Arama sonuçları: *

1. U

Gaming kulaklık önerisi

Selamlar herkese sistemim için Gaming kulaklık arıyorum. Tabi film ve müzik gibi işler içinde uygun olursa çok iyi olur. bütçem şimdilik 5000 TL tercihi olarak kablolu olursa güzel olur ama kablosuzda olabilir. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
  2. U

Öneri ASUS ROG STRIX XG27acs vs ASUS TUF VG27AQML1a

Herkese merhaba, bu iki monitör arasından hangisi daha iyidir.VG27AQML1a 260 Hz'ye kadar destekliyor ama sistemim RX7800 XT Ryzen 5 7600 oluğu için o Hz değerlerini karşılayabilecek FPS değerlerini alamıyorum galiba ve sonucunda ghosting vs sorunlar oluşuyor aralarında yaklaşık 1000 tl fark var
  3. U

Pc hocası gg12 hazır sistemi

Hocam valla şu sorduğun sorulara 3 haftadır yanıt aramaya çalışıyorum.Bulabildiğimi düşündüklerimi şunlar:Bu 7800 XT için ekran kartından tam verim almak için genelde 2k öneriliyor eğer bu kartla 1080p kullanmaya çalışırsan ekran kartı yeterince kullanilamadigi için işlemciye yük biniyor bu da...
  4. U

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A

Peki monitör 27 inch olduğu için ortalama göz mesafem kaç cm olmalı ona göre masa derinliğini arttırtıcam da(masamın eni 70 cm göz mesafemde Max 60 cm oluyor)
  5. U

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A

Herkese selamlar uzunca bir incelemeden sonra sistemim için bu monitörde karar kıldım. Sistemim RX 7800 XT Ryzen 5 7600.bunu alacağım ama merak ettiğim bazı kısımlar var onlardan biri: benim monitörle olan göz mesafem Max 60 cm oluyor marangoz getirerek masa derinliğini arttırtıp göz mesafesini...
  6. U

tamamdır ben de nasıl kasayı değişirtirim diye düşünüyordum teşekkür ederim
  7. U

sonradan o kasayı alsam tekrar herşeyi içine monte edilmesi gerekiyor onu da yapıcak bir bilgim yok o yüzden bir adamları arayıp sormayı düşünüyorum bu 80 artı bronz setifika kasalarda çok mu önemli peki
  8. U

herkese merhba ben geçen hafta perşembe gaming gen tr üzerinden bu sistemi aldım ve şuan ürün hazırlanıyor aşamasında.Sonradan aklıma sitemdeki kullanılan kasanın 80 artı bronz sertifikası olmamsı takıldı ve ürün özelleştirmelerinde de 2000 TL fiyat farkıyla corsair İCUE 3000 D var şimdi ben...
  9. U

Ryzen 5 7600 rx 7800 xt ile uyumlu 2k monitör tavsiyesi

peki amd ekran kartlarında direkt freesync destekleyen monitörler daha iyi değil mi mesela asus tuf modelleri gibi bir de bu monitörü güvenilir olarak en uygun amozonda buldum ama bir sıkıntı çıkar mı 1732449677 Bir de ben bu sistemle şimdilik rekabetçi oyunlar oynayıcağımdan dolayı 27 inch...
  10. U

peki monitör ayarlarından adaptive sync yapınca bir de oyunda freesync aktif etmem gerek varmı bir bu adaptive sync freesync vesare tam ne işe yarıyor her rekabetçi oyunda yapmama gerek varmı yoksa valo cs pubg fortnite cod gibi oyunlarda hangilerinde yapmam gerekiyor
  11. U

bu adaptive synci monitör ayarlarından mı aktif ediyorsun bir her oyunda adaptive sync çalıştırmak gerekiyor mu yada adaptive syny açtığında aynı zamanda oyun ayarlarından freesynci de mi açmak gerekiyor
  12. U

bu monitör fressnyc desteklemiyor galiba benim kartım amd olduğu için o özelliğinden yararlanamıyorum bir de 2k da o fps değerlerine çıkmak için genelde rekabetçi oyunlarda hangi ayarlarda oynuyorsunuz
  13. U

Selamlar herkese, Ryzen 5 7600 ve RX 7800XTLI bir sistem aldım ve şimdi de ona uygun bir monitör bakıyorum. ASUS TUF Gaming VG27AQML1a 1ms 260Hz 2K monitörünü buldum ama sonradan işlemcinin monitörün desteklediği Hz değerinin altında FPS değerleri verirse(ki bunların test videolarında sanki 240...
  14. U

RX 7800xt ekran kartı ile ryzen 5 7600 işlemcili sitem

ben 2k monitör olarak asus rog strix XG27ACS almayı düşündüm tabi bu 2kda bu monitörden daha yüksek hz değerli monitör daha iyi olurdu ama fiyatlarda böyle olunca çok artıyor ama önerilere açığım yine de bütçemi biraz daha arttırabilirim
  15. U

RX 7800xt ekran kartı ile ryzen 5 7600 işlemcili sitem

Selamlar herkese öncelikle yazım biraz uzun olduysa kusura bakmayın. Ben 3 gün önce Gaming Gen Tr den pchocasının bu sitemini aldım.Sistemde Rx 7800Xt ile Ryzen 5 7600 var ancak sonradan ağırlıklı olarak valorant pub g gibi rekabetçi oyunları oynayacağımı ve bu oyunların daha çok işlemci...
Geri