Arama sonuçları: *

1. R

T60 Fn Ve RGB bozuldu

Klavyede kendi uygulamasindan renk ayarlari vs yaparken bı anda renkler gitti herhangi gibi bir şekilde mod degisemiyorum uygulamadan sifirliyorum hiçbir işe yaramıyor FN tuşuna basınca asla sönmüyor diğer tusalarin üstüne basınca RGB şekilde yanmaya başlıyor ama FN ile hiçbir fonksiyonu...
  2. R

Yardım Hoparlör kablosu tamiri

Yeni 2+1 ses sistemi aldım hoparlörler sağlam ama amfinin 1 girişi arızalı bende hiçbir bilgim olmadan mono yapmak için 2 hoparlör tek giriş yapmaya çalıştım bunu yaparken bağlayacağım hoparlör kablosunun bazı bakır tellerini kopardım ilk açtığımdada bi kaç tane kopmuştu şuan ses çok garip...
  3. R

Amfi bozuk sesi mono yapma yardım

2+1 ses sistemi var bunun 1 girişi bozuk tek hoparlör çalışıyor bende amfisinin tek çalışan girişini mono çevirmek istiyorum ne almalıyım dönüştürücü linki var mı (hoparlörlerin uçları bunlar)
  4. R

2+1 ses sistemi arızalı giriş yardım

Olsun ya o diğeri çalışanında mono vs olması sıkıntı değil ben sonra zaten oradaki girişleri değiştiririm şimdilik mono olabilir
  5. R

Bide şey sorucam şunun gibi tek girişten 2 hoparlör çalıştırmak için bir şey var mı acaba bildiğiniz bu uçların gireceği
  6. R

Aldığım kişi sağolsun temiz kullanıldı şeklinde sattı bana 1729264712 Direk oradaki girişleri değiştirsem ne kadar tutar bi bilginiz var mı
  7. R

Alt girişlerde bi sorun yok sadece sağ üstteki sıkıntılı
  8. R

Nasıl yapabilirim bir şey almam gerekiyor mu ?
  9. R

Yeni 2+1 sistem aldım herşeyi yerine taktığımda sesin sadece sağdan geldiğini farkettim sonra kabloların yerini değiştirdim bu seferde sadece sağdan geliyordu bende girişin bozuk olduğunu düşünüp bilgisayarcıya gittim biz yapamayız dedi bende tek çıkıştan 2 kablo bağlasak dedim cevap vermedi...
  10. R

2+1 bozuk giriş yardım edin

Bugün 2.el 2+1 ses sistemi aldım bir tarafın girişi bozuk çıktı diğer tarafa 2 sini birden bağlamak için ne alabilirim yada tamire mi götürmem gerekiyor yardım eder misiniz
  11. R

Yardım 2+1 ses sistemi bozuk giriş

Bugün 2.el 2+1 ses sistemi aldım bir tarafın girişi bozuk çıktı diğer tarafa 2 sini birden bağlamak için ne alabilirim yada tamire mi götürmem gerekiyor yardım eder misiniz
  12. R

Jant yamuldu duzebilir mi yenisini mi almalıyım

Tamamdır kendim ellemedim ustaya götüreyim en iyisi sağolun
  13. R

Teşekkür ederim düzeltmeye çalışacağım o zaman
  14. R

Kasisten 2 kişi geçiyorduk bi anda lastik pıs etti inip baktığımda jant yamulmuştu bu düzeltir mi yoksa yenisini almak zorunda mıyım???????????????????????
Geri