Arama sonuçları: *

1. homa_55

GEFORGE RTX 4060 Tİ SICAKLIK

ben bu konularda çok cahilim açıkçası sadece yüksek sıcaklık değerlerinin kartın ömrünü kısalttığını biliyorum doğrumu ?
  2. homa_55

teşekkürler demekki amd ekran kartı almamak lazım nvidiadan şaşmamak lazım :D
  3. homa_55

Henüz sadece pubg için test ettim yüksek grafik ayarlarında 50-65 derece arasında seyrediyor
  4. homa_55

Henüz çok yeni Palit rtx 4060 ti ekran kartım var yük altında değilken sadece tarayıcı sekmesi açık halde 39-40 dereceleri görebiliyor bilgisayarı uzunca süreden sonra yeniden başlattığımda 26 derecede başlıyor sıcaklık değerleri normalmi öğrenmek istedim teşekkür ederim şimdiden
  5. homa_55

Sizce bu monitörlerden hangisini almalıyım

bu sisteme 165 hz de düşünebilirsin
  6. homa_55

UFC 2,3 bilgisayarda oynanabilir mi?

psp emülatörleriyle serinin eski oyunları deneyimlenebilir
  7. homa_55

Kulaklık almak isteyenlere: Corsair HS35 228 TL

inanılır gibi değil şuan 6 bin küsür tl
  8. homa_55

World War Z bedava

şuan 190 tl 300 küsürden düşmüş
  9. homa_55

Fiyatların arttığı bu günlerde indirimli Curved 144 Hz Monitör

keşke şuan satılsaydı
  10. homa_55

Uygun fiyatlı oyun önerisi

GTA sanandreas :D:D
  11. homa_55

Yardım Telefondan MCPE Olarak Sunuculara Giremiyorum

aynı sorunu yaklaşık 4 yıldır yaşamaktayım mecbur offline modda oynuyorum tüm interneti araştırdım microsoft a ticketlar atılmış uzun uzun çözümleri vardı yapmaya üşenmiştim açıkçası
  12. homa_55

Fears to Fathom - Home Alone Mobile Çıktı

apple store da varmı ?
  13. homa_55

PS3 için oyun önerisi

Online Sunucuları Etkin Olan Oyunlar: 1942: Joint Strike Battlefield 1 Battlefield 2 Battlefield 3 Battlefield 4 Battlefield: Bad Company Battlefield: Bad Company 2 Blur Borderlands 2 Call of Duty Call of Duty: Modern Warfare 2 Cars 3: Driven to Win Colin Mcrae Dirt 2 Dirt 3 Dirt Showdown...
  14. homa_55

Alan wake 2 alınır mı?

https://www.playstation.com/tr-tr/games/alan-wake-2/ konsol ps5 mi ?
  15. homa_55

Uncharted collection ve killzone shadow fall ps4 cd 650 TL

Playstation store daki fiyatı 699 tl https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA02344_00-UNCHARTEDTRILOGY
  16. homa_55

Ps4 te oynanacak güzel oyun önerisi

Hogwarts legacy (y)(y):sneaky:
  17. homa_55

25-30 BİN BANDINDA HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

Merhabalar 25-30 bin tl bandında hazır sistem masüstü bilgisayar almak istiyorum minimum gta 5 , rust , cs2 gibi oyunları akıcı şekilde oynatması benim için yeterli bu konuda çok deneyimsiz ve bilgisizim iyi kötü bütün önerilerinize açığım şimdiden herkese çok teşekkür ederim
  18. homa_55

1 hafta içinde oynamalık güzel oyunlar

NARAKA BLADEPOİNT tavsiye ederim :kedi:
  19. homa_55

Bu hatayı nasıl çözebilirim

amd ekran kartlarında donanımsal sıkıntılar çok fazla oluyor emin değilim ama iade durumu olabilir diye düşünüyorum siz bir şansınızı deneyin derim
  20. homa_55

RAM TEMİZLEME PROGRAMI ÖNERİSİ

ram miktarının bilgisayar performansına net etkisinin olup olmadığı tam bir muamma olsada sanki özellikle oyun oynarken kendini hissettiriyor windows 10 a geçirmeyi deniyeyim elimden gelse vista kuracağım ama mümkün değil :D
Geri