Arama sonuçları: *

1. S

Yardım 4 pinli fan aldım ama kalın geldi kablonun girmesi gereken yere.

https://m.n11.com/urun/10-port-fan-power-switch-coklayici-pwm-4337p-cogaltici-molex-hub-3318631?magaza=evaletim bu ince gibi ama bunun direk sadece kablolu halı olsa daha iyi olur. 1736778788 Yok akıl karışıklığı olmasın resimdeki ince olan pin zaten fanın pini diğeri de fanın pini birbirine...
  2. S

Yardım 4 pinli fan aldım ama kalın geldi kablonun girmesi gereken yere.

4 pinli fan aldım egzoz fanı,ama kablonun gireceği yere kalın geldi.Gittim fan çoklayıcı aldım s-linkin o da kalın geldi.Hangi fan çoklayıcıyı almam gerekiyor ki işimi görsün.Anakartım EX-B760M-V5 D4.Anakartım ddr4.Aldığım fan artic BioniX F120.Resim de sağdaki pin kasamda hali hazırda takili...
  3. S

Yardım Fan çoklayıcı uyumlu mu?

Arkadaşlar Corsair 4000d airflow kasam var egzoz fanı gelmiyor onunla birlikte.Fan sipariş ettim arctic'in 4 pinli bir fan.Ama kasanın arkasında ki fan kablosunu takıcağım yere kablo yetişmedi.Bunun için uzatma kablosu olarak fan coklayici almam gerekiyor diye öğrendim.Fanın ve fan coklayicinin...
  4. S

27'' max 5k curved olmayan monitör önerisi(kendi monitörlerinizide atabilirsiniz

Biraz daha araştırıp geldim,gigabyte'n bu modeli daha iyi; https://m.n11.com/urun/gigabyte-g27f-2-27-1-ms-170-hz-full-hd-ips-monitor-40283447?magaza=trendstok&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Viewsonic'de 250 cd var,gigabyte'da 400cd var.Cd parlaklığı ifade...
  5. S

27'' max 5k curved olmayan monitör önerisi(kendi monitörlerinizide atabilirsiniz

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2728j-27-0-5ms-180hz-2xhdmi-1xdp-ips-fhd-monitor-p-HBCV00004KOB7K?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.16.7 Monitörü hiç incelemedim ama Viewsonic diğer markalardan daha iyidir...
  6. S

Parçalar uyumlu mu? ?

Attığın linkte seçtiğin parçalar görünmüyor istersen ekran görüntüsü alıp at.
  7. S

Yardım Philips 27M2N5500 vs Dell G2724D hangisi alınmalı?

İki monitörüde inceledim arada ki farklar şöyle philips monitör de %125 srgb var,Dell de %99.Philips burda öne geçiyor.Srgb'nin yüksekliği özetle renklerin daha güzel olması diyebiliriz.Philipste 350 nits parlaklık var,Dell 400 nits parlaklığa sahip.Burda kazanan Dell oluyor ama burası tamamen...
  8. S

Yardım Philips 27M2N5500 vs Dell G2724D hangisi alınmalı?

Ordaki bilgiler yanlış girilmiş Dell için 240 Hz diyor orası ordan da anlayabilirsin. 1733266833 Philips ips panel ayrıca Nvidia G-sync'side var. 1733266898 Burda attiğin linkte aşağı inip daha fazlası dersen zaten görürsün.
  9. S

Topraklama kablosu için 2.5 mm yeterli mi?

Arkadaşlar 850 watt psulu bı kasam var, ips 27 inç bir monitör bir de televizyon.Evde topraklama sistemi yok sadece odamda ki prize topraklama kablosu çekip arka bahçeye bakır çubukla gömücem.Sizce 2.5mm.kablo bu üçü için yeterli olur mu?
  10. S

Corsair 4000d airflow kasam için egzoz fan önerisi.

Merhaba Corsair 4000d airflow kasada egzoz fanı gelmediği için egzoz fan siparişi vericem ama kararsız kaldım.Arctic F12 PWM,Arctic bionix f120 PWM.Başka egzoz fanı için öneriniz varsa onu da yazabilirseniz sevinirim. 1729691354...
  11. S

Çözüldü✓ Thermalright Phantom Spirit 120 SE,Cooler Master Cmp520 TG'ye uyar mı? Görselli

Ekran kartı biraz büyük ya dedim belki alttan engel olur sığmaz.Teşekkürler.
  12. S

Çözüldü✓ Thermalright Phantom Spirit 120 SE,Cooler Master Cmp520 TG'ye uyar mı? Görselli

Görseller de sistemimin ramleri ekran kartı takılmış vaziyette,bilgisi olan arkadaşlar Thermal Phantom Spirit'in Cooler Master Cmp520 TG'ye olup olmucağını söyleyebilir mi?Ve Phantom spirit'ten daha iyi bi kule tipi soğutma varsa öneri alabilirim.
Geri