Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Benim de elime geçti, maalesef 2 ölü pixel çıktı ama bu şans işi zaten, değişime yollayacağım. Fiyatına göre gerçekten inanılmaz bir monitör, sevmeyenleri hiç anlamış değilim... Bu markette rakipleriyle arasında 1500-2000tl olan bir monitör, her türlü fiyatına değer. Şimdi asıl soru ileride...
  2. S

Ben 1 aydır monitör bakiyorum ve işin içini dışına çıkarttım, bu monitörle yarışacak monitörler INDIRIMDE 8.5'a bulabileceğin, yine de bazi noktalarda geri kalacak monitörler. Eğer gerçekten sipariş kabul edilir ve kapıma gelir ise (testlerini yaptıktan sonra bir sıkınti yok ise) MSI g272qpf...
  3. S

Ben daha 2 gün önce 8500e MSI g272qpf E2 almıştım, inanılmaaz bir monitör olmasina rağmen aradaki fiyat farkı yüzünden iadeyi koydum ve bunu almak istiyorum. Komik tarafı ise renk kontrastı dışında bir eksisi yok bu monitörün... Hala konuya şüpheli yaklaşıyorum. İadeyi henüz kargoya vermedim...
Geri