Arama sonuçları: *

• Users: mon70
  • Order by date
  1. M

Bilgisayarı sıfırlamadan bütün verileri silebilir miyim?

Şu an kullanmakta olduğum laptopu bir arkadaşıma vereceğim ancak tekrar sıfırdan kurulum yapmaya uğraşmamak için sıfırlamadan vermeyi planlıyorum fakat en ufak bir video fotoğraf kalıntısı dahi kalsın istemiyorum nasıl tüm verileri silebilirim ?
  2. M

S25 plus alınır mı? kamerası ve hoparlörü kötü mü?

Teşekkür ederim. incelediğimde o fiyat banında bana da en mantıklı telefon s25 plus gibi gelmişti. köşeli tasarım hoşuma gitmiyor bir de fiyat çok yüksek. 70-75 civarına çıkabilsem s25 ultra alırdım sanırım
  3. M

S25 plus alınır mı? kamerası ve hoparlörü kötü mü?

s25 plus almayı düşünüyorum amazon'da fiyatı 56800'e kadar düşmüş. ancak yorumlarında kamerasının ve hoparlörünün gerçekten kötü olduğu ve önceki nesillerin bile daha iyi olduğu söyleniyordu. bu doğru mu? bu fiyat bandında başka hangi telefon mantıklı olur?
  4. M

S25 Plus Evkur'dan alınır mı?

Özelliklerine baktığımda benim için en uygun telefonun s25 plus olduğuna karar verdim ancak Evkur dışında bilindik bir satıcıda yok. Evkur telefon almak için güvenilir midir herhangi bir sorun yaşar mıyım? https://www.evkur.com.tr/samsung-s936-galaxy-s25plus-12256gb-buz-mavi
  5. M

S24 plus ekran süresi ne kadar?

Ağır oyunlar oynamıyorum. Genellikle sosyal medya için kullanıyorum. Çok fazla fotoğraf çekmiyorum ama çekeceğimde beni üzmeyecek ve 9-10 saat ekran süresi verecek bir telefon arıyorum. S24 plus dikkatimi çekti efsane cuma dolayısıyla 38 bin tl'ye düşmüş. S24 plus ile %30 civarı parlaklıkta wifi...
  6. M

30-40 bin lira aralığında alınabilecek telefon önerisi

teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum. en sıcak olduğum telefon da s24 plus'tu ancak exynos işlemci kafamı karıştırıyor. hem çok ısınan hem de verimsiz bir işlemci olduğu söyleniyor. snapdragon işlemcili olup bu fiyatta olsa düşünmeden alacaktım. şu an ne yapacağımı bilmiyorum
  7. M

plastik kasa olması kaba olması ve güncelleme desteğinin 3 yıl olması düşündürüyor ciddi ısınma sorunları var mı ve normal kullanımda 8 saat ekran süresi alabilir miyim bunları merak ediyorum
  8. M

Bir süredir araştırıyorum. 30-40 bin tl aralığında alınabilecek en mantıklı telefon hangisi karar veremiyorum. İlk başta s24 plus dikkatimi çekmişti beğenmiştim. Amiral gemisi kalitesine yakın bir telefon olduğu için oldukça sıcaktım ancak telefonun çok ısındığını ve pil süresinin tatmin edici...
  9. M

S24 plus almalı mıyım?

Ağır oyunlar oynamıyorum oynadığım en ağır oyun clash royale. Ağırlıklı olarak sosyal medya ve youtube kullanıyorum. Batarya performansı iyi olan kamerası iyi olan ve beni uzun süre götürecek bir telefon arıyorum. Araştırdığım birçok android modelde tasarımlar oyuncak gibi ve telefonlar çok...
  10. M

Maksimum 25K'ya Hikayeli Oyunlar İçin Sistem Önerisi

çok teşekkür ederim. 4060ti ara demişsin ama 4060 ekran kartı olan bir sistemi atmışsın yanlış görmüyorsam. 4060ti benim bütçemde zor olduğu için mi 4060 model önerdin
  11. M

işlemci anakart ram gibi şeylerden hiç anlamadığım için iyi mi kötü mü bi fikir oluşmuyor teşekkür ederim oraya da bakayım ama pek anlamıyorum
  12. M

Bütçem 25 bin tl. Genelde hikayeli oyunlar oynamak için masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Daha önce hiç masaüstü kullanmadım. Bu yüzden hiçbir şeyden anlamıyorum. Kafamın rahat edeceği, çok fazla ısınma vb. sorunların olmadığı 25 bin tl'lik hazır sistem önerebilir misiniz?
  13. M

Laptop ekranı altyazılı filmlerde sürekli pır pır yapıyor

Şarjdayken hiçbir sorun olmayan altyazılı filmlerde şarjdan çektikten sonra ekran sürekli pır pır yapıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ekran ayarlarına ve intel graphics uygulamasından ayarlara baktım ancak sorunu çözemedim. (Tüm sürücüler güncel) Sorunun videosunu aşağıdaki linke yükledim. Yardımcı...
  14. M

Öneri Öğrenci indirimi ile hangi laptop alınmalı?

Sadece basit işler için ve film dizi izlemek için öğrenci indirimini kullanabileceğim 9500 lira altında şarj süresi iyi olan basit oyunları oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Şu anda alınabilecek en mantıklı laptop hangisi? Veya indirim bekle şunu al diye önerebileceğiniz laptop var mı?
  15. M

Laptopu şarjdan çekince hoparlör cızırtısı oluyor

İlk aldığımda sürücüleri güncellediğimde ses çok güzeldi sonradan hiçbir değişiklik yapmadan oldu bütün bunlar. Bir de dediğim gibi pil sağlığı %84 çıktı forumlarda sorduğumda normal olmadığını ve o seviyenin 1 yıllık cihazda olacağını söylediler. Servisle falan uğraşmak istemedim. Daha fazla...
  16. M

Yardımların için teşekkür ederim. Ben hatayı yanlış gözlemlemişim. Sadece şarjdan çektiğimde değil şarjda da aynı cızırtı varmış veya yeni oluştu bilmiyorum. Cızırtıya ek olarak bir de pat pat sesler gelmeye başladı. Zaten pil sağlığı da %84 çıkmıştı diğer şeylerinden memnun olduğum için göz...
  17. M

her şey güncel. diğer çözümleri de denedim malesef sorun çözülmedi.
  18. M

Laptop gigabyte aorus 16x. yaklaşık 10 gün kadar önce aldım. genel olarak memnunum ama laptopu şarjdan çektiğimde hoparlör cızırtılı çalışmaya başlıyor ve bazı seslerde patlama oluyor. bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı? şarjda iken ses gayet güzel.
  19. M

Person of interest hep böyle mi devam edecek?

2. sezon 9-10. bölüm mü? Bilmiyorum çok büyük beklentiyle başladım ama aşırı bir şey göremedim şimdiye kadar normal devam ediyor. Her bölüm farklı olay oluyor o olay da çözülüyor hiçbir sürpriz olmadı şimdiye kadar
  20. M

Person of interest hep böyle mi devam edecek?

Person of interest 2. sezon 5. bölüme geldim ama her bölüm farklı olaylar oluyor o bölüm içerisinde çözülüyor. Artık aynı şeyleri izliyormuş gibi hissediyorum sıkılmaya başladım. Hep böyle mi devam edecek yoksa ileride değişecek mi?
Geri