Arama sonuçları: *

1. Whoose11

🔥İndirim 135₺ Hytech HYK-46 GAMY Siyah USB Yeşil Tuşlu Q Gaming Oyuncu Klavyesi

Mavi, kırmızı ve yeşil tuş seçenekleri var vay be. Ayla F75 bu seçenekleri veriyor mu? Bu kadar varyasyonu var mı? Sanmam. Şaka bir yana tüketim çılgınlığına girmeden alınabilecek, günü kurtarabilecek bir cihaz. Zamane internet kafe multimedya donanımı.
  2. Whoose11

1000-1500 tl arası kulaklık önerisi

Ses kalitesinden bahsettikten sonra t500 örneği biraz tezat olmuş. Monitörleri bahsettiğinizden büyük olacak ve kulakları komple kapatacak ama şu an bu bütçede alınabilecek en iyi kulaküstü kulaklık Anker Q20 veya Q21i Kablosuz kullanımı bilgisayar için düşünüyorsanız gecikme olacaktır. AUX...
  3. Whoose11

🔥İndirim Snopy SN-130 Mikrofon, Siyah ₺87,82

Mağazamızın şarküteri reyonunda aynı üründe ikinci peynir çeşitleri %50 indirimli. Bütün müşterilerimize keyifli alışverişler dileriz.
  4. Whoose11

Yardım Valorant renkler bozuldu

Fallout 5 ne zaman çıktı noluyor??
  5. Whoose11

Aula F75 Sürüm Farkı

Amma sormuşsunuz kuzey mi güney mi diye. İşin piri olmuş adamlar ahım şahım fark yok diyor birileri çıkıp hala kuzey yok güney falan. Senin klavyende hangi yöndeyse o en iyisi, kazandın. İki gün sonra yok yere north için ayrı south için ayrı para isteyecekler, yapmayın.
  6. Whoose11

🔥İndirim Anker Q21İ NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 🔥1.299 TL

Geçen hafta 35 TL ye düşmüştü dip fiyat değil (!)
  7. Whoose11

Aula f75 stoklara girer mi?

Getirbüyük ile evinize 36 ton şeker yolluyorum Bayram bey 😎
  8. Whoose11

Kimin bilgileriyse artık her şey açıkta diyorum.
  9. Whoose11

Önüne gelen kendisini doxxluyor.
  10. Whoose11

Anker space one 250 tl kupon ile 2534 tl

Türkiye pazarında herhangi bir platformun cumaya özel bir indirim yapacağını düşünmüyorum şahsen. Zaten çoğu 1 aydır "cuma indirimi" yapıyor. Süper cuma yapılsa bile kulaklık fiyatları zaten "indirim" yapmak için zamlanmış halde. Aceleniz yoksa bekleyin. Stok bitirmeye ve ciro eritmeye çalışacak...
  11. Whoose11

İyi ki alamamışsınız. Şanslısınız. Geçen ay 1.200 lira ile birçok kişiyi Q21i sahibi yaptık burada.
  12. Whoose11

1K ya kadar kablolu klavye önerisi

Racism 👍
  13. Whoose11

Öneri İLK KEZ HİKAYELİ OYUN OYNACAK KİŞİYE TAVSİYE

Mass Effect 1-2-3 Mafia 1-2 Fallout New Vegas Külttür, kült kalacaktır.
  14. Whoose11

Aula f75 temudan switch önerisi

Evet klavyenin PCBA slotu için uygun ölçüde.
  15. Whoose11

Hepsiburada satıcılı Anker kulaküstü kulaklık ürünleri ay başında zaten ortalama 200-400 lira daha uygundu bugünkü fiyatlara nazaran. Kupon göstererek sözde kampanyalı olduğunu belirtmeye çalışıyorlar. Şu an kampanya yok yani, normal fiyat.
  16. Whoose11

Elimde siyah yok araştırdığımda internetten bulduğum bilgi buydu. Yanlışmış. Teşekkürler düzeltme için.
  17. Whoose11

Aldığınız rengi belirtmelisiniz. Siyah klavye üç pin, beyaz klavye beş pin ile geliyor.
  18. Whoose11

❌İndirim Bitti! (ÇAKMA ÜRÜNMÜŞ) APPLE MAGSAFE KABLOSUZ ŞARJ AYGITI 469 TL ŞAKA GİBİ FİYAT

Eleman tam bir SIĞIR. Dakikalardır gülüyorum şu muhabbete. Milleti parmaklarında oynatmaya çalışanın karşısına adam akıllı biri çıkınca böyle omurgasız kalmalarına bayılıyorum.
  19. Whoose11

1300 TL kablosuz kulaklık önerisi

TWS ürünlerinin hepsinde dip ses bulunur maalesef. Bu BT teknolojisinin frekansı nedeniyle ortaya çıkan durumudur. Bunun önüne geçmenin tek yolu kablolu kullanım 😀 Şöyle bir durum da var tabii ki, premium modellerin çoğu yalıtım malzemeleri sayesinde bu konuda minimum rahatsızlığı verebiliyor...
  20. Whoose11

Temu alışverişimde sıkıntı çıkar mı?

Fiyatla ilgili bir sıkıntı olsaydı uygulama bu ekrana getirmezdi zaten. Kargonuzda kesici alet bulunmadığı müddetçe gümrükte bir sıkıntı çıkmaz.
Top Bottom