Arama sonuçları: *

1. S

açık lisede devam zorunluluğu var mı

Rehberlik hocam açık lisede cumartesi ve pazar devam zorunluluğu olduğunu söyledi, bu doğru mu? Tırstım biraz açıkçası. Yaşıtlarım yokmuş. (9. sınıfım) açık liseye gecmek istediğimi söyleyince bunu dedi. Bu doğru mu bilgilendiriniz?
  2. S

9. sınıfta açık liseye nasıl geçiş sağlayabilirim

universite hayalim var ayrica kızım. erkek degil meslege gidiyorum zaten
  3. S

Yarın müdür ile konuşmay gideceğiz.. Sanırım ilçe MEM ile konuşunca açığa alabiliyormuşuz bilmiyorum umarım olur
  4. S

ailemle konustum ne kadar dogru bulmasalarda ıkna ettım sımdı gerıye yarın gıdıp mudurle konusmak kaldı lısenın bende zor oldugunu bılıyorum ama sabahın korunde seviyemde olmayan insanlarla ugrasmak istemiyorum ve konu ıslemıyorlar bos gıdıp bos gelıyoruz.
  5. S

9. sınıfta nasıl açığa geçebilirim

iş derken anlamadım. birde ben bir arkadaşıma sordum çok çalışkan bir kız o da açığa geçmek istiyordu ama müdür yardımcısı öyle bir şey mümkün değil 2 sene kalman lazım demiş, bilmiyorum belki kız açığa geçmesin diye yalan söylediler eğer bu kadar kolaysa teşekkür ederim
  6. S

9. sınıfta nasıl açığa geçebilirim

Merhaba herkese ben bu sene 9. sınıf oldum ve açıkcası okulum aman aman bir okul değil hocalar zorla soruya kaldırıp bilemezsen azarlıyorlar. Tembelliğimden değil ortaokulda da çalışkan takdir teşekkür getiren bir öğrenciydim ama bu seneki en kötü müfredat bize denk gelmiş hem sınıfta kalma...
  7. S

Merhaba ben bu sene 9. sınıfım ve açıkcası okulum aman aman bir okul değil hocalar her soruyu zorla yaptırıp bilemezsen azarlıyorlar ayrıca bu seneki müfredat bize denk gelmiş gerçekten dersi bizim anlatmamızı bekliyorlar. bende bu düzene alışamadım 80dk + 9 saat sonrası eve gelip direkt...
Geri