Arama sonuçları: *

1. B

Ekran kartı tutucu gereklimi?

MSİ pro a620m-e 1735133174 Kırılma yapmaz gibi duruyor ama siz daha iyi bilirsiniz tabi ona bir şey diyemem hocam.
  2. B

Ekran kartı tutucu gereklimi?

GİGABYTE Windforce RT 4070 Super 3x ekran kartım var alalı 2 ay oldu ve uzun kullanımda yamulacağını düşündüğüm için bir tane almak istiyorum. https://app.hb.biz/ebJiIIWv8SdY bu ürün alınır mı? sizce yani her türlü iş görür ama sizlere danışmak istedim.
  3. B

Valorant battle pass alınır mı??

Peki bu savaş biletini açtıktan sonra yani battle passi skinleri almak için oynamam mı gerekiyor yani direkt alamıyormuyum? Çok cahilim.
  4. B

Valorant battle pass alınır mı??

Arkadaşlar ilk defa valoranta para yüklüyorum sizce tork Vandal, nanokirilma phantom vs nasıl alınır mı? acil cevap lütfen.
  5. B

Valorantta aimim iyi ama adam vuramıyorum

Ben alt f4 çekiyorum. Kafayı iyiyor insan.
  6. B

Valorantta aimim iyi ama adam vuramıyorum

Arkadaşlar aimim bence iyi yani poligonda baya iyi gibi. Bazı maçlarda 20 25 üstü adam vuruyorum MVP oluyorum bazılarında çok az vuruyorum. Ne yapmam lazım her maç düzgün oynamak için?
  7. B

Valorant takılma sorunu

Sistemim; R5 7500f Windforce Rtx 4070 super Msi pro a620m-e 32 gb crucial ram Crucual p3 plus 1 tb ssd Zalman alpha2 a24 sıvı soğutucu Sistemim hayli hayli yeterli bence ekran kartı güncelledim bios falanda güncel sorunu 4 5 saattir bulmaya çalışıyorum bildiğin yardımcı olursanız çok...
  8. B

F710 R3 tuşu aşağıya doğru takılı kalıyor

Sağ analog tuşu aşağıya doğru takılı kalıyor driver vs kurdum neden kaynaklıdır acaba garantisi var.
  9. B

Rtx 4070 super r5 7500f li sistem yazılım vb işler için ideal mi

Bilgisayarı alalı neredeyse 1 ay olacak ve şöyle söyleyeyim şuan kış olduğu için kart 65 dereceyi geçmiyor yazın bu değer nasıl olur bilmem ve god of war Ragnarok bitirdim takılma 1 kere bile yaşamadım the last of us oynuyorum ve 65 dereceyi geçmiyor kart ve takılma sorunu hiç yaşamadım hocam...
  10. B

Bilgisayarıma format atmam gerekiyormu?

Hocam baya oyun indirdim ya formatlamak istemiyorum aslında görev yöneticisinden baktığımda öyle aşırı kaynak kullanımı olan bir işlem görmüyordum şuan pc açık değil yarın sabah daha net bir şey söyleyebilirim. Korkum şu anakartımda falan bir sorun olabilirmi?
  11. B

Bilgisayarıma format atmam gerekiyormu?

Selam arkadaşlar 2 gün önce bir bilgisayar aldım bugün Valorant indirdim ve oyunda takılmalar vardı ve sonra takılmalar masaüstündede olmaya başladı ve mouse klavye falan algılamıyordu bilgisayar ardından BIOS güncelledim gene takılmalar vardı Valorant'ı sildim yeniden başlattım ve sorun yoktu...
  12. B

Anakartım sorunlu olabilirmi

Tamam sağolun yüklediğim oyunları bitirip format atacağım.
  13. B

formatmı atmalıyım
  14. B

hocam peki bir sorun varmı herhangi bir parçada. çok sağolun.
  15. B

16. B

17. B

18. B

300 GB lık bir alan vardı 1733079030 Birde klavye mouse internet adaptörü de gidip gidip geliyordu yani örneğin mouse bi çalışıyor bi çalışmıyordu. Onu yazmayı unutmuşum 1733079207 ne yapmalıyım?
  19. B

Crucial p3 plus 1 tb
  20. B

Valorant indirdim ve oyunda takılmalar vardı bios güncelledim ve masa üstünde takılmaya da başladı sonra valorant ı sildim ve yeniden başlattım pc yi sonra bi sorun kalmadı gibi acaba anakartımda bir sorun olabilirmi.
Top Bottom