Arama sonuçları: *

1. merthenics.guler

Photoshopcu Arkadaslar Bir Yardım

Buzlukta fazla beklettim biraz fazla donmuş olabilir :D:D
  2. merthenics.guler

HDD den drop yiyorum

Diskini ram olarak kullanmaya yarayan sanal bellek özelliğini kapatmayı dene , dizin oluşturma hizmetini devre dışı bırak ve oyunun grafik ayarlarını düşür (daha düşük grafikler hddnin yüksek işlem yapmasını önleyebilir)
  3. merthenics.guler

LoL nick önerir misiniz

Karımıdövüyorum (ironi ama muhtemelen alınmıştır asdhsalkdas)
  4. merthenics.guler

Bu oyunu babam icin bulabilir miyiz

Başka bilmiyorum valla hocam hiç oynamadım öyle bir oyun 1737631298 Hangi yıllardaydı hatırlıyor musunuz ?
  5. merthenics.guler

Might And Magic Golden Axe: The Revenge Of Death Adder Clive Barker's Undying Hexen II Heretic II Painkiller 2004 serious sam 2001 şunlara da bakabilirsiniz
  6. merthenics.guler

age of mythology olabilir mi ?
  7. merthenics.guler

5mb/s SSD'den USB Flash'a dosya aktarımı normal mi?

1737553853 Cruzer blade ise yazma hızı normal
  8. merthenics.guler

Hangi mouseyi tercih etmeliyim ?

sağlam satıcıdan sorunsuz alabileceğim aj159 pro linki iletebilir misiniz arkadaşlar
  9. merthenics.guler

Kıbrıs ucuz elektronik mağazası

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda kıbrısa gidecem uygun fiyatlı ürünler bulabileceğim elektronik mağazası biliyor musunuz ?
  10. merthenics.guler

Öneri Kaliteli Powerbank önerisi

Tek port kullanılırsa 30w veriyor 2 cihaz bağlıysa 15-15 1737461575 Ne kullandığınızı bilmiyorum alternatif olarak attım değerlendirebilirsiniz , aynı anda 2 type c şarj etmek isterseniz boş usb portları da var onları kullanabilirsiniz
  11. merthenics.guler

Bu da çok iyidir kesinlikle alınabilir samsung gibi markaları almayın gereksiz pahalı
  12. merthenics.guler

https://www.hepsiburada.com/anker-zolo-powerbank-20-000-mah-30w-yuksek-hizli-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-a1681-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00007FDPTZ
  13. merthenics.guler

Çözüldü✓ 29kya bir sistem topladim (monitor dahil) nasil olduguna bakar misiniz

Bu bütçe ile 2.el kasa bakabilirsin bence , bu aralar yeni sistem dizmek için satan çok kişi var
  14. merthenics.guler

D vitamini ve B12 Vitamin önerir misniz?

Multivitamin D3+K2 Omega 3 Bu 3 takviyeyi spor yapsın yapmasın her insan kullanmalı
  15. merthenics.guler

Lol server değişikliği

Yok sanırım olmaz öyle kendi serverine uygun almalısın 1737388085 Oyun içi alman gerekecek muhtemelen
  16. merthenics.guler

Lol server değişikliği

https://hesap.com.tr/urunler/lol-rp-satin-al Buradan almıştım ben bi bak istersen
  17. merthenics.guler

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

Top adc alanları da listeye ekleyebiliriz
  18. merthenics.guler

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

Shaco main hangi taraftaysa trenin yönü odur
  19. merthenics.guler

Sitenin en ucuz ilanını koydum ama arayan soran yok

bendeki ilan da aynı durumda aşırı ölü bir fiyata koyman lazım ki erkenden satılsın 1737373802 En düşük olmasının bir anlamı yok millet ölü olmasını istiyor fiyatın
  20. merthenics.guler

Windows 11 24H2 geçilir mi?

2 farklı bilgisayarda kullanıyorum temiz kurulumla herhangi bir sorun yaşamadım gayet akıcı ve rahat
Top Bottom