Arama sonuçları: *

1. EMRTML

Yardım ACİL! Modemi resetledim kullanıcı adı şifre gelmedi

ISS'inizin (Turk Telekom, Vodafone, Turkcell vs.) adını yazıp varsayılan admin kullanıcı şifre yazın google'a çıkar muhtemelen, biraz daha detayları verirseniz daha hızlı cevap verebiliriz.
  2. EMRTML

İşlemcim ekran kartını besleyebiliyor mu?

Fazla overclock yapmamıştım, yani yaptığım zaman da 70 dereceyi hiç geçirtmedim, fanları hep açık bıraktım asla kapatmadım, overclock yaptığım zaman macunlar kuru değildi, 6-7 ay önce falandı. 1731451602 Dediğim gibi elinizde yazılımsal bir çözüm falan var mı? Tamir yaptırmak için zamanım yok...
  3. EMRTML

Bu sorun bi aralar overclock yaptıktan sonra başladı, ekranda yeşil çizgi falan çıkıyor başlangıçta sonra geri gidiyor, overclock'u devre dışı bırakmama rağmen sorun devam ediyor işte, asıl başlangıcı böyleydi aslında. 1731450917 Win 11'dim, Win 10'a geri geçtim.
  4. EMRTML

30C dereceleri geçmiyor, oyunda 60C max.
  5. EMRTML

Evet gerekli olduğunu bende biliyorum fakat maalesef sınav dönemindeyim hiç vaktim yok, termal macun gitti ama yenileyeceğim. 1731450693 Evet öyle ama bir sistem toplama artık en az 10000-15000TL bandında olduğu için pek imkan olmuyor, fikrine saygı duydum fakat benim asıl sorunum GPU kullanımı...
  6. EMRTML

İşlemcim Intel Core i3-8100 (3.60GHz), ekran kartım ise MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB modeli, ben bunları 7 yıldır kullanıyorum ve aşırı bir yavaşlama hissettim ekran kartı ve işlemcide, ama ana sorunun işlemcinin besleyememesi olduğunu düşünüyorum stres testlerinde sonuç o şekilde çıkıyor...
  7. EMRTML

Temu'dan alışveriş yapamıyorum

Avrupa'yı nasıl kullanıyorsun, farklı bir link mi var yoksa VPN gibi bir olay falan mı?
  8. EMRTML

Yaptım bunu şimdi, 610TL'den az olan ödemelerin siparişleri gönderilmeyecektir diyor?
  9. EMRTML

Kardeşim ilk kez yurt dışı bir alışveriş uygulaması kullanıyorum, azarlamak yerine güzel bir şekilde sinirlenmemin yanlış olduğunu da söylebilirsin. Lütfen nazik davran biraz.
  10. EMRTML

Tamamdır denerim boş vakitte :) Teşekkürler.
  11. EMRTML

Ne çıkacak tam olarak, yeni kullandığım için hiç bir bilgim yok Temu'dan, yazar mı sadece bu alışveriş veya ilk alışveriş içindir falan diye?
  12. EMRTML

Bunun bir çözümü yok mu, ilk alışveriş olduğundan mı?
  13. EMRTML

Merhaba, Temu'ya yeni üye oldum. 80TL'lik istediğim bir ürün vardı, almak istedim ama almaya çalışınca "Alışverişinizin minimum 510tl olması gerekir" yazıyor. Ben tek bir ürün alamayacak mıyım bir türlü anlayamadım sinirlendirdi biraz bu durum beni. Yardımcı olursanız sevinirim :)
  14. EMRTML

KONU YANLIŞLIKLA AÇILDI KUSURA BAKMAYIN

Yanlış yere açtığımı farkettim
  15. EMRTML

Sistemime ne uygulayabilirim veya yapabilirim?

Evet, işlemci performansı çok düşürüyor, Sanal RAM gerçekten işe yarıyor RAM kullanan oyunlarda bile. 7 yıldır kullanıyorum ben bu sistemi baya bi yaşlandı yani, kaç kere bir çok parçası değişti ama artık yavaş yavaş ölüyor gibi geliyor bana artık zamandı dolmuş gibi. Şuan en önemli sorunlar...
  16. EMRTML

Kral peki bu az gpu kullanımının bir çözümü var mı bios güncellemek dışında? RAM almayı zaten düşünüyorum, Sanal RAM'i serverlarım için kullanıyorum zaten.
  17. EMRTML

Sistemim MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB Intel Core i3-8100 @ 3.60GHz 8GB RAM + 8GB Sanal RAM SSD @ 500MB/s Okuma & Yazma Sistemim aynen böyle, bir kaç yazılımsal optimizasyonlarla God of War Ragnarok gibi oyunları bile 60fps oynayabiliyorum FSR ile, ancak son dönemde bir sıkıntıyla...
  18. EMRTML

KONU YANLIŞLIKLA AÇILDI KUSURA BAKMAYIN

YANLIŞLIKLA AÇILMIŞTIR
  19. EMRTML

Çözüldü✓ monitörüme overclock yapsam sorun oluşur mu

Rica ederim kral :)
  20. EMRTML

Çözüldü✓ monitörüme overclock yapsam sorun oluşur mu

Bu videoyu izleyerek yapabilirsin, eğer diyelim 75hz ayarı çıkmadı ayarlarda veya olmadı, detailed resolutions'da aynı çözünürlük varsa ordan da değişebilirsin. Eğer aynı çözünürlük yoksa kendin "Add..." tuşuna basarak da ekleyebilirsin. Olmazsa resimli olarak anlatabilirim eğer müsait olursam...
Geri