Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ AM4 BÜKÜK PİNLERİ DÜZELTTİM ÇALIŞIR MI

Merhabalar, geçenlerde 3500x 2. el alınır mı diye konu açmıştım bugün işlemciyi almaya gittiğimde işlemci sahibi işlemciyi kutusuna koyarken güç uygulamış köşedeki pinler bükülmüş, ücretsiz verdi satamam zaten seni de yordum buraya kadar al götür belki düzeltirsin dedi, eve geldim köşedeki...
  2. D

RYZEN 5 3500X Alınır mı

Hocam 1500e alıcaktım 3600 ama kaçırdım satıldı maalesef, yerel bakıyorum genel olarak o yüzden şuan elimdeki tek seçenek bu 3500x, iyi fırsat demişsiniz alalım bakalım teşekkür ederim. 1766861633 Arkadaşlar yeni konu açmalı mıydım bilmiyorum güncelleme yapacağım, işlemciyi almaya gittim ve...
  3. D

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

memlekette mağazaları kalmamış kullanamıyorum :D
  4. D

RYZEN 5 3500X Alınır mı

İyi forumlar, elimde iki sistem var, ryzen 5 1600 AF ve i3 10100F olmak üzere, şuan oyun için 10100F + rx570 kullanıyorum, ryzen 5 1600 AF yerine 2. el 1000 TL'ye ryzen 5 3500x alıp oyun için onu mu kullansam yine rx 570 ile yoksa 10100F den devam mı? ya da 1600AF de yeterli mi? Max bütçem bu...
  5. D

Öneri HAVİT KB923L İÇİN KEYCAP ÖNERİR MİSİNİZ?

Hocam karar verebildin mi ben de keycap arıyorum güzel gidebilecek
  6. D

🔥İndirim Vadofone pay 100₺ bakiye hediyesi

üstüne bakiye ekleyip faturanı 100 tl ucuza ödeyebilirsin. ben bu kadar fazla bakiye biriktirdiğim için ücretsiz geliyor bana fatura. zaten ana paketim de 132 tl 20gb olan paketti.
  7. D

Minimum 6 ay daha böyle devam edicek, ve evet bir sürü kampanyaları oluyor, şirket hattını red tarifeye geçirdiğim için 2 ay ücretsiz hepsiburada premium verdi, o yüzden +200TL bakiye daha geldi ordan, ve 1 yıl hepsiburada premium verdi red tarifeye özel. gerçekten çok fazla kampanya yapıyor...
  8. D

Gerçekten, vodafone'a geçeli 4 ay oluyor ve bir kere bile fatura ödemedim. Tüm ailem yıllardır vodafone kullanıyor kız arkadaşım da vodafone kullanıyor hatta şirket hattımız bile vodafone ve herkesten 20 liraya ilk ay yanımda premium alıp hepsinden 100er tl vodafone pay bakiyesi aldım, ve iptal...
  9. D

Shein indirimli ürünler

https://tr.shein.com/MageGee-110pcs-Gaming-Violet-Customized-Linear-Keyboard-Switches-Built-Keyboard-Pre-Lubed-Switches-3-Pin-50gf-Key-Switches-For-Mechanical-Gaming-Keyboard-Custom-p-33763554.html?pageListType=4&imgRatio=1-1&pageListType=4 230~ TL'ye denk geliyor 110 adet, alınır mı ? aşırı...
  10. D

Yardım Turknet DSL imi kesti

..... silindi
  11. D

silindi..
  12. D

silindi...
  13. D

ya kesinti normalde yoktu, sadece 720p30fps yayın açtığımda oyunda ping dalgalanmaları vs. oluyodu o da 4megabit uploadda normaldir diye düşündüm o yüzden şikayet kaydı oluşturdum zaten. btk üzerinden açtığım şikayete “en kısa sürede çözülecek” diyerek çözümlendi işaretlediler ben de itiraz ettm...
  14. D

öncelikle selamlar umarım güzel bi yaz geçiriyosunuzdur, bi konuda yardıma ihtiyacım var 1 ay önce turk telekomdan turknete geçiş yaptım, bana 43 megabit alcaksın demişti altyapı sorgu ve konuştuğum kadın, baktım 22 megabiti geçmiyo, genelde de 18 20 arası devam max download. 1 ay bekledim hala...
  15. D

Discord DPI Bypass - Test Aşamasında

Bildiğim kadarıyla superonline DNS'leri direktmen engelliyor. TurkTelekom da aynı diye biliyorum ancak turknet, netspeed veya diğer operatörlerde DoH dns'i şöyle de kullanabilirsiniz. iPhone'da da adguard dns veya quad9 dns profilini kullanınca VPN vs. olmadan direkt bağlanılıyor. Neden kimse...
  16. D

❌İndirim Bitti! 630TL Sıvı Soğutma (Temu)

yani radeon software'in yalancısıyım sağ üstteki katmandan gördüklerimi söyledim. day's gone pubg valorant bu oyunlarda denedim
  17. D

❌İndirim Bitti! 630TL Sıvı Soğutma (Temu)

7500F stok fanla boşta 60-75 arası, yükteyken 80-90 arası dereceleri görüyordu. Bu sıvı soğutma ile boşta 26 dereceyi bile gördü, genel olarak ise 30-45 derece boşta, 45-60 yükte sıcaklık değerlerini görünce şaşkınlığımı gizleyemedim. 4 bakır borulu kule tipi xigmatek soğutucuyla bile yükte...
  18. D

AJ159 APEX için kablo önerisi

iPhone kullanıyorum :') type C data kablom yok şarj etmeye yarıyolar hepsi anca
  19. D

Birkaç farklı kablo var evde onlarla da deneyeyim o zaman 1732045860 Yok dongle çalışıyor hatta 2.4GHz active de diyor ekranında ama pcde driverda mouse algılanmıyor diğer kablolarda
  20. D

Evet denedim çalışmadı o yüzden sordum var mı bi öneriniz diye. Chatgpt minimum USB 3.2 falan dedi de ben bunu 3.0da da kullanıyorum. Saçmaladı biraz kendisiyle falan çelişti yok 5Gbps altında alma sonra dedi en fazla 256kbps kullanıyor USB 2.0 bile yeter o mouse için ondan güvenemedim.
Geri