Arama sonuçları: *

1. H

5-6 K Monitör Tavsiyesi

genellikle fps cs tipli
  2. H

5-6 K Monitör Tavsiyesi

Merhaba 27 inç 144 hz civarı monitör öneriniz varmı
  3. H

Bu sistem sizce nasıl arkadaşlar

valla hep nvdiacıyız ondan sanrsam
  4. H

bendede asus prime b450 am4 var kral neden am4 pek önermiyosunki 1750069531 fena değil gibide ekran kartı nvdia istiyor arkadaş
  5. H

herşeyi aynı sadece 8400 eklersek mi
  6. H

tamamdır teşekkürler işte bütçe 33 bin civarı kendime baya önce burdan 3060 lı sistem aldıydım arkadaşa bakıyoruz ondan 1750068827 ekran kartı olarak nvida bakıyoruz be
  7. H

9060 amd ekran kartı mı ?
  8. H

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-rtx-4060-eagle-oc-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/ bu sisteme baktım 1 tb ss ekleyince 30 k oluyo işte
  9. H

1 tb ssd eklemediğinde 28 k oluyo sistem linki atabilirim
  10. H

Merhabalar 33 bine kadar bir bütcem mevcut şöyle bir sistem var sizce nasıl ssd 1 tb olunca 30 k oluyor
  11. H

33 Bin TL Sistem önerisi

mesela bu sistem nasıl hocam peki ?
  12. H

33 Bin TL Sistem önerisi

Merhaba 33 bin tl civarı bütçeyle sistem önerir misiniz? işlemci önceliği amd ve ekran kartı nvdia lı sistemler
  13. H

Tyt İçin Kaynak Önerisi

Peki başka bi önerin varmı yani sözel okumayı düşünüyorum yada ne almalıyım
  14. H

Tyt İçin Kaynak Önerisi

Merhaba orta düzeyde tüm konuların olduğu kaynak varmı acaba
  15. H

Obs video kaydı yayın kalitesi

Merhaba obs ten video çektiğimde yada yayın açtığımda hep böyle pixelleşme olmakta kalite kötü vermekte bunun çözümü nedir?
  16. H

Kablolu Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

asus olan mikrofonsuz sanırsam demi hocam birde razerde sanırsam mikrofon çıkmamakta
  17. H

yo kablolu olabilir ama kablosuza bakındım o yüzden 1735566106 2. olan hyperx bende bakındım düşündümde iyi mi kötü mü karar veremedim bazıları kötü vb demiş kablolu olarak önerin olsa ne var hocam acaba?
  18. H

Merhaba 2000 2500 civarı bir bütçe mevcut kablolu kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilrimsiniz ama önceliğim kablosuz olacak
  19. H

Yardım BİLGİSAYAR M2 SSD'Mİ GORMUYOR

SSD'yi takın ve PC'yi açın. Ekranın en sol altına, başlat menüsü üstüne sağ tıklayın ve Disk Yönetimi'ni açın. Bunu zaten açar açmaz karşınıza bir ekran çıkmalı, GPT veya MBR diye. GPT seçip İleri > İleri diyerek işlemi bitirdiğinizde SSD'niz yeni sürücü olarak tanımlanır.
  20. H

Rtx 4070 sistemim alacağım fiyata değermi önerileriniz

kral sence 24k ya alınır mı? bu sistem AMD Ryzen 5 5600 Soket AM4 Wraith Stealth 3.5GHz 32MB 65W 7nm 100-100000927BOX İşlemci GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB GDDR6 128Bit DLSS 3 NVIDIA GV-N4060WF2OC-8GD Ekran Kartı CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3600MHz CL18 Dual Kit...
Geri