Arama sonuçları: *

1. SlayerViper

Yardım MSI B550-A Pro anakartta B1 ve B2 slotları çalışmıyor

Kendin söylüyorsun alt alta yazmışsın diye orda B1 ve B2 tekli olarak ÇALIŞMIYOR çift olarakta aynı şekilde yazıyor, hiçbir zaman çalışıyo diye bir şey söylemedim sadece A1 ve A2 çift olarak çalışıyor dediğim ikisini tek tek takıncada aynı şekilde. Ayrıca saçma sapan tavır sergilemiyorum vaktin...
  2. SlayerViper

Yazdığım şeyleri doğru şekilde anlamadığından böyle bir sonuç çıkarıyorum az önce yazan arkadaş durumu zaten anlamış sen bana kitapçığı anlatıyorsun. Kitapçık dışında başka bir şey hakkında konuşmadığında seni böyle değerlendirmek zorunda kalıyorum. Bu sorun hakkında bir fikrin yoksa yazmana...
  3. SlayerViper

Dostum ilk mesajımda belirtmişim A1 ve A2 slotlarında çift olarak çalışıyor diyorum bi sorun yok B1 ve B2 tekli olarakta çoklu olarakta çalışmıyor diyorum okuduğun şeyi anlamıyorsan bu kadarı benim problemim değil, A1 ve A2 ile bilgisayar normal açılıp windowsta gezindiğine göre ramlerde bir...
  4. SlayerViper

Dostum kitapçıkla derdimiz yok aynı şeyleri diyip durmana gerek yok söylediğim şeyi yeterince anlamıyorsun zaten, kastettiğim şey dual yapacağım zaman hani B2 yi kullanacam ya olmuyor diyorum B1 de olmuyor A1 ve B1 slotlarıda ikinci çift olarak yapılıyor oda olmuyor diyorum. Sen bana manualinden...
  5. SlayerViper

Dostum agresiflik yapmıyorum yukarda o slotları tek tek denediğimde A serilerine kadar çalıştığını ve geri kalanların çalışmadığı yönünde yazının en altındada belirttim zaten tekli olarakta çoklu olarakta çalışmıyor yazdım. KINGSTON 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 çift olarak aldım zaten ramlerde...
  6. SlayerViper

Dostum Dual yapabilmek için A2 ve B2 gerekiyor diyorsun kendin bende diyorumki zaten o slot arızalı sadece A numaralı olanlar çalışıyor bende dual yapıp kullanmak istiyorum sorunum zaten bu ? Bu konuda bi bilginiz varmı diye soruyorum normal şartlarda ram slotlarının hepsinin sağlıklı durumda...
  7. SlayerViper

Dostum keşke yazdığımı okusaydın sanki zevkine seçim yapıyorum :ROFLMAO:
  8. SlayerViper

Merhaba iyi forumlar, sorunum şu kasamı tamamladıktan sonra çalıştırdığımda ilk açtığımda ekranda görüntü alamamıştım. Araştırmalardan sonra RAM'lerle alakalı olduğunu anladım. Fakat çift yapmaya çalıştığımda olmuyordu. Tek A2 slot yaptığım zaman sorunsuz çalışıyor bilgisayar fakat çift...
Geri