Arama sonuçları: *

1. D

Rehber Apple Pay Türkiye'de nasıl kullanılır? (Pasaportsuz)

Yani umarım haklısınızdır. TROY kartım şu ana kadar olmadı ancak Apple Pay'i kullanabilirisem kesinlikle ilk fırsatta alıyor olacağım.
  2. D

Rehber Apple Pay Türkiye'de nasıl kullanılır? (Pasaportsuz)

Selamlar rehber için teşekkürler. Apple Pay'i TROY kartlara açacakları hakkındaki yorumunuzu neye istinaden yaptınız? Kaynak veya neden böyle düşündüğünüzü açıklayabilir misiniz?
  3. D

DLSS4 Tüm RTX Ekran Kartlarına Geliyor!

Başlık kulağa yanıltıcı geliyor doğrusu:
  4. D

7800x3d fiyatı nasıl bu kadar yükseldi

Mesele almaya değer olması ve olmaması değil??? Şu an daha iyi bir oyun performansı için 7800X3D'nin yerine alabileceğiniz bir işlemci yok.
  5. D

7800x3d fiyatı nasıl bu kadar yükseldi

Yakında 9800X3D’nin çıkması bekleniyor, hatta söylentiler Ekim sonunu işaret ediyor. Ama gelen bilgilere göre 9800X3D’nin oyun performansı, 7800X3D’yi beklenildiği kadar aşamıyor. Öte yandan Intel cephesinde işler pek iyi değil; işlemcileri hem daha pahalı hem de daha sıcak çalışıyor, üstelik...
  6. D

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Windows + ALT + B kısayolunu oyunlara girmeden film seyretmeden önce Windows HDR'ı hızlıca açmak için kullanın.
  7. D

Mag 275QF -- 7.399,00TL Fiyat farkı göz ardı edilebilir derecede az. Depodan kaynaklı bana ürünü ulaştırmakta sorun olduğunu söylediler. İade/İptal edip MSI almak ne kadar mantıklı? QA dışında Mag 275QF ve Legion R27QE'nin hangisi daha iyi bir monitör? @Fantastiktürk Mag 275QF Fiyat hk...
  8. D

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Merhaba arkadaşlar, monitörün G-sync desteği var mı? G-sync sertifikalı değil biliyorum bu fiyat bandında olamazdı zaten de. Bazı monitörler destekleyebiliyor. Satın almış ve NVIDIA kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  9. D

Merhaba, monitör G-Sync destekliyor mu? Acaba
Top Bottom