Arama sonuçları: *

1. Clumsyvases21

Ekran kartında sorun

Hocam o sorunu internette buldum videonun başında görünüyor ekran kartının hatası imiş gelecek driver'larda düzeltirler diye umuyorum sadece o yeşil olma sorunu neden oldu bilmiyorum temassızlık olabilir 1 kez daha olursa garantiye filan gönderirim belki
  2. Clumsyvases21

Ekran kartında sorun

Anakartım: GIGABYTE H610M H V2 DDR5 GIGABYTE H610M H V2 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX Anakart Hocam şuan o yeşil olma sorunu yokta hala oyunda siyah garip şeyler duruyor oyunla mı ilgili yoksa benim ekran kartı o oyunda mı sorun yaratıyor bilmiyorum. Resize bar bayadır...
  3. Clumsyvases21

Ekran kartında sorun

Hocam genelde sorun yok diyip geri gönderiyorlarmış.
  4. Clumsyvases21

Ekran kartında sorun

Kasaya takılı halde düşmüştü. (Ekran kartım Arc b580)
  5. Clumsyvases21

Ekran kartında sorun

Arkadaşlar bilgisayarı hazır sistem olarak 5 ay önce aldım ufak tefek sorunlar olduda genellikle driver filan kurarak çözmüştüm bugün bilgisayarı açıp video izlerken birden tüm renkler yeşil oldu.(wallpaper, video, Google siteleri vb) sonra restart attım sorun çözüldü. Bu sorun aklımdayken bir...
  6. Clumsyvases21

Çözüldü✓ ASUS TUF Gaming monitör ayarları

Arkadaşlar merhaba 2 ay önce bu monitörü aldım. Ayarlarına bakmak istediğim zaman belli başlı şeyler hariç hepsi gri renkli ve erişim sağlanamıyor basit ayarlar(parlaklık vb...) Değiştirebiliyor. Onun dışında her ayar gri renkle mühürlenmiş gibi sanki. Ekran kartım ile ilgilimidir? (İntel arc B580)
  7. Clumsyvases21

CPU frame gerekli mi?

Anladım teşekkür ederim, Şuanlık almayayım. 1740346151 Hocam benim işlemcim 90-100 derece oluyor bu soğuklarda.
  8. Clumsyvases21

CPU frame gerekli mi?

Merhaba işlemcim çok ısındığı için bunu satın aldım. Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12b İşlemcim i5 14400F CPU frame nedir pek bilmiyorum. Almam gerekiyor mu?
  9. Clumsyvases21

TWD DEFINETI EDITION TURKCE YAMA

Arkadaşlar, TWD Definitive Edition indirdim ama İngilizcem yetmedi. Türkçe yama olarak bunu buldum, güvenilir mi? https://sinnerclownceviri.net/konu/the-walking-dead-definitive-series-tuerkce-yama-v5.694/
  10. Clumsyvases21

Çözüldü✓ İşlemcim çok ısınıyor

Teşekkürler hocam Takması zor mu?
  11. Clumsyvases21

Öyle yaparım artık teşekkürler.
  12. Clumsyvases21

Tamamdır teşekkür ederim 1736721753 Tamamdır teşekkür ederim. kule tipi takması zor mu?
  13. Clumsyvases21

O zaman orta segment kule tipi Soğutucu ile termal macun yenilesem sorun çözülür diye düşünüyorum? Termal macun ne markası olmalı ucuzlar sorun olabiliyormuş.
  14. Clumsyvases21

Hocam bu arada işlemcim nasıl Sorunlu bir işlemci mi? 1736721251 Stok fan mı yenilemem lazım kule tipi mi?
  15. Clumsyvases21

İyi duruyorda hocam benim kasaya uygun mu nerden anlayabilirim. 1736721030 Teşekkürler hocam bi iyice arastircam. 1736721109 Hocam hiç sanmıyorum birde koşulsuz şartsız iade kalkmış iade etmem zor olabilir. Birde sistemden memnunum sadece ısınması sorun.
  16. Clumsyvases21

Hocam ne alayım marka olarak ne önerirsiniz?
  17. Clumsyvases21

İtopyadan aldım Ram 32 Ekran kartı:Arc b580 İşlemci: i5 14400 1736720438 Ne yapmalıyım hocam? 1736720461 EVERCOOLCS-02Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi İşlemci Soğutucu varmış ama yetersiz geliyor sanırım?
  18. Clumsyvases21

Hocam ben hazır sistem aldımda EVERCOOLCS-02Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi İşlemci Soğutucu varmış?
  19. Clumsyvases21

Hocam sisteme anında 4 bin lira zam gelmiş birdaha pek alabilir gibi durmuyorum 1736720265 fps 110-120 filan oluyor 120 hz mi kullanayım?
  20. Clumsyvases21

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım elime ulaştı bugün oyun oynarken kasadan çok fazla ses çıktığını duydum. Kontrol ettiğim zaman ağır olmayan bir oyunda(Internet Cafe Simulator) 80-88 derece olduğunu gördüm işlemcim İntel i5 14400F bu neden oluyor olabilir, termal macun mu sürülmesi lazım...
Geri