Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Satacağımı sattım ben, kimsenin cebinde gözümüz yok ama sizin, şerefimle kazandığım 300-500'de gözünüz var o kesin😀 Stok geldiğinde satışı kapatıp, klavye soranlara link atarak temudan aldırdım, stok yokken ve tamamen bittikten sonra 1500'den sattım elimdekileri, stok bitiminden sonra 1500'e...
  2. Ömer Murat KARACA

Birebir aynı ürün gelecek, hiçbir farkı yok. Bi güvenemedim demişsin eski yazılarda, bi para kazandırmam dedin, şimdi de farklı ürün zaten diyorsun😂 Kendini avutuyorsun hocam çırpındıkça da batıyorsun. Yediğin kazığı sindirmeye çalışıyorsun da o kazık sindirilecek gibi değil xD senin gibi...
  3. Ömer Murat KARACA

Satanlar 300-500 kazanmasın diye elin Çinlisine 1500 fazladan ödemişsin o da ayrı bir komedi😂 iyi geceler hocam umarım gümrükten geçer 1734828967 2 hafta kargo bekleyip para bağlayıp aynı fiyata vermeliydi doğru
  4. Ömer Murat KARACA

O zaman denk gelemedik de, tempona uymuyor diye sanki millet bitirmiş gibi sallamana lüzum yok😀
  5. Ömer Murat KARACA

1 ay satışta kaldı klavye, 25K adet civarı satıldı. 100'er tane alan varsa bile burada suçlu aramak yerine aynaya bak hocam. F75'e yetişemedim diyen bir Allah'ın kulu yok
  6. Ömer Murat KARACA

Yardım Ajazz AJ 159 apex Vs Mor PS5 dualsense Takas edilir mi

Apex sahibi sizseniz ve alacağınız kol orijinalse güzel teklif. kafa kafaya verebilirsiniz
  7. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim IPhone 16 52.999TL Koşun

60HZ ekrandan dolayı koşuyorum ama ters yöne :ROFLMAO:
  8. Ömer Murat KARACA

İNSTAGRAM'MI ÇÖKTÜ??

Face'de GG, yorum yazılmıyor
  9. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! ÇÖK! Thermal Grizzly Aeronaut 26g 484 tl

Ayda 5-10 bakım yapıyorumdur. Test sistemlerine sürdüklerim hariç.
  10. Ömer Murat KARACA

max 6 ay gidiyor 20gr'lık, hepsini 2 ay içinde alınca birikti
  11. Ömer Murat KARACA

en son 7.8GR aldıydım daha açmadım 20GR MX4 bitmedi :ROFLMAO:
  12. Ömer Murat KARACA

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Bize de 1gbps veririz dediler de gerek duymadım o da 260TL idi ben bağlatırken. VDLS ile 80mbps sunuyorlardı max, Fiber ile 1000mbps'miş
  13. Ömer Murat KARACA

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

3 sene Türknet rezilliğimden sonra Süperonline'a geçince anladım düzgün bir firmanın önemini. En azından bir arıza-sorun yaşandığında arayacak bir muhattabım var, saçma sapan sözleşme muhabbetleri olmadığından iptal olma durumu yok. Fiyata gelirsek; Türknet 300'lere çıktığı dönem...
  14. Ömer Murat KARACA

🔴RTX 5000 serisi ekran kartları bellek söylentileri🔴

5060'ı al, hediyem olsun🙂
  15. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim 🔥Biostar B550MH DDR4 AM4 Anakart 2431TL🔥

1K değil 5K fark olsa yine verirdim :) Gerisi size kalmış
  16. Ömer Murat KARACA

Evet, 10 kez B550 Biostar geçmiştir elimden. B450'li de A320'si de B550'si de aynı halt. kuruş para vermem Biostar anakarta
  17. Ömer Murat KARACA

Ajazz apex için hangi skatez tercih edilmeli

Temu'da 20TL'ye Universal vardı o çok güzel kayıyor MM731'de kullanıyorum memnunum
  18. Ömer Murat KARACA

Yardım 6 tane pin yamuldu sizce bisey olurmu?

Elimizden çok CPU geçiyor, her çeşidini gördük denedik :)
  19. Ömer Murat KARACA

Rezil Bios'u, geç açılma sorunları ile şunu alacağınıza düzgün bir B450-A520 alsanız daha hayırlı olur. Hayatınızda görebileceğiniz en rezil board
  20. Ömer Murat KARACA

Yardım 6 tane pin yamuldu sizce bisey olurmu?

Hocam cpu ile anakart bambaşka şeyler, sizin soketi degistirmişlerdir sokete pin tamiri yapan duymadım hep soket degisir, sokete de 2K normal fiyat.
Top Bottom