Arama sonuçları: *

• Users: Ertuk
  • Order by date
  1. E

Skinny fat nasıl geçer?

Chin up yapamıyorum ama suan o yüzden eklemedim programa aynı sekilde dipsde suan yapamıyorum. Şınav tekrarım şu anda 10 tükeniş o sayıyı 15 yapmak hedefim ondan sonra tekrar dips deniyeceğim. Haftada 3 gün ip atlayabilirim yarım saat kardiyo olarakda.
  2. E

Skinny fat nasıl geçer?

Spora gidicek imkanım olmadığı için beginner calisthenics yapıyorum 1.5 ay evde sadece leg raise plank mekik şınav, elmas tutuş şınav, squat wall sit ve lunge yapıcam sonrasında yeterli gelişme olursa yakın çevredik parklarda yapıcam antremanları ordada en azından barfiks olur dips olur daha...
  3. E

Skinny fat nasıl geçer?

164 boy 60 kiloyum fakat göbeğim var. Evde şınav, plank, leg raise, squat gibi hareketler yapıyorum. Haftada 3 gün olmak üzere. Sadece bu hareketlerle 4 ayda göbek erir mi yoksa kardiyo da yapmak lazımmı. Birde beslenme olayı nasıl olmalı?
  4. E

15 yaşındayım, 164 boy ve 60 kilom var fakat göbeğim de var. Nasıl eritebilirim?

Başlıkta yazdığım gibi 60 kilo olmama rağmen göbekli yani yağlı bir yapım var. Şu an 2 haftadır basit egzersizler yapıyorum(plank, leg raise, şınav, squat vs.). Sadece bu egzersizlerle 3 4 aya düz göbeğim olur mu yoksa bunun yanına kardiyoda yapmam lazım mı?
Geri