Arama sonuçları: *

1. S

Pc Kablosuz Kulaklik onerisi

Kulakligimi degistirmeyi düşünüyorum fiyat 4 5 k düşünüyorum ama gercejten iyi diyeceginiz bi sey varsa farka degerse 10 k civarina cikabilirim kablosuz olmali anc olursa iyi olur
  2. S

2. El ps 5 alacagim uyguna cihaz buldum ama sorunlu gibi

11 1763840188 Anlamadigim konu ve sürüm farkindan fln olabilir diye dusundum
  3. S

2. El ps 5 alacagim uyguna cihaz buldum ama sorunlu gibi

Ps 5 alacagim 2. El buldun fiyat anormal uygun pek anlamiyorum ama acikis ekraninda boyle bi logo var adamin attigi videoda normalde farkli aciliyor diye biliyorum nasil kontrol edebilirim nelere dikkat etmeliyim video yuklenmiyor sanirim ss sadece logoyu atacağım
  4. S

Okula aciktan devam etmelimiyim

12. Sinifim birakip aciktan okumayi dusunuyorum aciktan okuyunca ne zaman mezun olurum negibi farklar oluyor bilen varsa paylasabilirmi
  5. S

Adanaya baliga geliyorum

Malatyadan adanaya geliyorum bugun hafta sonu baliga gidecek yer onerisi istiyorum takim onerisi sahte oneriside olur deniz balikciliginda hic bilgim yok atcekle tutmak istiyorum hangi sahteyle ne tutabilirim yardimci olursanız sevinirim eşlik edecek olursa beraber gidebiliriz
  6. S

20k bandında telefon önerisi

bende onu dusunuyorum [H3 id='Samsung+Galaxy+S24+FE+256+GB+taksitle+bunuda+almay+dusundum+aradaki+fiyat+farkna+degermi+sence']Samsung Galaxy S24 FE 256 GB taksitle bunuda almayı dusundum aradaki fiyat farkına degermi sence[/H3]
  7. S

normal günlük kamerası önemli sadece 1761566663 oyun fln oynamıyorum
  8. S

20 k civarında telefona ihtiyacım var kaçak alma şansımda var
  9. S

Kuluçka icin yumurta

Sa elimde 2 adet kulucka makinasi var toplam 100 yumurta fln aliyolar değişik cins tavuklar keklik sülün farkli guzel hayvanlar cikarmak istiyorum onerdiginiz tur cins varmidir alabilcegim guvenilir bi yer varmidir
  10. S

Av için kamera önerisi 7 k bütçe

7 civarinda kafa kamerasi olur shotkam olur çakmasi fln yani o tarzda ikinci elde olabilir
  11. S

Cs2 seçkinde arkadasımla oynuyamıyorum

derdimi anlatamadıgımı düsünüyodum sordugum buydu ama sagol 1742661336 sagol
  12. S

Cs2 seçkinde arkadasımla oynuyamıyorum

arkadasım cs2 de seçkinde oynuyo sırlamalı olanda ben ona hiç girmedim ama girsemde rank onun kadar yüksek atmicak rank düşük olsada oynayabilirmiyim
  13. S

Parfüm yapmama yardim edin

Kendim parfüm yapmak istiyorum malzemeleri nerden almaliyim esans için yardımcı olurmusunuz ilk defa yapacağım
  14. S

Mng kargo param guvende sistemi

Bi bakdim be abi belki degildir dedim de kesin 1741611371 https://mng-kargo.alimservisleriniz.sa.com/ilan-37/mngkargo/logitech-direksiyon-seti&09032025132519-4497 1741611410 Attigi site bu baskalarida dusmesin inş
  15. S

Mng kargo param guvende sistemi

2. El Direksiyon seti alacagim adam mng kargo üzerinden param guvede gibi bi sistemle kargolarim diyo link atti guvenlimidir almalı mıyım 1741610269 E güvenli yazıyor mng sayfasinda
  16. S

2k bandinda sogutma önerisi

Phantom spirit 120 evo yu almayi dusunuyorum ama kasaya sigarmi bilmiyorum kasanin kutudunda 16cm cpu cooler yaziyo sigarmi nasi anlarım
  17. S

2k bandinda sogutma önerisi

R5 7600 için sogutma önerir misiniz? 2 k civarında bütcem var
  18. S

Ryzen 5 7600 işlemcim bir anda 110 derece oldu

115 de kapiyo
  19. S

Ryzen 5 7600 işlemcim bir anda 110 derece oldu

Bende virüs oldugunu düşünüyorum islemci kullanim %1 gorev yoneticisinde bios dan isiya bakiyorum 95 derecede kaliyo bios da uygulamadan bakinca 115 e kadar yukselip kapaniyor
Geri