Arama sonuçları: *

1. SalimBdk

Yardım 2k Monitörümü iade etmeli miyim?

Vsr ile 2k kullanıyorum bir daha 1080p dönemem vsrdan sonra bile çamur gibi geliyor ha 2k vsr iyi mi tam anlamıyla değil ama 1080pden iyi
  2. SalimBdk

🔥İndirim Sapphire Pure B850M WiFi 8000 TL 6 TAKSİT AMAZON SATICILI

5 e düşerse alırım yoksa başka model bakarım beyaz sistemim olsaydı belki pure düşünürdüm
  3. SalimBdk

Giriş diyemem sadece pci 5.0 yok 10 faz vrm var 4 slotlu İki tane nvme ssd girişi ikisi de soğutucuyu vramler soğutuculu wifi Bluetooth var fiyatına göre efsaneydi
  4. SalimBdk

2 gün önce de pulse 5 bine düşmüştü pusuya yattım gelirse onu alacam
  5. SalimBdk

Çözüldü✓ Nvidia mı? AMD mi almalıyım?

Geri dönüşü olmayan bir savaş başlattınız. Bu ne istediğine ve bütçene bağlı şuan fiyat performans olarak amd den başkası yok benim önerim de amd den yana
  6. SalimBdk

Ryzen 5 7500F + RX 9070 XT sistem topluyorum, alınır mı?

Ram dual channel yapmadan önce Bf6 da 70 e kadar düştüğünü gördüm şimdi ise 110 a anca düşüyor ayrıca akicilik arttı, eğer az daha çıkarsan 3xd işlemci almalısın onlar ramden fazla etkilenmez
  7. SalimBdk

Valorant 350 üstu alırsın, warzone bf gibi işlemci yük binen oyunlar da 2k da bile ramden dolayı performans dususleri yaşarsın, diğer oyunların alayımda ultra da sorunsuz oynarsın yüksek fps ile
  8. SalimBdk

Pulse var soğutma konusunda üst model ile aralarında pek fark yok 1777274664 Eğer alabilirse 3xd işlemci almasını öneririm bellekten dolayı işlemci de özellikle işlemciye bağlı oyunlarda can sıkıyor
  9. SalimBdk

Ne oynacaksin sor soyluyum
  10. SalimBdk

Çözüldü✓ Am5 anakart satıyorum

Satışlar ordan yapılıyor sıfıra ürün satışı diye bir yer yok ayrıntılar da yazarsın sıfırdır kutusu açılmadı diye.
  11. SalimBdk

Amd 7500x3d overclok yardımı

UV yap geç, hangi çözünürlük oynuyorsun
  12. SalimBdk

Anakart ve ram fiyatları uygun mu?

Anakart olarak b850 alabilirsen daha güncel iyi olur, ekran kartı da eğer bütçeni biraz yukarı çekersen XT alabilirsin aralarinda suan 3-4 bin fark var
  13. SalimBdk

Yardım Ddr5 yükselttim görüntü yok

Yerlerini değiş aynısı başıma geldi yer değişince açıldı
  14. SalimBdk

Yardım 9600x Boşta Çok Isınıyor

Dostum mhz arttırmak çok wat yer işlemci ısınır Sana zahmet her şeyi sıfırla pbo ac -30uv ver başka bir şeye dokunma bir de öyle sıcaklık test et
  15. SalimBdk

80-85 k arası toplama sistem önerisi

https://amzn.eu/d/0ah4Bu16 hazır bakarsan bütçene uygun bu var direkt içinde 9700x de var tek tek toplarsan belki daha uyguna gelir bakmadım.
  16. SalimBdk

Bilgisayar toplattırma + Bios güncelleme 3 bin TL normal mi ?

10 dk da toplarız o bir şey değil 😂 bunlar cahil insanlar üzerinden para kazanmaya çalışan vicdansız heriflerdir sakın bunlara paranızı yedirmeyin
  17. SalimBdk

Anakart üzerinden herhangi bir ayar yaptın mı pbo dışında
  18. SalimBdk

🔥İndirim MSI B760P PRO 4762 TL

Bu paraya en giriş B650 alınıyor maalesef
  19. SalimBdk

Jelatini söktün mü
Geri