Arama sonuçları: *

1. PANTÜRK

Hazır sistem önerisi 20 - 22k

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-5600-gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8gb-aa520m-k-512gb-ssd-16gb/ 1737324348 https://www.itopya.com/kaiser-9-amd-ryzen-7-5700-asus-radeon-rx-7600-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-amd-radeon-siste_h27928#kategori_20 asus 7600 fazla ısınıyor ama iyi sistem
  2. PANTÜRK

Rx 6700 Xt'mi? B580'mi Alınır?

Diğer bileşenlerin düşükse b580 daha düşük performans verir rx 6700 xt tavsiye ederim.
  3. PANTÜRK

RDR2 EN UYGUN FİYATLI NEREDEN ALABİLİRİM?

Teşekkür ederim :kedi: 1737233201 Birkaç gün bekleyeyim yeni başladığım oyunlar var onlarda ilerlemeye bakarım. ENEBA uygun fiyatlı gördüğüm kadarıyla. Epic games indirime girerse öncelik oradan alırım steam hesabını bilmediğim için biraz uzak kalıcam gibi teşekkürler arkadaşlar.
  4. PANTÜRK

PEKİ HOCAM TEŞEKKÜRLER DEĞERLENDİRECEĞİM.
  5. PANTÜRK

AKTİVASYON HATASI veriyor windows 11 home işletim sisteminde bu şekilde bir hata alıyorum çözümü yok malesef.
  6. PANTÜRK

Böyle bir sistemi hiç kullanmadım nasıl oluyor bilmiyorum. Mesela benim aktif steam hesabım var kullanıyorum şuanda bu paylaşımlı hesabı satın aldığımda hep kendi hesabımı kapatmak durumununda mı olacagım tekrar tekrar gir çık mı yapacağım_?
  7. PANTÜRK

STEAM 3472 TL EPİC GAMES 2229 TL ROCKSTAR 1700 TL Hepsinin maşallahı var. Bin tl üzeri dijital oyuna para vermeyi düşünmüyorum. Hadi ps4 felan olsa cdsini alır koleksiyona atarım satarım güzel olur da bu fiyatlara çok saçma geliyor.
  8. PANTÜRK

Korsan sitelerdeki aktivasyon hatası veriyor windows 11 home işletim sistemini kullanıyorum hiçbir şekilde açılmıyor.
  9. PANTÜRK

🔥İndirim 🔥Powercolor Fighter RX7600 8GB 8670TL🔥

Reisin en fazla takip ettiği kart millete zorla aldıracak 🙃
  10. PANTÜRK

Windows 11 home kilit ekranı veya oturum açma ekranı kapatma

Belirttiğim gibi bilgisayarımda şifre parola yok power tuşuna bastığım zaman direkt olarak masaüstüne geçmek istiyorum. Bunu kaldırmayı bilen var mı? BU EKRANI ONAYLAMAK GEREKSİZ GELİYOR.
  11. PANTÜRK

STEAMDE GÜNCEL OLARAK EN HIZLI İNDİRME SUNUCUSU HANGİSİ?

Deneyelim hemen 1736617585 JAPONYA TOKYO JAPONYA OSAKA JAPONYA EN DÜŞÜK ÇIKTI 1736617962 Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için 8.9 mb sınırdan devam.
  12. PANTÜRK

SANIRIM HEPSİ AYNI EN FAZLA İTALYA MİLAN ALMIŞTIM
  13. PANTÜRK

YENİ SİSTEM TOPLADIM DOLAYISIYLA STEAMDEN OYUNLARI YÜKLÜYORUM 8.9 MB İNDİRME HIZININ ÜSTÜNE ÇIKAMADIM. YAKIN ZAMANDA İNDİRME YAPAN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM. NEW-YORK SUNUCUSU
  14. PANTÜRK

Çözüldü✓ İTOPYA BİLGİSAYAR KARGOLAMA SÜRECİ

Ben tez canlı kişilerin bilgilenmesi için bu konuyu açmak istedim. Yoğunluk zamanlarında ürün sipariş ederseniz bu şekilde bir süreç ile karşılaşmanız muhtemel. Tavsiyem mümkünse kendi mağazalarına bilfiil gidip gün içerisinde demonte şekilde ürünleri teslim almak.
  15. PANTÜRK

31 aralıkta sipariş ettim. Bugün geldi.
  16. PANTÜRK

Kargom gün içerisinde teslim edilmiştir.
  17. PANTÜRK

Bu durum sadece kendilerine zarar veriyor mesela ben bu kasamın 5 gün önce geldiğini görseydim. Bilgisayar için araştırdığım koltuğu da İtopya şirketinden alırdım ancak bekleme süresi fazlalaşınca 2. 3. 4. siparişimin buradan olmasını engelliyor.
  18. PANTÜRK

İkinci El Rx 6700 XT Alınır mı?

bence asıl o karttan geçilir ddr4 sistemde girişten orta seviyeye çıkıyor bunun üstü rx 7700 xt ,rtx 4070
  19. PANTÜRK

DÜZELTME: İtopya şirketi ürünü kargoya vermemiş sadece kargo girişini gerçekleştirmiş ancak fiilen ürün kargo şirketine teslim edilmemiş. Site üzerindeki kargoya verilmiştir yazısından önce kargo girişi yapılmıştır şeklinde bir bölümün olması daha sağlıklı olurdu. Yanlış bilgiye yol açıyor...
Top Bottom