! ARCTIC P12 PWM PST 120mm (12cm) Kasa Fanı 288 TL

tanesi 400 tl pahalı değil mi?
  4. X

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

pcden yapılmıyor mu? yapılıyorsa nerede?
  5. X

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Kargo garantisini çıkarmamışsın diye gözüküyor, ve benim kişisel tahminim puanları kullanmadın, manuel olarak kullanman gerekiyor orada bir yerden basıp. 1758051470 Bende o aşamadan 5 gün sonra teslim edildi. 1758051537 Bana havaalanına indikten 2 gün sonra yerel firmadan mesaj geldi, oradan...
  6. X

kırmızı kutu çizdiğim yerde oluyor
  7. X

evet ama yeni hesap açacağın zaman numaranı eski hesabından sil. mikrofon şu an hala indirimde 760 küsür tl.
  8. X

10 eylül demek istemiş. Kargo 8 günde geliyor hocam.
  9. X

satın aldım ama yazdığından 10-20 gün erken geldi. başka şehirdeyim teslim alamıyorum. kargoist ürün otomatik iade olur dedi. bu fiyatı kaçırmak istemiyordum, ne yapmalıyım beyler?
  10. X

Mouse pad'im niye sorunlu?

15 aydır ( fareyi aldığımdan beri ) skatez değiştirmedim, bundan olabilir mi?
  11. X

Sadece bu sorun ortaya çıkmaya başlayınca ıslak bezle siliyorum ve kurumaya bırakıyorum.
  12. X

1 yıldır klasse pro kullanıyordum. Sonra mouse'u kullandığım yerin sertleştiğini ve bu yüzden mouse'un kayması için daha fazla güç kullanmam gerektiğini fark ettim. Orayı sildim biraz düzeldi ama 3-5 gün sonra yine aynısı oldu. Aynı mouse pad'in yenisini sipariş ettim. Yeni mouse pad'de de aynı...
  13. X

Uncharted 4 bir anda duraklatma ekranına geliyor

Shaderları yüklemek için oyunu durdurup bekliyor olabilir. Sağ altta yazıyor. O %100 olsun öyle oynamaya devam et, bir daha olmaz. Sadece uncharted değil tüm oyunlarda oyuna başlamadan önce shader ( gölgelendirmeler ) kurulacak der, oynamaya başlamadan önce onu bekle. Zaten çoğu oyunda seni...
  14. X

War thunder gbu mühimmatlar hakkında

CCRP kullanman lazım, youtube'da war thunder ccrp guide diye aratıp videolar izleyip öğrenebilirsin
  15. X

VXE R1 Pro Max şarj ışığı hep kırmızı yanıyor

Bir yıldır VXE R1 Pro Max kullanıyorum. Eskiden şarjı düşükken kırmızı yanıp sönerdi, şarja takınca ışık turuncu olurdu ve yeterince dolduğunda yeşile dönerdi. Artık asla turuncu veya yeşil ışık görmüyorum, şarj boyunca kırmızı yanıp sönüyor. Fare düşmedi ve fareye vurmadım, 1 yıl boyunca...
  16. X

Yardım Hikaye oyunlarında minimum fps kaç olmalı sizce oynanabilirlik açısından ?

herhalde gözden göze değişiyor ama benim için 90 altına indiğinde kasıyormuş hissiyatı veriyor o yüzden 90. kısacası cevap sana ne zaman kasıyor gibi geliyorsa o fps.
  17. X

Pc de yapacak bişey bulamıyorum

ekiple sea of thieves
  18. X

Marvel Spider-Man Remastered fitgirl nasıl güncellenir

Update klasörünün içindekileri, oyun dosyalarının bulunduğu klasöre atın ve Marvels_Spider_Man_Miles_Morales_Update_b9949876_to_b14744444_AiO_MULTI23.bat dosyasını çalıştırın.
  19. X

🔥İndirim Sony WH-1000XM4S Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Bluetooth Kulaklık 9269₺

bunun süngerlerini değiştirince anc de ses kalitesi de ses seviyesi de kötüleşti, ama anc'si daha kötü bir kulaklığa geçmek istemiyorum, pc fan sesi yok ediyor beynimi.
Geri