Arama sonuçları: *

1. F

Valorant Çözünürlük.

Merhaba ben valorantı uzun zamandır 1280 882 oynuyorum ve esporcuların çözünürlükleri de 4:3 gibi ama benimkinden biraz farklı onlar hangi çözünürlüğü kullanıyor
  2. F

PC için Gamepad Önerisi

fantechden shooter 3 den iyi olduğunu söyleyenler duymuştum peki gerçekten o kadar varmı sizxde var mı bu ürün ve nereden alabilirim
  3. F

PC için Gamepad Önerisi

Merhaba fantech shooter 3 ve nova pro v2 aynı fiyata denkj geliyor pc için ps tabanlı kollar alınmaz deniyordu sizce hangisi daha iyi
  4. F

PC için Gamepad Önerisi

mesela altındaki arkadaşın attıklarına göre ne gibi artısı olabilir. çoğunluk shhoter 3 al diyo
  5. F

PC için Gamepad Önerisi

Merhaba 1k -1,5k fiyat bandında genellikle fifa oynamak için kol arıyorum bütçeyi biraz daha arttırabilirim.
  6. F

Fiyat performans mouse

Attackshark x3 pro almayı düşünüyodum fakat garanti işlerini anlayamadığım için vazgeçmeye yakınım belki anlasam alırım. Onun dışında bütçe max 2 k olur önerilerinize açığım
  7. F

Playstation Cafe Fiyatları Hakkında

Merhabalar ps5 fiyatı cafelerde saatlik ne kadar 2 kişi ve 4 kişi
  8. F

Temudan alabileceğim en iyi gaming mouse?

valla 800- 1000 civarı isterim ama bütçeyi 1300 e falan çıkarabilirim fiyat farkına değecek bir şey olursa
  9. F

Temudan alabileceğim en iyi gaming mouse?

önerileriniz varsa söyler misiniz?
  10. F

Temu. Merhabalar temu sizce gerçekten ucuz mu ve güvenilir mi.

üstte bir arkadaş kargo dahil yazmışta ondan kafam karıştı sanırım ya da ben yanlış anladım teşekkürler
  11. F

kafam karıştı arkadaşlar çok sağolun fakat anlamadığım şey zaten minimum 670 tl lik sepet yapmam gerekiyor fakat 770 tl lik ürün koyarsam bu sefer vergi dahil 1234 tl oluyor yeni tam 670 tl lik bile yaparsam 1050 tl yi geçecek 1732699112 sipraiş toplamı dahil 30 euroyu geçemiyorsa zaten hiçbir...
  12. F

KUSRA BAKMAYIN HİÇ BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM 30 EURO 1050 TL CİVARI YAPIYOR MESELA GİDİP TOPLAM 1200 TL LİK BİRŞEY ALAMAZ MIYIM KARGO DAHİL ? SATIN ALIRSAM NE OLUR ?
  13. F

hangi ürünün gelip gelmediğini nasıl anlayabilirim. Yani websitesinde satıştaki ürünler yani bana gözükenler mi geliyor sadece yoksa aralarından bazıları da gelmiyor mu?
  14. F

Merhabalar temu sizce gerçekten ucuz mu ve güvenilir mi.
  15. F

Arkadaşlar burada 800 dpi nasıl ayarlayabilirim.

ben öyle yaptım ama farklı mouse 800 dpi daha farklı hissetttiriyor. sanırım mouse farkından
  16. F

max 10k (2. el dahil) telefon önerebilir misiniz??

sizce 0 m34 mü yoksa 2. el a34 mü almalıyım fiyat aynı civara denk getirebilirim sanırım
  17. F

s20 fe nin bataryası sıkıntı diyorlar o yüzden fazla yanaşamıyorum aynı sorun s21 de de var mıdır?
  18. F

2. el temiz bulabilirsem daha iyi olur
  19. F

4060 ti 12400 f alınır mı ddr5

daha sipariş ettim gelmedi bilmiyorum
Geri