Arama sonuçları: *

1. F

6000 TL'ye 2x8 Pin CPU ve GPU beslemesi olan PSU önerisi

Kasa dahil bütçe 6 bin hocam onu belirtmeyi unutmuşum ayrıca corsair buldum bir tane onun ekran kartı beslemesi aynı kablo üzerinden çoğaltmalı değil direkt kaynaktan o daha çok hoşuma gitti. Başka önerin var mı?
  2. F

6000 TL'ye 2x8 Pin CPU ve GPU beslemesi olan PSU önerisi

2x8 CPU, 2x8 GPU Beslemesine sahip PSU önerisi arıyorum fiyat performans olursa çok iyi olur. Bulunuyorsa Kasa+PSU şeklinde bulunamıyorsa iki ayrı marka model şeklinde de olabilir. Teşekkürler şimdiden. Bütçe 6000 TL.
  3. F

Çözüldü✓ Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU

Anakartının işlemci beslemesi de 2x8 pin mi?
  4. F

Alınabilecek en ucuz AM4 anakart Önerisi

Aradığım özellik sadece M2 yuvası olması onun dışında hiçbir şey önemli değil sadece Ryzen 5600 çalıştırsın yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 1800TL
  5. F

Zalman S2'den Aerocool Falcon V2'ye geçmek mantıklı mı?

Hocam yanlış anladınız galiba benim baktığım modelde Kasa Psu 4 ARGB fan dahil. 2 Bin liraya.
  6. F

Bu işimi görmez mi hocam?
  7. F

2x8 pin beslemesi (cpu ve gpu) olan 400-500w herhangi bir PSU işimi görür. https://www.teknobiyotik.com/aerocool-500w-vx-plus-serisi-aktif-pfc-bulk-guc-kaynagi-ae-vxp500.html PSU Olarak tek başına bunu buldum sanırım bundan ucuzu da yok. Fakat kasalı alınca hem kasa hem psu hem 4 argb fan baya...
  8. F

Arkadaşlar selamlar kasam Zalman S2 Ön tarafında fan vs yok bu kasadan Aerocool Falcon V2'ye geçmek mantıklı olur mu? Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim. 2000TL veya altına Kasa, PSU, Fan içeren hangi kasalar alınabilir?
  9. F

🔥İndirim Ryzen 5 5600 2999 tl

Çok teşekkürler bilgi için aldım hocam.
  10. F

"Kullanım tarihinden önce kupon eklenemez" diyor hocam. Bitti mi indirim?
  11. F

Yeni üye kuponu kullanmak istediğimde ekstra indirim vermiyor nedenini bilen var mı?
Top Bottom