Arama sonuçları: *

1. B

İNTERNET VAR AMA PCDE ETHERNET KABLOSU TAKILI OLDUGU HALDE İNTERNET VERMİYOR

Evet denedim laptop ile degisen bişi yok kablo gözüküyor ama internet bağlantısı yok yazıyor şöyle bi sorun da var 192 ile başlayan internet ayarına kablosuzlarla farklı şifre ileri giriyorum ethernet kablolu olanlanda farklı şifre ile giriyorım sorun çok büyük sanırım çözemicem
  2. B

Hocam denedim ama kaç kez olmadı.
  3. B

Bilmiyordum hocamda kablosuz bağda internet var ama pcde ethernet kablosu takılı ama internet gelmiyor
  4. B

SELAMLAR HERKESE SUPERONLİNEDEN TURKNETE GEÇİŞ YAPTIM KABLOMDA BİR SORUN YOK BAKTIM PCDE KABLO GÖZÜKÜYOR YALNIZCA YEREL AĞA BAĞLI HATASI VERİYOR PCDEN ETHERNET KABLOSU ÜZERİNDEN KULLANAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  5. B

HYPER X CLOUD 3 KOPMA SORUNU

Hyper x 3 kulaklıgım kablolu normalde şarkı felan dinlerken hiç kesmiyor ama fps oyunlardında csgo valo olsun oyunda bi anda kulaklık sesi gidiyor saçma sapan bir şekilde yaşayan varmı kulaklık 1 aylık kabloları kontrol edildi bişi yok yani driveride yok kulaklıgın
  6. B

HYPER X CLOUD 3 KOPMA SORUNU

Hyper x 3 kulaklıgım kablolu normalde şarkı felan dinlerken hiç kesmiyor ama fps oyunlardında csgo valo olsun oyunda bi anda kulaklık sesi gidiyor saçma sapan bir şekilde yaşayan varmı kulaklık 1 aylık kabloları kontrol edildi bişi yok yani driveride yok kulaklıgın
  7. B

İPHONE 16 PRO SARJIN HIZLI BİTMESİ

Yok hocam öyle bi uyarı
  8. B

Kapalı cok tanıdık biri aldı hocam yanlıs yapmı adam yani
  9. B

Arkadaşlar herkese selam 3 veya 4 gün önce 16 pro sıfır yd aldım kullanmaya basladım ilk gün sarjı cok iyi gitti ve sonraki günler dakika başı wpdeyken bile bitmeye basladı hiçbirşeyde inmiyor ben bunu anlayamadım sizce sorun ne olabilir veya hızlı sarj düsüsü yasayan varmı
  10. B

İPHONE TELEFONUMDA ALAN SORUNU

Arkadaşlar telefonumu degistiricem fakat fotograflarım telefonumu sarmıs durumda 190 gb fotograf var telefon 128 gb dolu nasıl oluyor bende anlamadım 2 tb alan satın aldım iclouddan ama yine yedekleyemiyorum başka çözüm önerisi olan varmı kaç gündeen beri çözemedim lütfen yardımcı olursanız...
  11. B

Oyuncu için koltuk önerisi

Oyuncu koltuk önerisi varmı arkadaşlar kullanıpta memnun olan günde 2-3 saat pc basında oluyorum
  12. B

4070 super i5 12400F Fps sorunu

Çok teşekkür ettim abim sağol
  13. B

Teşekkür ederim abi bu iş bana baya bi pahalıya patlıcak görünen o ki dedigin gibi ramda almamız gerek ddr5 kaar ettik derken zarar ettik farkında degiliz en iyisi monitör alıp gittigi yere kadar gitmek gibi gözüküyor abi 1727703857 Abi şu anda yükselticek bütçem yok monitörü satıp 2 bin...
  14. B

Fps mi azalır abi
  15. B

Abi çok teşekkür ederim çok bilgi kattın bana ileride işlemci ve anakartımı degistiricem ama su anlık bütcem anca monitorı degistirmem lazım
  16. B

Çok sağol abi ekran kartı zarar görürmü acaba yüklenirsek
  17. B

Peki 2 k monitor alsam bi fayda görürmüyüm hocam ? 1727692421 Abi monitoru 2 k yapsam bi fayda etmez dimi
  18. B

Protein tozu önerisi

Öneririm bunu fp ürün
  19. B

Hocam anakart markasını unuttum ama dediginiz gibiydi herhalda baktım şimdi colorful h610 olması lazım yani benim ne yapmam lazım işlemciyimi degistirmem gerek hocam ? 1727689588 Anladım hocam o zaman sorun maalesefki işlemcide 1727689634 Sağol hocam
  20. B

incehesaptan 2 hafta önce sistem aldım 4070 super ve i5 12400F Monitör 1080p 240 hz Oyunlarda yeteri fps aldıgımı düşünmüyorum GTADA YÜKSEKTE 100 valoda 250 300 Csgoda 200-250 FPS ORANLARI DÜŞÜK GELİYOR SİZCE Bİ SORUN VARMIDIR VARSA NEDİR ŞİMDİDEN SAĞOLUN
Geri