Arama sonuçları: *

1. B

CLOUD 3 WİRELESS VS NOVA 5 WİRELESS

yok hs80max aldım
  2. B

KULE TİPİ SOĞUTUCU 95 DERECE

hocam merhaba yazmayı unutmusum. söylediğin gibi fan yönleri yanlısmıs suan cok daha iyi sökünce fark ettim sağolun 1751372278 iyidir hocam 3d markta yapabilirtiniz
  3. B

hocam baka bi soğutucum yok bu soğutucununda kaliteli olduğunu duymustum yapabilceğim baska bişey var mı 1751364578 bende saskınım söküp yeniden takıcam birazdan 1751364606 soğutucu thermarlighgt kullananlar cok iyi değerler alıyodu soğutucu 0 yeni aldım
  4. B

cok azcık oynuyo ama sağlam oynama payı cok normal o kadar azı
  5. B

thermalright macunu kullandım. soğutucu esnemiyoru anlamadım hocam acıklayabilir misiniz
  6. B

r5 7500f kullanıyorum bunun üstüne Thermalright Assassin Spirit 120 V2 kule tipi soğutucusunu taktım fakat buna rağmen yük altında sabig 95 dereceyi görüyorum. 95 dereceyi hiç aşmıyor fakat bence bu değer kule tipi soğutuculu bi sistem için cok kötü ne yapmalıyım. NOT altındaki etiket sökülü...
  7. B

Minecraft'ı nerden alabilirim?

microsoft mağazasında indirime giriyo bazen ucuza alabilirsin ordan
  8. B

TOPLAMA SİSTEM FAN CALISMAMA SORUNU

kendim tüm bileşenlerin uyumluluğundan emin olduğum bir sistem topladım. Bi cok kurulum videosu izledim ama kurarken bi sorunla karşılaştım 2 tane kablonun girişi yok bu yüzden kasa fanları calısmıyo yardımcı olur musunuz
  9. B

PC TOPLADIM NASI OLMUS

istersen bu fiyata daha cok performas alıcağın 9070xt li sistem atarım
  10. B

HANGİ PSU TERCİH EDİLMELİ

sağolun hocam
  11. B

Çözüldü✓ Bios güncelleyeyim mi?

hocam foruma bios güncellenir mi diye sorulur mu teknik bi arıza cıksa ilk sorulcak şey bios güncel mi olur güncelleyin bence
  12. B

Bilgisayarımın Değerini Belirlememde Yardımcı Olur musunuz?

hocam valla dediğim gibi cok anlamam 2. el piyasasından ama eğer satıcının söylediği gibi ürün 1 aylık ve 2 yıllık garantisi devam ediyosa bunu sana kanıtlayabilcekse güzel duruyo
  13. B

sence hangisi daha mantıklıdır
  14. B

yani 1 aylık ürün kasayı alalı 1 ay olmus. Anlamadığım şey 1 ay önce hangi satıcı 400watt lı bi sistem sattı. hangi satıcıdan almıs kendisi merak ettim
  15. B

içinde 4 tane pcı e geliyomus hocam şimdi detaylı baktım. sizce bu mantıklı mıdır alıp geciyim mi yoksa ömürlük olsun diye 1300tl daha koyup enermax mı alayım
  16. B

alan kişi hazır mı almıs 1 ay önce 2 yıllık garantis mi kalmıs doğru mu anladım
  17. B

hocam ikinci el piyasasına cok hakim değilim bide bunun için yeni konu açın bilenler daha cok yardımcı olur. ama yine kafanızda bişey oturması için diyorum 20bine 0 ını alırırsın o sistemin. size tavsiyem kesinlikle 2.el pc cok karlı değilse almayın coğu kişi 2.el parçaları birleştiritip kendi...
  18. B

ekran kartım fabrikasyon ocli 3 tane pcı e girişi lazım monüler olmayan psularda 2 tane olur
  19. B

modüler olması sart diğer türlü ekran kartına güç gitmez
  20. B

hocam bu psu ya güvenebilirim dimi 850w yeterli olur herhalde oc sürümü için
Geri