Arama sonuçları: *

1. İ

PSU Yeterlilik 500W GOLD

ryzen 7600 ve rtx 4060 ekran kartı hava soğutma ile birlikte 500w psu gold sertifika yeterlimi bide gidip psu almak istemiyorum sorayım dedim
  2. İ

Ryzen 7600x veya 7600 için işlemci soğutucusu kule tipi

Bu attığım model RGB olduğu için tercih etmek istedim ama bilemiyorum birde bu biraz daha büyük sığacakmı emin değilim
  3. İ

Ryzen 7600x veya 7600 için işlemci soğutucusu kule tipi

Merhaba arkadaşlar 7600x veya 7600 alıcam bunun için baktığım bi hava soğutma var yeterli olurmu Rust Pubg gibi online oyunlar oynuyorum ağırlıklı baktığım soğutma ise Thermalright Peerless Assassin 120 SE WHITE ARGB TL-C12CW-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu...
  4. İ

AMD RYZEN 7600x İşlemci soğutucusu

AMD Ryzen 5 7600x almayı düşünüyorum ama soğutucu bakıtığım zaman pahallı ve en az 360mm soğutucu öneriliyor fakat pahallı ve şuanki kasama 360mm sıvı soğutma sığmıyor kule tipi soğutucu veya 240mm lık sıvı soğutcu önerir misiniz? yada bu işlemciyi nasıl soğutabilirim almayı düşünüyorum
  5. İ

İntel işlemcimi Amd işlemcimi

Anladım ama şuan için stok fan ile idare etmem gerekiyor bir süre amd'de çok ısındığı için bir problem çıkarırmı
  6. İ

İntel işlemcimi Amd işlemcimi

Arkadaşlar merhaba eski bilgisayarımda 1050ti vardı ve yandı bende gidip zotac 4060 8gb aldım işlemcimde İ7700 olduğu için darboğaz yiyiorum ve sistem değişimine gideceğim İntel 13400f yada 12400f alıcam ama şuan amd işlemcide tercih etmek istiyorum fakat içimde bi korku var çünkü hiç intel...
Top Bottom