Arama sonuçları: *

1. M

Laptop Uyku Modunda Kaldı ve Açılmıyor

işte bios değil pardon tpm kilidi var bu yüzden açılmıyor
  2. M

s0011nt ryzen 7 7840hs rtx 4060
  3. M

Bugün Hp Victus 16 laptobum kullanım esnasında birkaç gere kapanarak uykuya gecti (muhtemelen hall effect sensoru sorunu ) ve bir daha açılmadı servis ile konustum ve yarin göndereceğim, servis islemler esnasında ssd min sıfırlanabileceğini bu sebeple kişisel bilgilerimi alabiliyorsam almamı...
  4. M

Yardım OYUNLAR GOZUKMUYOR YARDIM

c ye girin program files (86 olmayan) içinde var mı epic klasörü kontrol edin
  5. M

klasöre gidip .exe dosyasını açmayı denediniz mi
  6. M

program files içindeki epic klasörü gibi mesela sizde nereye kuruyor oyunları
  7. M

oyunu kurulu olduğu yerden açmayı denediniz mi
  8. M

4 YENİ HAZIR SİSTEM | VATAN BİLGİSAYAR

hangi oyunları kanka 4060 la 1080 p de güncel oyunların neredeyse hepsini 60 fps akıcı oynarsın (diğerlerinde de dlss fg desteği falan var )
  9. M

rtx4060 laptop için 2k fazla mı

kral youtube a yaz 2k vs 1080p gaming test diye değerler seni tatmin edecek ise 2k kullan
  10. M

43.000TL Laptop Onerisi

evet şimdi gördüm
  11. M

43.000TL Laptop Onerisi

bu laptobun farkı ne aynı fiyata 7840hs li victus 16 olması lazım aslında daha iyi olmaz hem sıcaklıklarda daha düşük *düzenleme: zamlanmışlar*
  12. M

Leptop için akım korumalı priz şartmı

bina yeni mi eski mi bölgenin altyapısı yeni mi eski mi kafanın rahat olması için bence şart mesela bizim buzdolabınin (eski bir cihaz) anakartı elektrik kesintisi yüzünden yanmıştı
  13. M

5000 TL bütçe ile mutfağa televizyon önerisi

sadece internet kullanacaksanız monitör+mi tv stick ya da benzerleri falan da bir alternatif aklınızda bulunsun
  14. M

Watch Dogs alıcam hangisi

ne demek iyi oyunlar
  15. M

hiç seriden oyun oynadın mı ? son odyssey ve valhalla ac ismini kullanan apayrı oyunlar bence eski oyunlarında mekanikler kanser edebilir
  16. M

hangilerini 1728922302 bence en iyi ac black flagdir o da ac oyunu olduğundan değil korsancılık teması gemi savaşları falan çok hoş
  17. M

Yardım Hp victus omen menü fan ayarı öneri

hiç kurcalamadım orayı
  18. M

legion berbat. 2. oyun 1. den her anlamda daha üstün belki hikayesi biraz 1. nin daha derlli toplu(iki oyununda hikayesi iyi değil) 2. yi al geç bence bağlantılarıda yok
  19. M

Yardım Hp victus omen menü fan ayarı öneri

oyuna göre değişiyor mesela gow oynarken balancede ya da performans arasında 10 fps ve 5-10 derece faalan fark oluyordu 1728921820 ama balanced de şu ana kadar hiç düşük fps ve yüksek sıcaklık yaşamadım
Geri