Arama sonuçları: *

1. PANTÜRK

🔥İndirim GSSTORE 3 al 2 öde!!!

5 YILDIZ GELİYOR 4 YILDIZA İNDİRİMLER GELİYOR :D
  2. PANTÜRK

GİGABYTE RX 7700 XT VRAM BELLEK SICAKLIKLARI NORMAL Mİ?

itopyadan 0 almıştım garantisi var 3 ay felan oldu.
  3. PANTÜRK

VAC, oynayış şeklini düzensiz olarak işaretledi. (CS2)

Göz göre göre haksız şekilde ban attılar çoğu kişiye
  4. PANTÜRK

Bakacağım teşekkür ederim herkese bir gelişme olursa yazacağım.
  5. PANTÜRK

Teşekkür ederim sanırım tek ben bu ban dalgasından muzdarip değilim reddit de konular açmışlar bakalım ne olacak.
  6. PANTÜRK

Nereden bakabilirim kimin girip çıktığına steam guard da yüklü telefonuma 1745873980 değiştirdim ankara olarak gözüküyor ama ben istanbuldayım hata var sanırım.
  7. PANTÜRK

Parasında vs değilim ama haksız yere beni banlayıp duran bir yönetime para yatırmak ne kadar mantıklı aklım almıyor. Oynamayacağım bırakacağım. Aynı hesapta apex rdr2 new world var oralarda takılırım artık.
  8. PANTÜRK

Kafayı yemek üzereyim gerçekten bilfiil tek oynadığım oyun bu. Bilgisayarı sırf bu ahmaklar yüzünden formatlamakla uğraşmak istemiyorum ara vereceğim zaten oynatmıyor ki adamlar. Steam desteğe ingilizce yazmak şart mı? 1745870658 Ne var abi benim bilgisayarda çıldıracağım artık.
  9. PANTÜRK

Dostlar artık bilgisayarımı kıracağım beni neden banlayıp duruyor. Hiçbir illegal durum yok arka planda çalışanları da atacağım. Bugün eve geldim banım 3 günlüktü kalktı oyuna oturdum 9-10. elde oyundan atıp yine banladı beni.
  10. PANTÜRK

Hile kullanmıyorum hiç işim de olmaz hile ile yıllardır bu hesapta oyun oynar çıkarım. Git gide ban süreleri artıyor ne yapmam lazım ban yememek için? Kullanmadığım hile yüzünden kalıcı ban mı yiyeceğim.
  11. PANTÜRK

işte ben de bundan endişeleniyorum yıllardır sadece office oynarım nereden peeklenir smoke arkası nereye ateş edilir biliyorum ama hile değilim bunu nasıl anlatabilirim ki valve yönetimine . Şaka gibi..
  12. PANTÜRK

ben tek giriyorum ben ne alaka parti bile kurmuyorum saçmalık gerçekten
  13. PANTÜRK

Yabancılar geliyor hep 4 lü şekilde giriyorlar acaba onlar mı beni raporluyor anlamadım ki. Bu son 3 günlük olanda da rekabetçi atıyordum komple maçı yarıda kapattı oyun hile var diye maçı iptal etti. Ben ne ettim anlamadım 3 gün pisi pisine ban yedim.
  14. PANTÜRK

Arkadaşlar 3 günde bir yasaklama alıyorum. Sebebini bilmiyorum sadece işten geldikten sonra office haritasında maç atıp çıkarım anlam veremediğim şekilde vac ban atıp duruyor. Sebebi nedir bilen var mı?
  15. PANTÜRK

Eski sevgilisiyle fotoğrafı

Alelade bir şekilde şuanda var ise o hikaye sal gitsin o kızı şayet gidip de kurcalayarak eski hikayeyi araştırıp bulduysan sıkıntı sende.
  16. PANTÜRK

🔥İndirim 7700XT İ7- 32GB DDR5 fırsatı

Alınır güzel sistem. 1745507791 ddr5 2x ram ve 1 tb ssd li bu sistemi bulamazsın
  17. PANTÜRK

🔥İndirim GOODRAM 16 GB DDR4 CL18 RAM 999 TL

BİSMİLLAH PAKET MİLLİ RAM
  18. PANTÜRK

Kristal Natural Zeytinyağı 999Tl

ben yeni üye oldum ancak indirim olmadı kaç kere denedim ama nasip değil demekki
  19. PANTÜRK

Kristal Natural Zeytinyağı 999Tl

kodun tam ismini yazar mısın
Geri