Arama sonuçları: *

1. A

MARSHALL MAJOR IV-V kullanıcı deneyimi olanlar bakabilir mi?

Major V almayı düşünüyorum Uzun süre kullanımda (+2 saat) kulak ağrısı şikayeti olan var mı? Gözlükte kullanıyorum.
  2. A

SENNHEISER ACCENTUM PLUS

yeni çıkan sennheiser smart control plus uygulaması ile bu modelde ANC ve Transparency aynanda kapatılabiliyor mu? sadece M4 için bilgi var. Elinde olan veya bilgisi olan açıklayabilir mi
  3. A

Skype aramasında arkaplan video sesi gelmiyor

Skype aramasındayken yanda video veya GeForce NOW üzerinden sesleri alamıyorum. Ses ayarlarından aramadayken diğer sesleri ellemeyi ayarladım fakat değişmedi.(Sadece Bluetooth kulaklıkta bu sorunu yaşıyorum). Var mıdır çözüm?
  4. A

17K Sıfır PS5 avrupa cihazı gerçek midir?

Sarısite veya başka sitelerde 17-18k civarı Avrupadan alınma PS5 slim veya fat kasalar var. Örneğin Almanya Mediamarkt veya Almanya amazon gibi alınmış ve faturalı garantili diyorlar. Elden teslim olmasına rağmen bir oyun bar mıdır? Gerçekten çok ucuz yurtdışı fiyatına göre bile güncel kurda...
  5. A

şarj cihazlarındaki birden fazla volt ve amper değerleri, akıllı saat şarj

Akıllı saatimin kablosuz şarj cihazı var ama bir adaptöre takmam lazım. Kablosuz şarj cihazını bunlardan birine taksam üstünde yazan değer onu sınırlıyor mu? Yoksa adaptörden daha çok mu geliyor. Ne yapmam lazım saat şarj cihazı: 5V-9V DC/2A telefon adaptörüm: 5V 4A pc şarj adaptör: Output: 5V...
  6. A

Samsung watch 7 ve samsung dışı marka telefon

hocam YouTubede de soruşturdum hep 6 ya denemişler aynı şekilde sorun yokmuş, 7 de sadece 2 ay önceki açılmış yabancı forumlar ve yorumlarda gördüm, bugün gidip kendi telefonumdan bağlamayı deneyeceğim.
  7. A

Samsung watch 7 ve samsung dışı marka telefon

Samsung watch 7 44mm almayı düşünüyordum fakat bugün başka bir teknoloji mağazasındaki çalışan bana samsung dışı telefonlarda wear uygulaması saati görmüyor dedi. Yabancı forumlar ve videolara baktığımda bir kaç tane daha bu sorunu okudum ama tek bir yerde bir kişi buan yazılım güncellemesi...
Geri