Arama sonuçları: *

• Users: kmds
  • Order by date
  1. K

Üniversite için 30-35k laptop önerisi ve Sıfır mı? ikinci el mi?

Sorun şu yurtta oyunda oynamak istiyorum o yüzden gaming almam lazım. 1.5kilo ne kadar ağır gelir bilmiyorum ama taşınır bence yani bilmiyorum çok ses çıkarmadığı sürece casper okey gibi geliyor.
  2. K

boşta bağırırmıki? 1757267492 kuzenimde casper g770 vardı onda film felan izliyoduk çok ses çıkarmıyordu
  3. K

ana bilgisayarım olarak kullanmayacağım genel olarak okulda(ne için lazım olursa artık okulda ne kadar aktif kullanıcağım bilmiyorum) onun dışında oyuna 2-3saat felan harcarım heralde günde boşta çok bağırmadığı sürece soğutmasının çok sorun çıkarıcağını sanmıyorum
  4. K

Nitro 16 en son 37K'dı şuan ne kadar bilmiyorum nitro 5'den farkı nedir? casper neden alınmaz?
  5. K

Merhaba üniversiteye başlayacağım. Üniversitede kullanmak için ve de oyunda oynayabilmek için bir laptop arıyorum. farklı farklı yerden öğrendiğim bilgilere göre laptop piyasası baya sıkıntı duruyor mesela lenovo loq'larda anakart yanması, msi modellerinde 45watt'lık ekran kartı, hp victus hall...
  6. K

3070 ti için psu önerisi

şuanlık sistemim msi 1650 super ryzen 5 3600x bir arkadaşım bana uygun fiyattan 3070ti bırakıcak ama bende 500wlık bir psu var kartı aldıktan 10 gün sonra maaşım yatıcak ozamanda 750w psu alacağım şimdilik iki sorum var 1.si 650w yeterli olurmu yoksa garantiye almalık 750w mı almalıyım 2. ise...
Geri