Arama sonuçları: *

1. Anfeidrol

Çözüldü✓ Power kablosu önerisi

Standart power kablosu kullanabilirsiniz...
  2. Anfeidrol

Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00WVTR i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 115W 40.999₺

Hocam sizin pc intel işlemcili midir ?
  3. Anfeidrol

Bios'tan Domain kullanıcısı ekleme

Domainimde Active Directory üzerinden oluşturulmuş hazırda bir kullanıcım var. Bu kullanıcıyı bilgisayara login olmadan bios üzerinden ekleyebilir miyim ?
  4. Anfeidrol

LENOVO LOQ 15ARP9 R7 - RTX4070 MİLİSANİYELİK DROP

Ayarlara hiç dokunmadım oyunun kendı ayarları. kıstıgım zaman 180 falan açınca 140. ıslemcı derecelerını kontrol edıyorum 87-88lerde gezıyor 1756706732 O da çare olmadı maalesef
  5. Anfeidrol

LENOVO LOQ 15ARP9 R7 - RTX4070 MİLİSANİYELİK DROP

DOSTLAR LENOVO LOQ 15ARP9 R7 - RTX4070 pc sahibiyim. 2X16GB DDR5 RAM TAKILI. LAST OF US OYNARKEN HER ŞEY ÇOK İYİ 140-150 FPS ALIYORUM FAKAT MİLİSANİYELİK BİR DROP OLUYOR VE BU SUREKLI OLUYOR. AYARLARI KISSAM DA AÇSAM DA AYNI. NEDEN KAYNAKLANABİLİR ?
  6. Anfeidrol

Ekran kartı fanları sürekli full güçte çalışıyor.

Merhaba, msi gtx 1080 ekran kartının fanları pc boşta da olsa yük altında da olsa %100 ve cok sesli çalışıyor. msi afterburner işe yaramıyor. Yardımcı olabilecek var mı ? Evde elektrikli süpürge çalıştırıyor gibiyiz.
  7. Anfeidrol

THERMALTAKE S200 TG Kasaya 360mm sıvı soğutma

Tamamdır. İlginize çok teşekkür ederim, Xigmateki iptal edip arctic satın aldım. İyi günler.
  8. Anfeidrol

Liquid freezer am5 uyumlu mudur ? başlığında am4 yazıyor
  9. Anfeidrol

https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-liquid-killer-x360-siyah-1800rpm-argb-am5-lga1700-360mm-sivi-sogutma.html Bunu satın aldım. Gece indirimdeydi 4200 civarında aldım. Ön tarafa uyar diyorsanız kullanmak istiyorum. Ayrıca...
  10. Anfeidrol

THERMALTAKE S200 TG marka kasam var. 360mm sıvı soğutma satın aldım. Ön panele takmak istiyorum. Üst tarafa da egzoz fan şeklinde 2 adet fan takmak istiyorum. Uygun mudur ?
  11. Anfeidrol

Beyaz sistem mi siyah sistemmi LÜTFEN YARDIM

Param varsa hoşuma gideni alır geçerim.
  12. Anfeidrol

Beyaz sistem mi siyah sistemmi LÜTFEN YARDIM

Hocam günümüzde 22bin tl aslında para değil. Maddi durumunuza göre hareket edin derim. Gücünüz yetiyorsa hoşunuza gideni alın tabi. Fakat borçla kartla vs alacaksanız uygun olanı tercih edin.
  13. Anfeidrol

R7 7700X - ASUS Prime A620M-K anlık ısı artışı sorunu

Bunu ben de düşünüp bilgisayarı formatladım. Format sonrası sadece Msi Afterburner yükleyip takip ettiğimde yine aynı durumlar karsılastım.
  14. Anfeidrol

Görüşünüz için teşekkür ederim, güzel tahmin fakat yetersiz anakart kendini ısıtır işlemciyi ısıtmaz diye biliyorum ben. Anakart evet çok güçlü değil fakat kontrol sağladığımda aşırı bir sıcaklık görmüyorum.
  15. Anfeidrol

Tamamdır yarın deneyeceğim. Sonucları buraya yazarım. Teşekkürler, iyi günler
  16. Anfeidrol

Eski bios denerim. Zaten şuan performans modlarını defaulttan disable'a çevirdim. Suan ısı açısından sorun yok ama sanırım suan da işlemci kendini kısıyor.
  17. Anfeidrol

Sorunu yasamaya basladıgımda anakart ve ıslemcı henuz sıfırdı. Dolayısıyla bios zaten eski sürümdeydi
  18. Anfeidrol

BİOS 'u asusun kendi sürdüğü son driver ile güncelledim. Volkanın dediği gibi bir de macun değiştirmek istiyorum. Şuan kullandığım macun Cooler Master mastergel reguler
  19. Anfeidrol

Sizin 4-5 kere denedim demeniz beni de tekrar macun değiştirmeye itti şuan.
  20. Anfeidrol

Macun öneriniz var mıdır ?
Geri