Arama sonuçları: *

1. mrtclex

Fevell Z1 SE alınır mı ?

Arkadaşlar Razer Deathadder essential kullanıyorum scroll vs bozulmaya başladı sorum Fevell Z1 Se alınır mı? suan indirimde + bu fiyata önerebileceğiniz mouse varmı ?
  2. mrtclex

Havit Gamenote KB884L alınır mı?

arkadaşlar havit gamenote kb884l alınır mı? kullananlar memnun mu klavyeden?
  3. mrtclex

1300 TL'ye klavye önerisi

arkadaşlar bana 1300 TL'ye klavye önerir misiniz?%65 olsa süper olur
  4. mrtclex

Havit Gamenote KB874L alınır mı?

Klavyem bozulmaya başladı değiştirmeye karar verdim Havit Gamenote KB874L alınır mı? yerine %65 hangi klavyeyi önerirsiniz max bütcem 1300-1400 tl
  5. mrtclex

Ssd mi almalıyım yoksa Hdd mi?

arkadaşlar ssdde yer kalmadı hikayeli oyunları oynamak için harddisk almayı düşünüyorum sizce bekleyip ssd mi alayım yoksa hdd mi alayım?
  6. mrtclex

1500 Tl kulaklık önerisi

yok hocam maalesef mikrofonlu kulaklık arıyorum gx30 tavsiye etti arkadasim ama emin değilim.
  7. mrtclex

1500 Tl kulaklık önerisi

arkadaşlar 1500 tl bütcem var önerebileceginiz kulaklıl varmı genelde hikayeli oyunlar valo cs oynuyorum.
  8. mrtclex

Havit h2002p mi yoksa gamepower mihawk mı?

arkadaşlar havit h2002p ile gamepower mihawk arasında kaldım hangisini almalıyım bide bu ikisinin fiyatları hemen hemen aynı bu fiyatlarda bunlardan başka öneriniz varmı?
  9. mrtclex

Havit Gamenote H2002P Kroniği var mı?

h2002d almayın bence 1 yıldır kullanıyorum mikrofon calısmıyor pcde (anakart bile değiştirdim) sesde pek ahım şahım değil ama idare eder onun dışında ses yalıtımı deri ped olduğu için kaliteli uzun kullanımda kulakları sıkıyor bi zaman sonra
  10. mrtclex

Havit Fuxi h3 nasıl?

beyler Gamepower Aero Ultra siparişi geçtim 6 taksit
  11. mrtclex

Havit Fuxi h3 nasıl?

fuxi h7 iyi mi? hocam suan iadeyi iptal edemiyorum hesaba para geri geldi
  12. mrtclex

Havit Fuxi h3 nasıl?

kanka ondan var zaten suanda bozuldu mik calısmıyor ses az geliyo 1759573763 gamepower aero ultra alacağım sanırım hem tel hem pcde kullanmak için.
  13. mrtclex

Havit Fuxi h3 nasıl?

hocam benim gözümü korkuttu valla dün gece iade ettim eğer bütçemi biraz daha acabilirsem gamepower aero ultra almayı düsünüyorum. Yazdıklarınızdan sonra bi aklımı tekrar kurcaladı alma fikri
  14. mrtclex

1600 Tl Kulaklık Önerisi

beyler bana güzel ses veren mikrofonu iyi olan bi kulaklık lazım kablolu/kablosuz farketmez bütcem 1600 tl
  15. mrtclex

Havit Fuxi h3 nasıl?

hocam simdi baktım iyicede içime sinmedi iade edip üstüne biraz daha koyup daha iyi bisey almayı düsünüyorum
  16. mrtclex

Havit Fuxi h3 nasıl?

arkadaşımdan görüp beğenip aldım fakat bazı forumlardaki mesajlar beni tereddütde bıraktı havit fuxi h3 iade etmelimiyim? edersem hangi kulaklığı almalıyım?
  17. mrtclex

Tyt ve Ayt için test kitabı önerisi

matematiği okuldaki hoca ile halletcem bana paragraf ve türkçe için test kitabı önerebilir misiniz?
  18. mrtclex

Sınıfımdan memnun değilim sayısala geçmeli miyim?

kanka yaparsın bence ki sayısal olduğu için bi edebiyat sorusu bile baya sıralama oynatıyor yapabilirim diyorsan sayısalda kal şuan aklın nereye basıyorsa orda kal ben ea seçtim 12. sınıfım suanda geçen sene lisede hayatım boyunca en yüksek ortalama ile geçtim aklın nereye basıyorsa sen...
  19. mrtclex

Tyt ve Ayt için test kitabı önerisi

bu sene 12 oldum eylülün 3. haftası arkadaşlar ile çalışmaya başlayacağım test kitabı önerir misiniz? matematik türkçe ve paragraf (matematik sıfırdan başlasa iyi olur)
  20. mrtclex

Mafia 2&3 oynamadan Mafia Old Country oynamalımıyım ?

tesekkurler beyler
Geri