Arama sonuçları: *

1. kero.1333

Öneri 50.000 55.000 arası 125cc motor

Selamın Aleyküm Herkeze Şimdiden herkeze iyi bayramlar dilerim bi kaç ay sonra elimde 50 ila 55k param olcak ilk motorum olucak genellikle işe gidip gelmem okula gidip gelmek için kullanacağım (bide gezmek amaçlı kullancam) parçası bulunana ustası bulunan 125cc motor önerelinizi bekliyorum
  2. kero.1333

Öneri Önerebilceğimiz am4 matx anakartlar

Tamamdır teşekürller
  3. kero.1333

1769076854 Az önce araştırdım güzel anakart ama şöyle sıkıntım var benim elimde msi mag force kasa var bu anakart bu kasaya uyum sağlıyormu bilmiyorum
  4. kero.1333

İyi formlar herkeze daha öncelerden bunla ike alakalı güç kaynapı formu açmıştım önerilerniz için teşekürler öncekikle bu sefer bana anakarta ihtiyacım var malum değişitşrmem lazım önerbilceğiniz am4 anakartı varsa bekliyorum bütcem 10k ya kadar hepnize tekrardan iyi formlar
  5. kero.1333

Öneri Msi mag A750BN alınır mı?

3.500 indirimli olduğu için alacağımda
  6. kero.1333

Öneri Msi mag A750BN alınır mı?

İyi formlar arkadaşlar yeni güç kaynağı almak istiyorum son zamanlarda le mans ultimate titanfall 2 battlefied 6 oynadığımda kasa açık monitör klavyr mouse kapanıyordu bende sorunun kaynağu psu olarak düşündüm o yüzden değiştirmeye karar verdim başka önrebilceğiniz 750e yazmanızı bekliyorum...
  7. kero.1333

Monitör kapalı kasa çalışıyo

Benim o şüphemde var aslında ama yani uzun zamandır yani hiç böyle olmuyo ekran kartınj aldığım zaman en düşük 650w kadar destekliyordu yani sıkıntı ondan olabilirmi olmazmı bilemedim araştırdığımda çoğu kişi ram gpu cpu windows oyun yani baya karma karşık cevaplar oldu
  8. kero.1333

Monitör kapalı kasa çalışıyo

İyi formlar herkeze benim bi kaç haftadır bir sorunla karşı karşıyayım titanfall 2 le mans ultimate battelefield 6 bu oyunlarda yaşadım oyun oynadığım sıralarda bi anda monitörün kapanması klavye mousen ışıjları gitmesi ama kasanın çalışması sizce sorun nedir ne yapman lazım yardımlarınızı...
  9. kero.1333

E posta adresimin şifresini nasıl değiştirebilirim

Merhaba arkadaşlar iyi formlar herkese öncelikle benim bi eposta adresim vardı kaybetmiştim geri almaya çalışırken şifremi unutmuştum şifre unutum kısmına girdiğimde hesabınızın yeterli bilgiye ulaşamadık diyo yani napıcam ne edeceğimi bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  10. kero.1333

Virüs totalde winrarı taradım trojan virüsü çıktı

İndirdiğim site ilk çıkan yer ordan indirdim
  11. kero.1333

Virüs totalde winrarı taradım trojan virüsü çıktı

Selam arkaşlar herkese iyi formlar dilerim daha bugün ets 2 ye otobüs Türkiye haritası kurmak için win rarı indirdim win rae dosyasını gittim virüs totale taratırdım ve taradığım zaman verdiği sonuç trojan çıktı artık win rarı nerden indirebileceğime şaşırdım şimdi ne yapacağıma bilmiyorum...
  12. kero.1333

Öneri 25 - 20 k ya elektrikli scooter

İyi günler arkadaşlar hepinize iyi formlar şuana elektrikli scooter bakıyorum işe gidip gelmek için baya lazım gidip gelmek için ev ile iş yeri km arası 9 km önerebileceğiniz elektrikli scooter varsa söyleybilirmisiniz şimdiden herkese iyi formlar
  13. kero.1333

5070 Sürücü Sorunu…..

Eski driverları yüklemeye denediniz mi ? 1750277669 Eğer eski driverları yükleyip yaptığınız işlemi yapıp sorun çıkmıyorsa demeki driverda sıkıntı var eğer driverda problem yoksa bilki ramlerde problem vardır şuan kullandığınız ramleri söküp başka ram takıp deneyin eğer mavi ekran vermiyorsa...
  14. kero.1333

Öneri Önerebilceğiniz elektrikli motor verya scooter

İyi akşamlar size iyi konular daha önceden elektrikli bisiklet konusu açmıştım öneriniz için sağolun hepinize gayet güzel kardeşime aldık şimdi sıra bana geldi normalde ben 125 ehliyet alacaktım ama babam 18 ol hem araba hem motor aliyim dedi istersen 2 sene seni götürebilecek bir scooter veya...
  15. kero.1333

Yardım Tp link archer t3u plus internet kopma sorunu

Vallah maşallah sanırım sizde heralde böyle sorunlar yaşadınız ama yinede teşekkürler
  16. kero.1333

Ekranda yeşil noktalar var.

Ekran kartını tam taktınızmı ?
  17. kero.1333

Yardım Tp link archer t3u plus internet kopma sorunu

Selamlar arkadaşlar iyi formlar öncelikle elimde tp linjin adaptörü var ve 15 tatilden beri kullanıyorum ama keşke alsaydım artık vallahi delircem sürekli bir bağlantı kopması 1 dk bağlanıp kopması gibi problemler yaşıyorum servise gönderdim fakat servisin cevabı sorun yok diyor driverları...
  18. kero.1333

Önerebileceğiniz elektrik bisiklet

Bizde bunu almaya karar verdik önerşn sağol biz baya araştırdık
  19. kero.1333

Önerebileceğiniz elektrik bisiklet

Selamlar arkadaşlar öncelikle herkese iyi formlar kardeşim elektrik bisiklet istiyor ben piyasalar fln baktım ama karar veremedim önerebileceğiniz varmı yorumlarda bekliyorum bütçe 20-25
  20. kero.1333

Yardım Gta 5 enchanted versiyonu indirdiğimde eski hesabıma bağlanmadı

Buldun sorunu çözdüm mirage player yapınca düzeldi
Geri