Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! Migros Uygulamasında Üniversitelilere UniMoney Vize Haftası İndirimleri

@A_TURAN_A Hocam sabah 11'de belgemin barkodunu yazdım da hala onay bekliyor görünüyor migros uygulamasında seninki kaç saatte onaylandı
  2. S

14400f & rx7600 ddr5 sistem 22.500 tl (Vatan)

Hocam zaten talep olmadığı için hazır sistemlere koyuyorlar.
  3. S

🔥İndirim Amazon Prime ile Asus Prime B650M-R 3980TL

Bu fiyata güzel ancak m-k modelinde M2 soğutucu bloğu var bu modelde yok. Ayrıyetten 300-400 liraya soğutucu blok alırım diyorsanız ayrı tabi ama uğraşmak istemeyenler için söyledim.
  4. S

YENİ SİSTEM PARÇALARI UYUMU VE ÖNERİLER

Sağ ol hocam link için ancak kendim toplayacağım 1750762012 Bazı parçalar gaminggen kampanyasıyla alındı vs. ama net rakam verirsem 33-33.5 gibi bir şey tuttu toplamda geriye sadece anakart ve psulu kasa kalıyor
  5. S

YENİ SİSTEM PARÇALARI UYUMU VE ÖNERİLER

Herkese iyi forumlar, yakın zamanda yeni sistem toplayacağım. Parçalar az buçuk kafamda şekillendi ancak anakart ve kasa(psu ile) hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? İşlemci: ryzen 5 7500F Ekran Kartı: 5060ti 16gb Ram: patriot viper 2x16 6000mhz CL30 SSD: samsung 990 pro İşlemci Soğutucu...
  6. S

İNCEHESAP Superior Elite Ryzen 5 7600 -5060ti 16 GB

Hemen hemen aynısı derken? o dediğin DDR4, SSD 500gb, 8gb 5060ti var arada çok çok fark var
  7. S

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyzico ile 409 TL!!!

Phantom Spirit daha iyi değil mi neden bu paylaşıldı
  8. S

🔥İndirim Gülümseten Kasım Amazon Prime Fırsatlar Donanım,Bilgisayar Bileşenleri Konusu (Güncellendi)

Önerebileceğiniz 700-800 bandını geçmeyen 1+1 bilgisayar hoparlörü var mı
  9. S

Masaüstü İçin Donngle Hoparlör Önerisi

Masaüstü bilgisayar için kablosuz (dongle ile bağlantı olabilir) hoparlör önerileriniz var mı bütçe 3k'yı geçmeyecek şekilde
Geri