Arama sonuçları: *

1. Sherkl

Gaming Kulaklık önerir misiniz?

Hocam ben kablolusunu kullanana denk gelmedim şahsen. Wireless almanız daha sağlıklı olacaktır bu fiyat bandında en iyi wireless.
  2. Sherkl

Gaming Kulaklık önerir misiniz?

Bütçenizi 5'in üstüne biraz çıkarabilirseniz Nova 5 veya HS80 Wireless önerebilirim. HS80 Wireless ağır basmaktadır.
  3. Sherkl

🔥İndirim 1.063 TL LEGO® Classic 10698 Büyük Boy Yaratıcı Yapım Kutusu 790 Parça

https://www.e-bebek.com/lego-classic-buyuk-boy-yaratici-yapim-kutusu-10698-p-leg-357197?utm_medium=price_comparison&utm_source=akakce&utm_campaign=urun&v=1.1.2
  4. Sherkl

Mesut Çevik 20.000 TL Sistemi alınır mı? ?

Eğer bütçenizin 2000 TL üstüne çıkabiliyorsanız, PCH-X3 modelini tercih edebilirsiniz. Evet AMD ekran kartlı sistem fakat bu bütçede sizi AM5 sisteme geçirir, kafanız ilerleyen yıllarda da rahat eder. AM5 için tüm sistemi değiştirmenize gerek kalmaz ayrıyeten ekran kartı ve ram değişimiyle her...
  5. Sherkl

30-35.000 TL Sistem Tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/551983/espor-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-d6-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/ attığınız ile bunu karşılaştırır mısınız 1730583823 etiketlemeyi unutmuşum sorry
  6. Sherkl

30-35.000 TL Sistem Tavsiyesi

Oyunları 1440p olarak tercih etmiyor, genelde 1080p oynuyorum. R6, CS2 gibi FPS oyunları oynuyorum, hikayeli oyunlar da işin içine dahil olabiliyor. Birçok kez kafamı kurcalayan 3 sistemi atacağım, aralarından en iyisi hangisidir? GAMING-7700XT PCH-X2 MC2 Bunlardan iyisi var ise önerilerinizi...
  7. Sherkl

5000 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba, Şu an aktif olarak Truthear Zero Blue kullanıyorum fakat ilerleyen zamanlarda kendime kulak üstü kulaklık da almak istiyorum. Önceliğim stüdyo kulaklığı almak. "oyuncu kulaklığı" adı altında satılan dandik veya parasını hak etmeyen ürünler furyası çok fazla ve bu durum bana gerçekçi...
  8. Sherkl

2000 tl civarı hot-swap klavye önerisi

Ne zaman oldu bu olay hocam örnek varsa atar mısınız
  9. Sherkl

2000 tl civarı hot-swap klavye önerisi

WhatGeek üzerinden KAAN indirim koduyla Ajazz AK820 Pro alırsanız 2.150 TL gibi bir fiyata geliyor. Support maillerine gümrükle alakalı durumu belirttiğinizde de ürünün gümrükten geçmesini sağlıyorlar.
Geri