Arama sonuçları: *

1. F

Kule tipi soğutucu önerisi

bu neymiş la böyle :D dijital ekranlısı linkini de atar mısın rica etsem
  2. F

Kule tipi soğutucu önerisi

Arkadaşlar, sistem bilgilerini aşağıda paylaştım. İşlemci fanı boşta bile %40 civarında çalıştığı için çıkan ses beni oldukça rahatsız ediyor. İleride Ryzen 5 5600 veya daha üst bir modele geçebileceğimi de göz önünde bulundurarak, kule tipi bir soğutucu önerebilir misiniz?
  3. F

PC'nin fanları biraz hızlı çalışıyor

bunları hiç bir şey yapmadan denedim birazdan temizlemeye başlayacağım
  4. F

hocam ben bu bilgisayarı bir bilgisayarcıdan almıştım 2-3 ay geçmiştir, adam dedi ki yeni sürdüm termal macununu bunun ömrü ne kadardır acaba? örnek olarak euro truck simulator 2'ye girdim değerleri açtım böyle sonuç var. oyun en yüksek ayarlarda , ve modlar da biraz ağır hafif değil zorlayacak...
  5. F

evet gördüm bişey yazmadan cevap vermişsiniz gibi gözüküyordu :D. sıcaklık testi nasıl yaparım peki hocam 1775043280 ya bir de mesala şuan ki durum da riskli değil ama bundan daha öncesinde daha da az ses çıkarıyordu şimdi biraz duyuluyor hele ki gece olunca bariz bir şekilde hani belli oluyor
  6. F

hocam sorun orda zaten işte, yük altında değilken videodaki ses var ve bi kaç gündür böyle dikkatimi çekti normalde ilk aldığımda bu kadar çalışmıyordu hatta öyle hatırlıyorum ki bazen ekran kartı fanı 0'daydı. after burner ss'ini ve görev yöneticisini de atayım şöyle
  7. F

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür pc'nin sesi dikkatimi çekiyor yani bi tır tır ses var işlemcide belki tozludur diye bilmiyorum ama dikkatimi çeken bir fan hızı , sesi mevcut sizce sorun nedir? hani reklam virüsü falan mı girdi diyorum ets 2'de çünkü modlar falan indiriyorum baya reklam çıkıyor...
  8. F

PC boşta 6 GB ram kullanıyor normal mi?

arkadaşlar chrome + spotify falan açılınca 6.6 oluyor 16 gb ram var şuanda. virüs vardır diye düşünüyorum virüs taramasını nerden yapmamı önerirsiniz? veya normal midir bu kadar kullanım.
  9. F

İnternet hızınız kaç ?

Ortalama 924,3
  10. F

Sosyal medya fotoğraf ve video indirme aracı yayınlanıyor!

Arkadaşlar bu websitesi instagram , facebook , youtube ve tiktok platformlarından video veya fotoğraf indirmenize yarıyor. Şuanlık sistem çalışıyor, gelişmeler yapmayı düşünüyoruz. Öneri , fikir veya destekleriniz için sadece [email protected] adresinden yazmanız yeterli. website...
  11. F

Youtube videom nasıl olmuş

bir de yayıncıların yayınlarını izlemeye çalışacağım internetten bulduğumu atıyorum telifsiz olanları.
  12. F

Youtube videom nasıl olmuş

video bu şuan sadece para kazanma özelliklerini açmaya çalışıyorum watermark koyacağım videolara , intro çalışması falan da yapıyorum.
  13. F

Yardım Sıfır 17 mi yoka sıfır 16 pro kullananlar yazabilir mi

Başlıkla 16 pro diyorsun 16 pro’ya göre kıyaslarsan 17’yi bence 17 o da ekranı 120 hz diye yoksa 16 pro derdim bende 16 pro kullanıyorum
  14. F

Ryzen 3 3300X ile 2060 uyumlu mu?

11000 TL’ye ryzen 3 3300X ile 2060 karışımı bir hazır kasa buldum. Fiyatı iyi mi? Darboğaz yapar mı? Önerilerinizi bekliyorum
  15. F

10-11 bine hazır kasa almak istiyorum

0 değil hocam 2.el olacak zaten.
  16. F

10-11 bine hazır kasa almak istiyorum

Toplamda 11 bin bütçem var nasıl bir sistem bulabilirim? Oyun da oynanacak, web işleri de yapılacak
  17. F

Laptop’u satıp nasıl bir bilgisayar alırım

Hocam 2060’lı bir sistem mesala ne kadar tutar o yeterli olur
  18. F

Hocam laptop’un fiyatını siz kendi düşüncenize göre belirleyin benim kendi ekleyebileceğim bütçe de 6000-7000 arası maksimum 10000’e çıkayım
  19. F

Arkadaşlar hayırlı sabahlar, elimde Acer Aspire 3 15 amd olan model laptop var tahmini 1-1.5 sene falan oldu alalı. Kutusu var , e-arşiv faturası var. Şarjı detaylı test etmedim güncel olarak ama 1 saat 1.5 saat götürüyor. Satma sebebim performans yetersizliği ve laptop kurulumu sevmemem. Ya...
  20. F

Yangwang U9 bugattiyi geçti.

Ama hocam valla yakışıklı duruyor
Geri