Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Bilgisayara Bağlayabileceğim Sistem Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Lecoo-%C3%87%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCrl%C3%BCkl%C3%BC-Kalitesi-Soundbar-Hoparl%C3%B6r/dp/B0BC9T643G?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3FC38G1MNA0OV şık bi ürün fiyatıda makul bir bak istersen kullanmıyorum ama almayı düşündüğüm modellerden biri.
  2. M

Öneri Sound bar kullanan varmı ?

Arkadaşlar, şu anda kullandığım sistemde kulaklık dışında bir ses kaynağım yok. Soundbar almak istiyorum, ancak CS2 gibi rekabetçi oyunlarda sesli iletişim için kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum. Bir yandan kulaklık takmak ve soundbar kullanmak bana saçma geliyor. Ses girişi ve çıkışı olan...
  3. M

Yardım Bilgisayara Bağlayabileceğim Sistem Önerisi

sound bar şık ve yeterli gelir ama tercih meselesi.
  4. M

Çözüldü✓ Masa Düzeni İçin Önerilere İhtiyacım Var

kasayı hoparlörleri aşşağı al en sola 2.ekranı koy sağ tarafada ana ekranını koy büyük boy mi mouse pad de ekle mis gibi olur.
  5. M

Sound Bar (Öneri istiyorum)

Merhaba, rekabetçi oyunlar için bir sound bar almak istiyorum. Bütçem 1000 TL civarında. Kaliteli bir ürün almak önceliğim değil; asıl amacım karşımdaki kişiyle konuşabilmek. Yani, sadece müzik dinlemek veya film izlemek için kullanmayacağım. Bu ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir sound bar var...
  6. M

BİLGİSAYAR BOŞTAYKENKİ İŞLEMCİ SICAKLIĞI

İlk onu yaptımda hocam yüklenen hiçbirşey göremedim durum garip biraz sisteme yeni halbuki
  7. M

BİLGİSAYAR BOŞTAYKENKİ İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Az önce CS2 Girdim ortalama işlemci sıcaklığım 85 idi (arka planda açık bir uygulama yok ! ) oyunu kapadım şuan aldığım sıcaklık 70 derece arka planda sadece google açık bu normalmi. ? __ Ryzen 5 7500F
  8. M

BU SİSTEM DAR BOĞAZ YAPARMI ?

RAM 2X 32 YAPMALIMIYIM ? 64 GB FAZLA GELMESİ SIKINTI YAŞATIRMI ? 1731064646 YANİ DEDİĞİNİZE GÖRE NEKDAR YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE AÇARSAM OKADAR İYİ ? 1731064682 PSU DA GAME TECH EVET BU ŞÜPHE UZUN VADEDE ÜZERMİ ?
  9. M

BU SİSTEM DAR BOĞAZ YAPARMI ?

TÜM PARÇALAR 0 OLUP 2 AYLIKTIR ___ _ RYZEN 5 7500F _32 GB DDR5 KİNGSTON FURY RAM 1X _1TB PARS M2SSD _XFX RX6900 XT 16 GB _MSİ A620 ME ANAKART _GAMETECH 240MM SIVI SOĞUTMA _GAMETECH PRİME V2 7 FANLI AKVARYUM KASA -- SİSTEM ÜZERİNDE YAPMAM GEREKEN OLMAZSA OLMAZ DEĞİŞİMLER VARMI ? BU SİSTEM DAR...
  10. M

AKVARYUM KASA FAN YÖNLERİ(GAME TECH)

şuan görünürdeki tüm fanlar dışa doğru üflüyor radyatör fanı dahil kasanın içine hava çeken bir fan yok hepsi içerideki havayı dışa üflüyor
  11. M

AKVARYUM KASA FAN YÖNLERİ(GAME TECH)

KASANIN ÜSTÜNDEKİ TÜM FANLAR SOĞUTUCU DAHİL DIŞA DOĞRU ÜFLÜYOR BUNU BASİT Bİ ŞEKİLDE BİR PEÇETE İLE TEST ETTİM ÇOK BİLGİM YOK AMA HADDİNDEN FAZLA ISINIYOR GİBİ GELDİ BANA FAN YÖNLERİNİ DEĞİŞTİRMELİMİYİM ?
  12. M

SATIN ALDIĞIM KASA (ÖNERİ/FİKİR)

35K başlık altında belirttiğim sistemde 35.500 e geldi
  13. M

Bütcemin üç sınırları bu sistem daha kargom gelmedi lütfen değiştirmem gereken muadil parçalar varsa belirtirsen sevinirim ❤️ düzeltme ; fiyat 35.500 şimdi baktımda 😁 1727727644 Ona baktım da RAM ve SSD az geldi onlarıda yükseltilirse fiyatta ağır çeker gibi geldi :(
  14. M

Kasa konusund çok büyük bilgim yok bu sistem fail olmuşmu sence yoksa kesinlikle yapmam gereken değişiklikler olmalımı?
  15. M

Tüm parçalar 0 ve ücret 38k fazlamı?
  16. M

ryzen 5 7500f msi a620 me 32 gb ddr5 ram gametech prime v2 akvaryum 7fanlı 700w 80plus modüler power 1 tb m2 ssd xfx rx6900 xt 16 gb 284 bit uzay serisi game tech 240mm sıvı sogutma digital göstergeli bir kasa topladım Sizce bunun yerine şu olsaydı dediğiniz bir fikriniz varmı ...
Geri