Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Mini Süpürge Tavsiyesi

Şu internette gördüğüm mini tek el süpürgelerden almak istiyorum. Herhangi bir öneriniz var mı? Bazı modellerde hiç gerçekçi olmayan iddialar görüyorum. Çift yönlü(itme çekme) olursa iyi olur. Masayı, bilgisayar kasasını, 3-5 ayda bir klavyeyi süpürse yeter. Koca arabayı falan süpürmesine gerek...
  2. S

Samsung 990 Pro vs Kingston Renegade vs Samsung 9100PRO

Yalniz crucial t705 gen5 in ilk orneklerinden oldugu icin pek de vadedileni veremiyodu ayrica isinma sorunu vardi diye hatirliyorum. 9100 PRO cok daha iyi olur diye dusunuyordum. 1743989282 Oyun indirirken darbogaz internette oluyor genelde :D 1743989316 yukleme ekranindan bahsediyordum
  3. S

9100proya windows kurarsam kioxia ile arasinda gozle gorulur bir fark olur mu onu bilmiyorum. yoksa kioxiayi windows surucusu yapip geri kalanlar seyler icin renegade almayi dusunuyordum zaten. 1743988970 Ayrica oyun yukleme surelerinde ne gibi bir fark olur renegade ve 9100 pro arasinda ya da...
  4. S

1TB Kioxia Exceria'm tıklım tıklım dolu. Ve yeni bir şey yüklerken tetris oynamaktan bıktım. Kafamda 3 model var, tek seferden parasını verip 4TB almak istiyorum. Fiyatları neredeyse aynı. Bir yandan da yeni nesil Samsung 9100 PRO'lar var. Anakartımda 1 tane GEN5 slotu doldurasım gelmedi değil...
  5. S

2200VA UPS Tavsiyesi

Garanti olsun diye 2200VA'lik bir UPS ariyorum. Simdilik baktiklarim bunlar: https://www.akakce.com/kesintisiz-guc-kaynagi/en-ucuz-uygar-enerji-tuna-2200-va-line-interactive-fiyati,769402710.html...
  6. S

9070XT fiyatına isyan

Dostum o 550 dolarlık etiket MSRP yani satıcının karı,soğutması,kartın kendisi dahil hepsi hesaplanarak belirtilen bir şey ayrıca 550dolarlık karta 70 dolarlık nasıl bir soğutma yükseltmesi yapabilirsin zaten. Anlamadığın şey 550 dolarlık fiyatın içinde herkes için bir pay var ve kısacası...
  7. S

9070XT fiyatına isyan

550 değil 600 dolar olacak benim hatam kusura bakmayın ama yine de konu geçerli 1741431007 9070 zaten xtden 50 dolar aşağıda olarak kötü bir teklif oluyor, sadece Türkiye'de değil hiçbir yerde alınmamalı. 1741431053 Bu adamlar demedi mi aylardır stokluyoruz diye hatta nvidia'ya göndermeler...
  8. S

9070XT fiyatına isyan

27k xt nerede var ben bulamadım şahsen
  9. S

9070XT fiyatına isyan

Bu kart 550 dolarlık msrp ile çıkmadı mı? 33k fiyat nedir? 900 dolar ediyor. Hadi 550 dolara %20 kdv falan ekle 660 dolar yapıyor. Gördüğüme göre yurt dışında da 600 dolara bulan yok,yaklaşık 680 dolarlara satılıyor. Hadi ona da kdv ekle 816 dolar ediyor. Bizdeki satıcılar niye böyle?Kaç aydır...
  10. S

Bence 9070 ve 9070 XT Almamalısınız

yurt dışında 600dolar msrp kart niye 680e satılıyor diye isyan ediyorlar burada millet aynı kartı 900 dolara alınca indirimde aldım diyor
  11. S

F/P 1080p monitör arıyorum

5500 lira 1080p monitöre verilmez bence. 2bin lira daha koyup 2k monörlere bakarım. Genelde rekabetçi oyunlar oynamıyorum tek isteğim renklerin güzel olması. Gecikme,parlaklık ve pivot gibi özellikler vasat olsa da olur.
  12. S

F/P 1080p monitör arıyorum

Daha sonra 2k 144hz bir monitör daha alacağıma ve bu monitörü 2. monitör yapacağım. Bütçem kısıtlı.144Hz 1080p olsa yeter. Gecikme açısından rekabetçi olmasına gerek yok. Renk olarak iyi olmasını istiyorum.Pivot özelliği de fena olmazdı ama çılgınca her yöne dönen olmasına kesinlikle gerek yok...
  13. S

Akakçe'de gördüğüm B840 Anakartlar

Arkadaşlar öğrendiğim kadarıyla b850 anakartlarda işlemci overclocku varken b840 anakartlarda yokmuş zaten bu paylaştığım anakartların neredeyse hepsinin b850 varyantları var. Aralarında yaklaşık 2000'er lira da fark var bence overclock için değer ve hala bir çok b650 anakarttan daha ucuz şu anda.
  14. S

Öneri Hoi4 Dlcsiz Oynanır mı?!

Hocam navy kasmaya harbiden değmez. O dockyardları yapcağına mil basarsın torpedo bomber spamlarsın ingiltereye gene çıkarsın. OP olan paratrooperla çıkma olayından bahsetmiyorum bile. Amerika veya Japonya gibi savaşın kaderini donanmasıyla belirlemiş ülkeler bile torpedo bomberlar basarak işini...
  15. S

Öneri Hoi4 Dlcsiz Oynanır mı?!

DLC'si olan arkadaşın varsa multiplayer gir sadece hostta dlcler olması yetiyor. Onun dışında en azından no step back(tank tasarımcısı) ve by blood alone(uçak tasarımcısı) almaya çalış. Ekstradan hangi ülkeleri oynuyorsan onlara yeni focuslar ekleyen dlcler alabilirsin. 1736756115 Hocam...
  16. S

Wifi 7 desteği var ve en önemlisi şu sıralar almak istediğim mis b650 tomahawk fiyatı uçmuş durumda
  17. S

Bu sene çıkmaları gerekiyordu ben de anakart alacağım akakçede 2 tane msi model var ve nasıl oluyorsa b650'den daha ucuz. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b840-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903526248.html...
  18. S

Sahibinden İşlemci Almak

sen ne alacaktın usta
  19. S

Sahibinden İşlemci Almak

Arkadaşlar sarı siteden işlemci alacağım. Param güvendeyi kabul etmiyor ama şahsi iban atabileceğini söylüyor. Şahsi ibana parayı atarken açıklamaya alışverişi yazsam kendimi korumuş olur muyum? Başke nelere yapabilirim? İşlemci AM5 olduğu için bozuk pin falan da olamaz.
  20. S

Laptop İşlemcisi Turbo Sorunu

Elimde normalde aşırı düşük frekansta ve aşırı düşük güçte çalışan i5-1035G1 işlemcili bir laptop var. Normalde turbosuz sadece 900Mhz'de çalışıp turbo ile 1.8Ghz'lere kadar çıkar. Ama en son yeniden başlatmamdan beri throttlestop'ı açtığımda frekans 3Ghz'e fırlamaya başladı. Hiçbir ayarı...
Geri